Hae
Palasia Arjestani

Ateriaideoita viikolle 10

Ateriaideoita viikolle 10

Heippa sunnuntaihin, tässäpä teille ateriaideoita viikolle 10! Kohta alan mennä näiden kanssa sekaisin, että mitä olen jo jakanut ja mitä en :d Lähinnä omien reseptien kanssa tämä saattaa olla ongelma ja pahoittelen, jos joskus laitan jonkun reseptin useaan otteeseen. Mutta eihän se toisaalta haittaa? Niinhän sitä tuppaa arkisin tekemää usein samoja pöperöitä! Kannattaa muuten ottaa instagramissa kaksi tiliä seurantaan: @herkkutrikoissa ja @mmaikkik. Herkkutrikoissa jakaa herkullisia jääkaappikuvia sekä vegaanisia reseptejä. Mmaikkik taas veden kielelle herauttavaa kasvisruokaa! Omalla kohdallani arkisin on ongelmana juuri se, että liian helposti nappaan kiireen ja nälän keskellä paketin jauhelihaa tai kanaa. Ihan hyvin voisin ottaa haltuun muutaman nopean kasvisruoan ja tehdä sen sijaan niitä. Mikä on sun arjen nopea kasvisruoka? Laitappa vinkkejä tulemaan!

Ateriaideoita viikolle 10

Ma: Uusi kuu -blogin lempeän tulinen bataatti-härkäpapukeitto

Ti: Vuohenjuusto-tomaattipasta (resepti)

Ateriaideoita viikolle 10

Ke: Jääkaapin jämiä

To: Yhteishyvän maukkaat lihapullat

Pe: Nacho-kanavuoka (resepti)

La: Hellapoliisin kananpojan rapeat pikkufileet ja sitruunaiset rosmariini-perunat

Su: Jääkaapin jämiä + seuraavan viikon ruokien suunnittelua

Viikon herkku: Vähän terveellisempi kiivisorbetti

Syötiin torstaina anoppilassa uunifetapastaa ja siitä jäi kauhea himo pastoihin! Tiistain vuohenjuusto-tomaattipasta on mielettömän hyvää, mutta tulipa samalla mieleen myös vuohenjuusto-tomaattikeittokin! Maanantain bataatti-härkäpapukeittoon minulle on jo valmiina ainekset eli ainakin sitä tullaan meillä syömään ensi viikolla. Nacho-kanavuoka on sopivaa ruokaa perjantaille tai lauantaille. Me ollaan tehty paljon erilaisia nachovuokia ja ne maistuu kyllä kaikille paremmin kuin hyvin! Yhteishyvän sivuilla oli muuten mielettömän paljon hyviä reseptejä taas tarjolla, kuten verigreippipasitos. Verigreippi on nyt sesongissa, mutta en ole koskaan siitä pitänyt erityisemmin. Tuo paistos tosin kuulosti niin hyvältä, että saatanpa vaikka testata sitä 🙂 Tykkäättekö te verigreipistä? Syöttekö ihan sellaisenaan vai jotenkin tuunattuna?

Ateriaideoita viikolle 10

Tässäpä mun ateriaideoita viikolle 10! Onko joku sellainen resepti, jota voisit testata?

Ps. IG Tv:ssä on nyt video mun ammatista eli Ammattina bioanalyytikko! Löydät minut instasta nimellä @jonna_musakka

Edellinen postaus: Viikon 7 ruokapäiväkirja

Palasia arjestani // Blogit.fi:ssä // Bloglovinissa // Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *