Hae
Palasia Arjestani

Sikatehokas tabata-treeni – uskallatko tehdä tämän?

 

sikatehokas tabata-treeni

Olen viettänyt tällä viikolla ihan suunnitellusti kevyempää viikkoa nyt neljäntenä treenittömänä päivänä alkaa tuntua siltä, että jotain vois tehdä! Viikonloppuna aion treenata jo jotain kevyttä, kenties tabataa tai jotain vastaavaa. Olen aivan rakastunut tabata-treeneihin, koska ne ovat todella nopeita tehdä ja hyvin intensiivisiä settejä, jos niin vain haluaa. Sykkeet saa helposti nousemaan ja hien lentämään. Mikä olisi parempaa!? Tabata-treenejä voi helposti tehdä kotonakin ihan kehonpainoliikkeillä, mutta parilla pienellä välineellä saa jo paljon vaihtelua. Jos omistat kahvakuulan, hyppynarun ja pienet käsipainot niin vain taivas on treeneissä rajana. Jos vielä hankkii kotiin leuanvetotangon (kuten minä viime viikonloppuna tein), mikään ei enää pidättele ja liikevariaatioita löytyy ihan loputtomiin. Onko tabata-treenit teille tuttuja?

Alla video mun viime sunnuntain tabatasta, jossa tein 20 sekuntia yhtä liikettä, pidin 10 sekunnin tauon ja jatkoin seuraavaan liikkeeseen. 20 minuuttia kului järjettömän nopeasti! Mun muita videoita pääset tsekkailemaan tästä. Muistahan tilata myös kanava, se on täysin ilmaista. Kohta on jo 300 tilaajaa täynnä!

Tehokasta torstaita tyypit! Muistakaahan tsekata Ellokset Black Thursday -tarjoukset. Siellä on mm. 40% alennusta Elloksen oman malliston takeista, 30% alennusta Espritin tuotteista ja yli 700 kodin valikoiman Superdeals -tarjousta. Tsekkaa tarjoukset täältä.

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

Lue myös:

Sunnuntaina salilla vetävät lihasryhmät

Ihan killeri vatsatreeni!

Miten aloittaa salitreenit pitkän tauon jälkeen?

*******

Piia Pajusen vinkit: herkulliset hiilarit ja välipalat ennen treeniä

Tiinan nopeat ja terveelliset herkut

Noora Katariinan Sporttaajan kasvisruokavalio

 

2 kommenttia

  1. Joutsikawauwau kirjoitti:

    Ömm mites toi sun selkä tuossa liikkeessä? Näyttää aika pahalta. Enemmän pitoa lavoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *