Hae
Palasia Arjestani

Sapattiviikko

Mä en ole tehnyt tällä viikolla kerrassaan mitään järkevää. Oon vaan ollut ja laiskotellut. Edes kotitöitä en ole saanut tehtyä ja mies kysyikin eilen, että mitä astianpesukone on mulle tehnyt kun en koske siihen pitkällä tikullakaan. Mut kun ei oo huvittanut. Olen odotellut inspiraatiota siivoamiseen, mutta kun sitä ei ole näkynyt eikä kuulunut niin olen jatkanut odottelua. Mulla on kuulemma sapattiviikko menossa. Ehkä näitä onkin hyvä pitää sillon tällön? Välillä on ihan okei hoitaa just ne tarvittavat hommat eikä mitään muuta. Pääasia kun on ruokaa ettei nälkään kuolla ja suht puhtaat vaatteet päällä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eilisen illan pyhitin tytön kanssa oloon ja leikkimiseen. Hän on ollut tällä viikolla poikkeuksellisen itkuinen ja takertuva päiväkodilla ja muutenkin minussa aika paljon kiinni. En tiedä onko nämä taas jotain ikäjuttuja vai mitä. Littlest pet shopit on meillä kovassa huudossa samoin kuin legot. Jotain askartelujuttujakin vois kehitellä, mut oon aika huono semmosissa. Jos on hyviä ideoita mitä 3-vuotiaan kanssa voisi askarrella niin saa kertoa 🙂 Meillä piirretään myös todella paljon ja kohta on taas uusien tussien hankinta edessä. Ehkä voisin hommata myös vesivärit ja muovailuvahaa. Oon haka tekemään muovailuvahasta vaikka mitä 😀

OI000703-1

OI000707-1

3-vuotiaan kameran takana?

3-vuotias kameran takana!

Olin varannut itselleni kasan lehtiä luettavaksi, mutta pino ei pienentynyt yhtään. Päädyin katselemaan boksilta ohjelmia ja mm. Ensitreffit alttarilla oli katseluvuorossa. Hävettää myöntää, mutta oon ihan koukussa siihen sarjaan. Joku siinä kiinnostaa! Taidan olla epäilyttävien sarjojen suurkuluttaja, koska odotan innolla myös Suomen temptation islandia 😀 Salkkaritkin katsoin eilen ekaa kertaa vuoteen. Kerrassaan jännä päivä oli mulla 😀

Huomenna sit repästäänkin oikein kunnolla ja lähdetään miehen kanssa keskustaan syömään ja jos oikein villiksi heittäydytään niin vois käydä shoppailemassakin! Onko teillä ollut yhtä villi ja jännittävä viikko kuin mulla?

12 kommenttia

 1. JenniJ kirjoitti:

  Meillä lapset rakastivat tuossa iässä (ehkä vieläki, kun on nyt unohtunut…) sormiväreillä maalaamista. Teipattiin iso paperi kylppärin lattiaan ja kuorittiin päällysvaatteet pois, niin ei tarvinnut kuumottaa sotkusta. Ylimenneet oli sit helppo suihkutella pois niin lattiasta, maalaajasta kuin äidistäkin 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Erittäin hyvä idea! Sotkutkin saa sit helposti pestyä sekä lapsesta että kylppäristä. Vois kokeilla!

 2. Hanna kirjoitti:

  Meidän kohta 4-vuotias poika nauttii just vesiväreistä ja nauttis myös sormiväreistä, mutta äiti ei niistä niin välitä. Se sotku on aivan kamala! Mutta tuohon muovailuvahaan on pakko vinkata että sellaset muovailuhelmet on sata kertaa kivempia, kun ne ei tartu ja mee kauheen näkösiks samalla lailla, kuin perinteinen vaha. Meillä on playfoam merkiltä ja tykkään! Kuulin myös että taikahiekka vois olla myös kiva, mutta suhtaudun siihen vähän epäilevästi, ei ois kiva löytää sitä joka paikasta leikkien jälkeen

  • Jonna kirjoitti:

   Täytyykin katsoa jos noita muovailuhelmiä löytyis jostain! Vesiväritkin vois hommata 🙂 Taikahiekasta en ole kuullutkaan.

 3. Tea kirjoitti:

  Tekee terää välillä olla tekemättä mitään 😀 Oon sentään kerran käynyt lenkillä tällä viikolla, oon tehnyt ne pakolliset kotityöt, että oon saanut tehtyä ruokaa 😀 Jotenkin tosi laiska viikko ollut muutenkin, oon yrittänyt kyllä hoitaa rästihommia pois, mutta vähän huonolla menestyksellä 😉 Noh mulla onkin tässä hetki aikaa lepuuttaa lonkkaa kun mulla alkaa pienryhmävalmennus 10.2 ja sit alkaa taas kunnon treenaaminen! 🙂 ens viikon pyhitän kehonhuollolle, maanantaina 2 h hierontaa odotan!

  Askarrelkaa tytön kaa ystävänpäiväkortteja! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mä olisin kans hieronnan tarpeessa ja osteopaatillakin vois käydä huollattamassa olkapäätä. Sulla onkin sit hommia tulossa! Meillä alkaa taas ens viikolla kovat treenit niin se on menoa taas 😉

 4. anni kirjoitti:

  Vinkkinä ruokailuun; Helsingissä on helsinki eat viikot ja siellä näytti olevan hyvä valikoima ravintolaja ja ruokia:-)

 5. elisa kirjoitti:

  Tohon askarteluhommaan voisin antaa sellaisen vinkin että Pinterest on ihan paras! Oon itse opettaja ja täytyy sanoa että on askarteluiden ja käsitöiden suunnittelu helpottunut aivan jumalattomasti sen jälkeen kun löysin Pinterestin 😀 Siellä on niin paljon materiaalia ja simppeleitä kivoja ohjeita että ei tekis mieli muuta lasten kanssa nykyään tehdäkään kun askarrella ja tehdä käsitöitä!

  • Jonna kirjoitti:

   Hitsi, en oo yhtään tajunnut, että pinterestistä vois askartelujuttujakin etsiä! Millä hakusanoilla oot löytänyt hyviä?

   • elisa kirjoitti:

    Olin eilen tulossa sun kysymykseen vastaamaan mutta netti päätti kaatua, nyt uusi yritys! Mutta siis englanninkielisiä hakusanoja kannattaa käyttää esim. preschool craft ideas, early childood craft/ education. Samoilla kun hakee valmiita tauluja niin löytyy hyviä 🙂 Myös sellasen voin vinkata facebookin puolelta kuin Lasten kanssa askartelevan ideapankki- ryhmä. Siellä on pääasiassa lasten kanssa työskentelevien lisäilemiä askarteluvinkkejä ja löytyy kätevästi lajiteltuina eri teemojen kuten vuodenaikojen tai juhlapyhien mukaan! On kiva ryhmä ja siellä voi aina myös kysellä jos tulee tenkkapoo vaikka jonkun materiaalin tj. kanssa. Aina tulee hyviä vinkkejä kyselyihin:)
    Mukavaa alkukevättä!:)

    • Jonna kirjoitti:

     Jes, iso kiitos! Täytyy tsekkailla jos löytyis joku kiva idea 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *