Hae
Palasia Arjestani

Huonon treenin analysointia.

Jep. Pitkästä aikaa tempasin suhteellisen surkean treenin. Alustuksena huonolle treenille semmonen juttu, että aamuisin herään nykyään hartiat korvissa, alaselkä särkien ja tänä aamuna meni pieni tovi ennen kuin sain itseni suht suorana sängystä ylös. Joka niveltä ja lihasta kiristi niin hemmetisti. Rinta oli tosi kireellä ja sain siinä aikani pyöritellä käsiä, päätä ja hartioita ennen kun kireys laukes. Reilu vuosi sitten mulla jo epäiltiin jotain selkärankareuman tms tapaista, kun alaselkää särki niin kovasti aamuisin. Nyt samat vaivat on taas palanneet ja kohta on kyllä tutkimuksiin lähtö jos ei ala paranemaan. Täytyy ensin käydä yksi hoitokerta naprapaatilla ja ottaa muutamat hieronnat ja katsoa josko sillä paranis. Voipi olla, että nikamat vaan on taas ihan solmussa ja sen takia särkee ja kolottaa.

Jostakin jumituksesta johtuen olkapäätreeni meni ihan susille. Sivuviparit meni sinne minne pitikin, mut kaikki muut liikkeet tuntukin sit lähinnä epäkkäissä vaikka mitä teki. Arnoldpunnerruksenkin sain tuntumaan lähinnä hauiksissa. Ei siis ole kaikki ihan kohillaan… Käsitreeni onneks meni käpälille eikä jonnekin sulkijalihakselle. Tänään ja huomenna vielä tätä gaypumppailua eli +20 toiston sarjoja. Alkaa jo kyllästyttää nää. Ei vaan niiiiiin ole mun juttu. Malttamattomana ihmisenä haluan tehdä muutaman kovan sarjan per liike ja siirtyä eteen päin. Koko päivä menee tommosia maratoonisarjoja hangatessa… Tälläkin kertaa tein kädet superina. Tiistaina alotin supersarjan ojentajilla niin tällä kertaa sit toisin päin eli hauisliike ensin ja heti perään ojentajaa. Mulla hauikset ja ojentajat on molemmat ihan yhtä surkeat niin sama kummalla alottaa 😀

1. Sivuviparit kp 2x reiden sivulta ja 2x kropan edestä
2. Viparit eteen levypainolla 3x
3. Arnold kp 2x
4. Pystypunnerrus istuen yhdellä levypainolla 3x
5a. Spidercurl mutkatangolla 3x
5b. Pushdown köysi 3x
6a. Hk kp istuen 3x
6b. Ranskalainen mutkatangolla vinopenkillä 3x
7a. Hk taljassa yhdellä kädellä 2x
7b. Pushdown vastaotteella yhdellä kädellä 2x

 


Melko hyvä on ainakin pitkää sarjaa tehdä pystypunnerruksessa levypainolla. Tai voisin olettaa, et olis hyvä jos ei olis käynyt niin paljon epäkkäisiin. Tuskin käy, jos ei ole tämmönen jumittaja niin kuin mä. Kantsii testata 🙂

Raotan vähän lisäravinnemestan paketin sisältöä. Tämmönen ubersiisti Gorilla wearin tank toppi sielä paketissa ainakin oli! Pääsi heti top 3 lempittreenivaatteiden listalle. Tarkempia tietoja ja hinta täällä.

Katoin tänään muuten sitä Cathy LeFrancoisin dvd:tä ja oli aikamoinen pettymys. Kannessa sanotaan, että dvd sisältää Cathyn käsi- ja jalkatreenin. No, käsitreeni käsittää muutaman toiston sivuvipareita ja pystypunnerrusta koneessa sekä muutaman toiston kahta vatsaliikettä. Tässä siis käsitreeni! Jalkatreeniosiossa muutama toisto reidenojennusta ja askelkyykkyä smithissä. Että sellasta. Dvd:llä on tosin paljon poseerausta ja matskua kisoista, mut silti… Odotin vähän enemmän treenimatskua, mut aika köyhää oli sen osalta. Makea fysiikka LeFrancoisilla on, et kyllä sitä ihan mielellään katselee vai mitä sanotte?

Tästä vaparista tykkään. Katoin sen dvd:ltä moneen otteeseen. Jotai ton tyylistä vois itsekin yrittää väsätä sit vuonna 2020 kun kisaan seuraavan kerran 😀

Sain viime viikolla taas yhden kirjan päätökseen, Mary Higgins Clarkin uusimman eli Murha Sydämellä.

”Kuka kantaa murhaa sydämellään?

Nuori apulaissyyttäjä Emily Wallace saa elämänsä tilaisuuden, kun hän saa ajettavakseen Broadway-tähti Natalie Rainesin murhaoikeudenkäynnin. Syytettynä on Rainesin aviomies Grergg Aldrich, joka vannoo viattomuuttaan. Vaikka todisteet Aldrichia vastaan ovat raskauttavia, tapauksen yllä leijuu epäilyksen varjo. Jutun päätodistaja on taparikollinen, jolle olisi Aldrichin tuomiosta hyötyä.

Emily tuntee selittämätöntä yhteyttä uhriin, ja hänen on vaikea säilyttää ammatillinen etäisyys tapaukseen. Emilyn tietämättä häntä tarkkaillaan lähietäisyydeltä, ja hän saattaa itsensä suureen vaaraan.

Mary Higgins Clarkin uhkaavaa tunnelmaa tihkuva jännäri kuvaa oikeudenkäyntiä median sammumattomassa valokeilassa. Se kertoo myös syyllisyydentunnosta ja menneisyyden hengenvaarallisesta painosta.”

No jaa. Higgins Clarkin kirjoja jonkun verran lukeneena (paria vaille kaikki luettu) täytyy sanoa, että tämä ei ollut ihan niitä parhaimpia. Juoni tuntui vähän väkisin keksityltä ja lopputuloksen voi arvata heti kirjan alkumetreillä. Tarina tosin sujuvasti kirjoitettu ja sinänsä ihan mielenkiintoinen, mutta tapahtumat on vähän turhan ennalta arvattavissa. Uutta ja parempaa teosta odotellessa… Toisenlainen arvio kirjasta täällä.

Jepulis, iltapalan kautta unten mailla. Tai siis lukemaan todella hyvää kirjaa 🙂

4 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Varmaan aika villi seksielämä tolla lefrancoisilla.. minkähänlainen pienimunainen bodarimies tuollaisesta ällöttävästä anorektikosta kiinnostuis, yök!

 2. Riinu kirjoitti:

  Hahahaha… mahtavaa 😀

 3. Anonymous kirjoitti:

  Näitä sun juttuja on tosi kiva käydä lukemassa, kun jaksat kertoilla paljon muustakin kuin siitä kuinka monta toistoa tuli tehtyä 🙂

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  pienimunaisuudesta ja villistä seksielämästä en niin tiedä, mutta joskus Cathy LeFrancois on ainakin ollut naimisissa Lee Priestin kanssa 😉 mikähän siinä on, että aika usein kehonrakentaja seurustelee toisen samanlaisen kanssa? Enpä kyllä itsekään vois seurustella kotona illat kaljaa kiskovan jampan kans.Ano 2: Kiitsa! Mä oon tämmönen omituinen höpöttäjä 😉 Itsekin tykkään seurata enemmän blogeja joissa on vähän muutakin kuin pelkät treenit ja toistot. Se muu elämä tekee kuitenkin ihmisistä mielenkiintoisempia kuin pelkät treenit. JAtketaan siis samaan malliin!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.