Hae
Palasia Arjestani

Että semmonen viikonloppu

Kuten olette varmaan jo huomanneet niin päivittelen blogia aika lailla päivittäin. Eiliselle hiljaisuuden on varsin hyvä syy: perheessä jyllännyt vatsatauti nimittäin! Tyttö sairastui pe ja la välisenä yönä ja minä halailin pönttöä eilisen päivän. Ai että mä vihaan vatsatautia! Sainpa muuten hyvän muistutuksen samalla ettei kannata samanlaista olotilaa hankkia tieten tahtoen…

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lauantai meni ihan kotosalla. Mä olin niin v.synyt yön valvomisen jälkeen ettei puhettakaan mistään treeneihin lähdöstä. Leikittiin tytön kanssa sisällä ja puuhasteltiin kaikkea pientä. Sain monta sellaista hommaa hoidettua mitkä olis pitänyt hoitaa jo aikoja sitten, kuten digiboxin siirtäminen televisiotason päältä johtoineen sille tarkoitetulle hyllykölle. Kyllähän siinä ainakin minuutti meni! Samalla sain tällön viereen tilaa esim. tuppaaneille 🙂 Aikeissa on myös h.vittää kukkapöydän rohjo telkkarin vierestä ja viimein sain kasattua kaksi vuotta sitten ostetun Ikean kukkapylvään. Vähän saamatonta meininkiä 😀 Lauantaihin kuuluu aina herkuttelu, joka tällä kertaa tapahtui irtareiden, lämpimien voileipien ja uusimman Ben & Jerry’sin muodossa. Toi Cinnamon bun oli mielettömän hyvää!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sunnuntaina vietettiin anopin synttäreiden kunniaksi tortillafiesta anoppilassa. Pistettiin anoppi sohvalle istumaan ja rentoutumaan hetkeksi ja duunattiin ruoka valmiiksi. Tortillat on ehdottomasti parasta viikonloppusafkaa mitä tiedän! Voisin syödä niitä vaikka joka päivä 😉 Kävin sunnuntaina vielä treenaamassakin ja onnistuin jotenkin hajottamaan vasemman kyynerpääni. Jotain vikaa tossa kädessä on kun vähän väliä on olkapää, ranne tai peukalo paskana ja joka kerta samasta kädestä. Vanhuus ei näköjään tule yksin…

Tämmönen sairastelun täyteinen ja väsynyt viikonloppu täällä! Mites teillä sujui? Oletteko välttyneet vatsataudilta?

2 kommenttia

  1. Emma kirjoitti:

    Voi ei yrjö 🙁 Tsemppiä siihen, taudeista kaikista tympein! Mut hyvin olit silti pystyny kirjottaa ja kuvata ruokaa! Mä en pystyis, pari viikkoa menee mahataudin jälkeen että pystyy syömään muuta kun puuroa tai saati puhua ruuasta muutaman päivän sisään taudista 😀

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    No juu, en kyllä ihan heti huoli takas! Maanantaina ei paljon kuvailtu kun ite sairastuin, mut tiistaina kykenin jo jotain tekemään. Ei oo vieläkään oikein ruokahalua mut yritän tasaisin väliajoin jotain suuhuni tunkea 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *