Hae
Palasia Arjestani

Voiko ihanammin päiväin enää alkaa?

Aaaargh! Nää päänsäryt jatkuu edelleen.. Tänä aamuna heräsin 04.25 järkyttävään jyskytykseen enkä sit enää pystyny nukkumaan. Buranat ei ainakaan auta yhtään. Jouduin tänään olemaan jo töistäkin poissa tän jumalattoman jyskyttämisen takia. Hipoo jo migreenin rajoja, kun koskee jo tietokoneen ruudun tuijottaminenkin. En siis tule kovin kauan tässä istumaan..

Eilen oli oikein mukava ylläripylläri kotona odottamassa. Koiralla vaihteeks masu pipinä. Joka matolla oli jonkun näköinen haiseva läjä, yhteensä kahdeksan kappaletta. Valitan aina ettei mulla näy suonet kovin helposti, mut tällä kertaa otsaan nousi varmasti hevosen vehkeen kokonen luikero. Ihme kun ei räjähtänyt.. Ja mikä parasta, siinä koiran paskaa jynssätessä radiosta alkoi soimaan mikäs muukaan kuin ”Voiko ihanammin päiväin enää alkaa…” Vitutuskäyrä nousi reilusti punaisen puolelle. Lisää tällaisia kotiin tulo yllätyksiä.

Illalla sit vajaan tunnin päikkäreiden voimalla salille reenaamaan selkää ja takaolkapäitä. Jengiä oli kuin Stingin keikalla, mut kyllä sinne sekaan mahtu vallan mainiosti. Ei tarttenu ees jonotella mihinkään laitteisiin. En mä nykyään kyl jaksakaan jäädä odottelemaan, vaan keksin ihan suosiolla jonkin toisen liikkeen.

1. Leuat vo
6*12,5kg Ens kerralla alotan tällä samalla painolla. Josko sais pari toistoa lisää.
6*10kg
5*7,5kg hyytyy hyytyy..
6*BW tämä myötäotteella

2. Kulmasoutu p.smithissä vinopenkillä maaten
12, 11*35kg Olis saanu olla enemmänkin painoa. Nämä sarjat myötäotteella.
12*35kg ja tämä vastaotteella.
Tän virityksen avulla sain tosi hyvän tuntuman selkään jopa myötäotteellakin! Tän vois jättää vähäks aikaa kokeiluun.

3a. Pullover D-kahvalla
16, 15, 12*35kg

3b. Alatalja
15*50kg levee vastaote
17, 13*50kg levee myötäote

4a. Mave p.smithissä
8, 7, 5*100kg Mii laik!

4b. Viparit kulmassa kp
13, 12, 10*8,5kg

5a. Ylätalja niskan taakse
10*50kg
12, 10*45kg
15*45kg Tämä sarja eteen.

5b. Takaolat vipuvarsikoneessa
15, 15, 14*10kg

Oikeun hjuva reeni. Taidan kyllä valkulta mankua jotain vaihtelua tähänkin treeniin. Pari extrasarjaa vois ainakin tehdä terää 😉 Selkää ei koskaan voi reenata liikaa ja vielähän tossa on aika paljon (liian paljon) töitä tehtävänä..

Kohta alkaa olla suurin osa Lisäravinnemestan herkuista tuhottuna ja herkuilla tarkotan protskupatukoita, brownieseja ym. Protskujauheita ja buustereita on sentään vielä jälellä 😀 Tuskin nekään kovin kauan tuolla kaapissa vanhenee.. Söin tänään välipaloiks Lean Bodyn Oatmeal apple cinnamon cookie barin. Siinä on hiilarinlähteenä käytetty kaurahiutaleita ja vois luulla, et se on kauheen kuivaa (niin kuin trioplexin monet patukat) mut mitä vielä! Ihan yllätyin miten hyvä patukka se oli. Vielä kun käytin herkkua vähän aikaa mikrossa niin maku ja rakenne parani entisestään! Olin niin ahne ettei kuvattavaks jäänyt kuin kääreet..

Kaloreita patukassa (96g) on 370, rasvaa 13g, hiilareita 35g ja protskua 30g. Kanelin ja omenan yhdistelmä on aika nannaa… kuola..

Tänään joudun väkipakolla pitämään välipäivän salilta, kun ei tuo hedari hellitä ei sit millään. Heti kun nousee sohvalta/tuolilta niin jyskytys yltyy kaksinkertaiseksi. Jospa tuo isäntä hierois mun niskat tänään. Oon melko varma, et tää päänsärky johtuu niskan ja hartioiden jumituksista.

Enpä saanut ens lauantain Tampereen reissulla treenikaveria niin meen sit Wolfille treenaamaan. Normaalistihan on aina käynyt Powerhousella Jussin kans treenaamassa, mut se mokoma on jossain ulkomailla rilluttelemassa. Mur. Jussikin on muuten nousemassa syksyllä lavoille, vink vink 😉 Mut löytää sit ens lauantaina Wolfilta noin klo 13, jos joku haluaa liittyä seuraan 😀

Ja loppuun viikon luontokuva: sunnuntai-illan auringonlasku Kuopion suunnalla.

Mää painun kiukuttelemaan sohvalle. Ja lukemaan uutta Flexiä. Jos vaikka oppisinkin siitä jotain uutta ja kivaa.

8 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Päädyit siis Wolfille. Hyvä, hyvä. 🙂 Jos eksyn puntille samoihin aikoihin lauantaina, niin tulen jutulle. Jos tunnistan… 🙂

 2. Anonymous kirjoitti:

  Moix Jonna,Päätinpä kirjoittaa sulle ekaa kertaa kommenttia.. olen lukenut sun juttuja jo kauan:)Eli olen sun juttujen ”narkkari”,heh!Tiedän mitä tuo maailman ärsyttävin jyskytys voi olla! (migreeni on syvältä ja poikittain)Ootko koska viimeksi mitannut verenpaineen?? Itse omaan migreenin lisäksi matalan verenpaineen ja siitä saamarin hermoja raastavaa toistuvaa jyskytystä tulee esiin sillon kun verenpaine nousee jostain syystä. Ja just tuo sun mainitsema sohvalta ylös jyskytys kovenee esiintyy sillon ihan tahdikkaassa muodossa.Ja tässä vinkki minkä oon itse huomannut että voi hyvinkin helpata alkavaa päänsärkyä;kylmägeeliä niskaan!!! Kun se kiva viileys valtaa niskan niin kyllä helppaa… :)Tässä turinat.Tsemppejä treeneihin ja aurinkoisia päiviä!Terkuin Maaret Turusta

 3. AnZu kirjoitti:

  Hei toi pitää kyllä kokeilla toi kulmasoutu smith viritys. Näytti erittäin toimivalle. 😀

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Anonyymi: juu, sinnehän sitä sitten! Ei mua oo vaikee tunnistaa, ihan samannäkönen oon kuin kuvissakin. Tai luonnossa ehkä vähän paremman näkönen 😉 Kamerahan tunnetusti lisää AINAKIN viisi kiloa ylimääräistä 😀 ja nyt ei puhuta mistään lihasten määrästä..Maaret: Kiva, kun jätit kommenttia! Et satu olemaan SE Turun kisaava Maaret? ;)Verenpaineet mulla mitattiin viimeks tänään ja ne oli ihan ookoo. Lääkärin mukaan päänsärky saattaa johtua joko jostain kuukautiskierron blaa blaa jutusta tai sit tosta mun selästä. Nyt sain sentään kunnon särkylääkkeet niin lähtee toi keleen jyskytys. Jonkun migreenilääkkeen, joka ei silti ole migreenilääke, se mulle anto. Jospa se tois helpotusta. Kuulemma myös kovat treenit voi ajottain nostaa verenpaineet kattoon ja särky vois johtua siis siitäkin.Täytyypä pistää toi kylmägeeli heti tänään kokeiluun! Kiitos vinkistä. Josko sitä vaikka tänään pääsis taas reenille. Yritystä on ainakin. Saa jättää kommenttia useamminkin ;)Anzu: pistähän testiin! Itellä ainakin toimi tosi hyvin, kun siinä pystyy supistusvaiheenkin pitämään paljon kauemmin kuin normi kulmasoudussa. Eikä ota niin paljon alaselkään 😉

 5. Anonymous kirjoitti:

  Kylläpä minä taidan olla juuri kisaava yksilö,tai siis jotenkin räpiköivä sellainen…eli SE 🙂 mitä tuo se sitten tarkoittaakaan :)Migreeni ja menkkakierrot liittyy toisiinsa,lähestyvät kuukautiset lisää estrogeeniä kroppaan ja näin se voi laukaista monellakin päänsärkyä. Itselläni se meni jokunen vuosi sitten migreenin puolelle. Mä sain viimeksi kanssa jotain painetta päässä tasavaa (ihan kuin se tähän päähän olis mahdollista,heh) lääkettä ja sen jälkeen,kop kop,on migreenit melkein väistyneet..migreeni ei vieraile enää pari kolme kertaa kuukautta kohti,hyvä jos ees yksi kerta kahteen kuukauteen mahtuu.Todella hyvä siis jos sait kunnon lääkkeet ja jyskytys lähtee!!!!!!Ja allekirjoitan myös tuon kovat treenit voi nostaa paineita ja laukaista säryn. Olen muutaman kerran joutunut esim jalkatreenin jälkeen kiitämään kotiin minkä ehdin kun silmissä vilisee jo uhkavaasti!Ehkä alan kommentoimaan useammin ;)kunnes sanot että hei,voisitko jo lopettaa!!Ja niin,tässä on kesäloma kohta puoliin alkamassa,ensi vkon jälkeen ja ollaan miehen kanssa lähdössä johonkin,pois Turusta. On ollut puhetta että tultaisiin käymään Kuopiossa ja treenattaisiin siellä..Joten ehkä me tässä jopa nähdäänkin pian ;)-Maaret

 6. Jonna1983 kirjoitti:

  Heiiii, ilmota ihmeessä jos ootte tälle suunnalle tulossa niin käydään yhdessä treenailemassa!

 7. havannah kirjoitti:

  Tosi hyviä kuvia treeneistä! En ole saanut aikaiseksi kirjoitella, vaikka tosi usein blogiasi seurailen. Itsekin salilla käyn ja varsinkin nyt laihdutuksen aikana se on tärkeää, mutta tykkään lenkkeilläkin. Mukavia treenejä ja palailen taas lukemaan blogiasi! 😉

 8. Jonna1983 kirjoitti:

  Moro Havannah! Kiva, että jätit puumerkkiä! Yritän nyt ottaa noita kuviakin enemmän aina kun se on mahdollista eli ts. kun isäntä on samaan aikaan treenaamassa ;)Treeni-intoa sillekin suunnalle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *