Hae
Palasia Arjestani

Vahtaamista.

No niin, nyt se on sit alkanut. Painon vainoharhainen vahtaaminen. Taidan tunkea koko vaakavälineen kaappiin ja heitän patteritkin roskiin. Nyt pitäis opetella katsomaan kuntoa ja edistymistä peilin ja kameran avulla eikä niinkään keskittyä painoon. Suorastaan ahdistava vekotin koko vaaka! Kiroan sen keksijän alimpaan helvettiin….

No jos ensin niitä treenejä.

Torstai-iltana takajalka painotteinen jalkareeni. Etureidet ottaa kohtuullisen hyvin treeniä vastaan, mut takajalat on mulla aina olleet aika lailla yhtä vaikeat treenattavat kuin ojentajatkin. Liikkeisiin ja jokaiseen toistoon saa keskittyä 100%:sti, että saan edes jonkinlaista tuntumaa. Pitkillä sarjoilla saan kohtuullisen hyvän tuntuman, mut suuremmilla painoilla ja lyhyemmillä toistoilla jumppaamisessa onkin sit oma haasteensa. Tällä kertaa kuitenkin pidempiä sarjoja.

1. Takajalat maaten 5*13-18*20-30kg palautukset 30 sekkaa
2. Suorinjalon mave kp 5*13-16*21-23,5kg/käsi palautukset 60 sekkaa
3. Takajalat istuen 5*12-19*20-30kg pal. 30 sekkaa
4a. Reidenojennus 4*12-15*30kg
4b. Etukyykky smith 4*13-16*35-40kg
5. Pohkeet istuen 5*8-12*20kg

Loppuun olisin köpötellyt matolla pidemmänkin aikaa, mutta ainoastaan yksi matto oli vapaana ja sekin anto vähän väliä kauheat sähköiskut, jonka päälle sammui kuin saunalyhty. Kolmesti meinasin olla nenällään ja pylly pystyssä maton reunalla. Tyydyin siis 10 minsan köpöön ja päälle venyttelyä.

Perjantaina olin aivan kuoleman väsynyt koko päivän töissä. Joudin ottamaan kotosalla tunnin päikkärit, koska oli treenin päälle tiedossa vielä valvomista myöhään yöhön… Salilla olkapäiden ja selän pumppitreeni. Kaikissa sarjoissa noin 30 sekan palautukset.

1. Pystypunnerrus kp istuen 3*15-19*8,5-11kg melko hapottavaa…
2a. Vipunostot kulmassa kp 3*13-15*6kg
2b. Sivuviparit kp 3*14-16*5-6kg
2c. Vipunostot eteen köydellä 3*12-15*10-15kg
3. Leveä ylätalja eteen 3*13-15*35-45kg 
4. Kapea alatalja 3*16-18*30-35kg
5. Ylätalja vastaotteella 3*13-16*25-30kg
6. Kapea veto ylhäältä ristitaljassa 3*13-16*50-60kg
7. Kulmasoutu mo 3*12-16*30-35kg

Video alataljan ekasta sarjasta, guest starring Maarit 😀

Isäntää odotellessa vielä muutamia sarjojan sivuvipareita käsi kerrallaan, hauiksia kässäreillä ja vipareita eteen. Sit kiireellä kotiin ruuanlaittoon, suihkuun ja laittautumaan iltaa varten. Oltiin nimittäin varattu liput Klamydian keikalle!! Varmasti yksi parhaista livekeikoista mitä olen nähnyt koskaan. Parkkeerasin itseni mukavasti juuri kaiuttimen eteen 😀 Ei ihan hetkeen kuulo ollut normaali keikan jälkeen..

Bailueläin.

Klamydian iki-ihana Vesku 🙂

Eilen pidinkin sit lepopäivän. Olo oli hieman tokkurainen lyhkästen yöunien ja muutaman lonkeron jälkeen. Päätettiin pitää herkkupäivä eilen ja eikun pizzan, namin, leffan ja jäden hakuun! No, sitä kun kiskasee normipizzan ja 400g namimelliä niin ei tartte haaveilla kovin hyvästä olosta saati nälästä loppu päivänä. Kunnon morkkiksekin saa vielä kaupan päälle! Saman tienhän sitä alkaa ajattelemaan miten kaikki rasva kertyy juuri sinne minne EI pitäisi ja paljonko paino nousee ja….Jo eilen illalla tein pyhän lupauksen, et ens viikonloppuna ei herkutella. Kukas sen pakkasessa odottavan jäden sit syö!?

Tällä kertaa filkkarista tarttui mukaan leffa nimeltä A-team.

”He ovat aseistettuja, vaarallisia…ja täysin hulluja! Valmistaudu Liam Neesonin, Bradley Cooperin, Quinton ”Rampage” Jacksonin sekä Sharlto Copleyn tähdittämään toiminnantäyteiseen adrenaliinipommiin. Ryhmä entisiä erikoisjoukkojen sotilaita tuomitaan vankeuteen rikoksesta, jota he eivät ole tehneet. Hurjapäisen tiimin on yhdistettävä erityistaitonsa paetakseen vankilasta ja suoriutuakseen tähän asti kovimmasta tehtävästään. Se vaatii rohkeutta, sekunnintarkkaa ajoitusta ja järjetöntä arsenaalia räjähtäviä aseita – kuulostaa tehtävältä A-Teamille!”

Täytyy sanoa, et alkuun leffan tuntui suoraan sanottuna aika paskalta. Juoni hävis millon minnekin ja olin ihan ulapalla. Kuitenkin kun leffa pääsi kunnolla alkuun, se oli varsin hyvä toimintapläjäys. Huumoria oli myös sopivasti! Ja mikä parasta, yksi päänäyttelijöistä oli UFC:stä tuttu Quinton ’Rampage’ Jackson 😀 Tällaiselle hoocee UFC-fanille varsinaista silmänruokaa 😉 Muita näyttelijöitä leffassa oli Liam Neeson, Bradley Cooper, Jessica Biel, Sharlto Copley, Patrick Wilson sekä Gerald McRaney. Takuu varmaa aivot narikkaan kamaa!

2 kommenttia

  1. Riinu kirjoitti:

    Ihanan puhdasta treeniä videolla… taas kerran!

  2. Annemari kirjoitti:

    Ihana tuo bailueläin-kuva 🙂 Niin nättinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *