Hae
Palasia Arjestani

Hieman erilainen wod.

Helou! Nyt ihan 100% treenipostaus ūüėČ Meill√§ oli torstaina v√§h√§n erilainen treeni. Koutsi oli kehitellyt ulko-wodin. Arvasin, ett√§ tiedossa on juoksua joka ei todellakaan ole mun suosikkipuuhaa… Oon niin onneton l√∂ntyst√§j√§ et olin ihan varma etten saa koko wodia tehty√§. Kun ei jalka nouse niin sit ei nouse. Ylitin kuitenkin itseni ja jaksoin juosta joka p√§tk√§n ilman yht√§k√§√§n k√§velyaskelta! Niin sit√§ vaan pystyy tekem√§√§n asioita kun vaan oikein tahtoo ja yritt√§√§ ūüėČ

Homman nimi oli t√§m√§ ūüôā Kuva crossfit Vantaan facebook-sivuilta.

Torstain ulko-wod:

 • juoksu 650 metri√§
 • punnerrukset x 50
 • juoksu 650m
 • kyykky x 50
 • juoksu 650m
 • burbees x 25
 • juoksu 650m
 • kahvakuulaheilautus x 50
 • treenin kesto 31 minuuttia

M√§ tein koko setin ton raskaimman mukaan. Skaalattuna pystyi tekem√§√§n toistoilla 25 tai 15. Tuohon 31 minuuttiin sain vedetty√§ koko ton setin l√§pi + lis√§ksi 650 metri√§ juoksua ja 10 punnerrusta! AIka hyv√§n tahdin sain pidetty√§ koko treenin l√§pi ja toisaan jaksoin juostakin jokaisen p√§tk√§n! Hauska oli huomata miten erilaisia treenaajia me kaikki ollaan. Jokaisella on omat vahvuudet ja heikkoudet. Mukana oli kaksi kilpajuoksijaa ja heilleh√§n juokseminen oli helppoa ja kevytt√§, mutta esim. punnerrukset oli raskaita. Itelle taas tuo juoksu oli melko raskasta, mutta lihaskuntoliikkeet taas helpompia. Punnerruksissa kyll√§ itekin hajoilin jonkun verran eli ojentajiin tarvitaan lis√§√§ jerkkua! Taas huomasin, ett√§ on ihan turha mietti√§ etuk√§teen miten treeni menee. Itse ainakin koin melkoisen positiivisen yll√§tyksen tuon juoksun kanssa ūüôā Menee ja tekee vaan niin hyvin kuin pystyy niin voi olla tyytyv√§inen lopputulokseen!

T√§ss√§ teille l√§j√§ kuvia p√§iv√§n wodista ūüôā

Tero, Kristen ja Paula (tulossa treeneihin).

Tero, Kristen ja Paula (tulossa treeneihin).

kuvia 002

Punnerruksia.

Punnerruksia. Treenivaatteet: paita: better bodies, housut: löytöTex & kengät: Nike.

kuvia 004kuvia 005kuvia 006kuvia 007kuvia 008kuvia 009kuvia 010kuvia 011kuvia 012kuvia 013kuvia 014

Burbees.Burbees.

 

Burbees.

Burbees.

kuvia 017kuvia 018kuvia 019

Kahvakuulaheilautus x 50.

Kahvakuulaheilautus x 50.

kuvia 022

Vähän vettä välillä.

Vähän vettä välillä.

 

Huh huh :D

Huh huh ūüėÄ

 

Kuva crossfit Vantaan facebook-sivuilta.

 

Kuva crossfit Vantaan facebook-sivuilta.

 

Kuvassa Kristen. Kuva crossfit Vantaan Facebook-sivuilta.

Crossfit Vantaan facebook-sivuille p√§√§set t√§st√§. Siell√§ lis√§√§ kuvia t√§st√§ ja muistakin treeneist√§ ūüôā Minua ei kyll√§ kuviin ole huolittu jostain kumman syyst√§ ūüėÄ

Oli todella mukava ja hikinen treeni! Päälle otin vähän jalkojen ja varsinkin penikoiden mobbailua pallolla ja tangolla enkä saanut penikoitakaan jumiin vaikka ne juoksun aikana vähän oireilivatkin. Meille sattui todella hyvä sää treenata ja täytyy vaan toivoa, että tällaisia settejä tulee lisää!

 

 

 

 

 

6 kommenttia

 1. nasba kirjoitti:

  Voi auts! Aattelin ensin, ett√§ kyll√§ s√§ nyt juosta v√§h√§n jaksat, ett√§ tuskin se nyt mit√§√§n niin pahaa se juoksu oli. Kun p√§√§sin kohtaa, jossa huomasin, ett√§ juoksua oli 4 x 650m niin totesin, ettei se niin helppo setti ollutkaan. ūüėÄ M√§ tykk√§√§n juosta kyll√§ pitk√§√§ matkaa rauhassa, mutta meill√§kin noissa on rampin wodeissa on ollut vaan max 400m juoksua ja kun ne vet√§√§ t√§ysill√§ niin on hirvee verenmaku suussa. ūüôā Hienosti oot kyll√§ vet√§nyt! M√§ oisin varmaan kaatunut noihin punnerruksiin.

  Onko hei nainen mik√§√§n ihme, ett√§ on pikkasen kroppa kiristynyt noilla treeneill√§? ūüėČ Jee, kivaa m√§kin p√§√§sen nyt alottamaan ”oikeat” wodit, josko sit√§ alkaisi tapahtua jotain. ūüôā

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, m√§ viel√§ juoksi yhden extrakierroksen eli yhteens√§ 5 x 650m ūüėČ enp√§ olis uskonut ett√§ jaksan!

   Muistat nyt sit tehd√§ my√∂s lihashuoltoa ja tasaiseen tahtiin nostaa painoja painonnostoliikkeiss√§ niin tulosta tulee ūüėČ

 2. Toni kirjoitti:

  Kyll√§ harmittaa et en p√§√§ssyt t√§h√§n treeniin mukaan. T√§ytyy toivoa et kelit mahdollistais viel√§ parit ulkotreenit. Itse tuli vedetty√§ lauantaina kunnon ulkotreenit (tai oikeastaan kolmet :)) Pirkkolassa. Nyt on sit k√§mmenist√§ luotu nahka silleen et ei tarvii hirveesti tankoihin koskea alkuviikosta…

  • Jonna kirjoitti:

   Et kai vaan kippileukoja taas treenannu? ūüėČ oli kyll√§ hyv√§ setti! Toihan on helppo vet√§√§ joku p√§iv√§ vaik openissa. Joku vaan n√§ytt√§√§ sulle sen juoksureitin ūüôā

   • Toni kirjoitti:

    Joo tuli leukoja vedetty√§ ja sen tunnen nyt kirjaimellisesti nahoissani. Torstainahan sit√§ ulkotreeni√§ taas pukkaa…

    • Jonna kirjoitti:

     Oliko hyv√§ setti? M√§ oon edelleen kipeen√§ eik√§ loppua n√§y ūüôĀ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *