Hae
Palasia Arjestani

Huuda itsellesi iso kasa treenivaatteita!

Haaveilen uudesta parvekekalustosta ja koska periaatteena on että vanhaa pois ennen kuin uutta tulee tilalle niin kaivelin treenivaatehyllyäni. Paljon sinne oli kertynyt hyväkuntoista vaatetta, joita en jostain syystä ole pitänyt hetkeen. En halua turhaan hautoa kauniita vaatteita pimeässä vaatehuoneessa eli laitetaanpa vaatteet kiertoon!

Kaikki vaatteet ovat hyväkuntoisia ellei toisin mainita. Suurin osa on vain muutaman kerran pidettyjä. Vaatteet sopivat S/M-kokoiselle. Paketista löytyy:

* Better Bodiesin toppeja yhteensä 8 kpl. Molemmissa pinkeissä topeissa on olkaimien saumoissa pieniä purkaumia, muuten hyväkuntoisia.

kuvia 006

 

* muita treenitoppeja 3 kpl, erittäin vähän käytettyjä. Merkkeinä Otomix (musta toppia) sekä kaksi Winner-merkkistä toppia.
kuvia 007 * Urheilutoppeja 6 kpl ( 4 x Adidas, Puma, David)

kuvia 014

 

* Flag Nor Fail-toppeja 7 kpl

2 x tank top ja 1 x hupullinen toppi (käyttämätön)

2 x tank top ja 1 x hupullinen toppi (käyttämätön)

 

kuvia 013

ribbitoppeja 4 kpl.

* SOCin treenihousuja 3 kpl. Mustat löysemmät, lahkeet noin nilkkaan asti. Punaiset ja pinkit ihonmyötäiset. Punaisissa lahkeessa vetoketju.

kuvia 010* Better Bodiesin treenihousuja 6 kpl.

Musta-turkoosit caprit ja harmaat sekä mustat jazz-pantsit.

 

Oikealla mustat ”juoksutrikoot”, saumoissa langat nuhjaantuneet. Mustat tightsit sekä pinkit caprit vain pari kertaa käytettyjä!

*Muita treenithousuja 3 kpl: 1 x Body Action (mustat, lahkeissa nauhat), 1 x Brasil Sul (mustaoranssit) ja 1 x BT.Style (valkeat)

kuvia 011

Kysymyksiä saa esittää ja tarkempia kuvia voin lähettää myös sähköpostilla! Huutamaan pääset tästä.

Postikulut huutajalle tai nouto Helsingin Siltamäestä.

 

 

9 kommenttia

 1. marie kirjoitti:

  Minkä kokoiset flag nor fail ? Onko ns. Normaali kokoa? Mä ostan kaikki 7 kpl 80e 🙂 plus postitukset. Sekä better bodiesin molemmat. Eli 9 kpl toppeja 120e

 2. Susu kirjoitti:

  Socin punaset trikoot! 25e+postit?

 3. meri kirjoitti:

  Myytkö siis tosiaan osissa vai koko paketin kerralla? Himottaisi kyllä monikin noista.. 😀

 4. Elena kirjoitti:

  Nämä vaatteet on jo myynnissä Huuto.netissä yhtenä kohteena, eli ei voi myydä enää erikseen muuta kautta. Ote Huuto.netin käyttöehdoista: ”Ilmoittaessaan tuotteen myytäväksi käyttäjä sitoutuu siihen, että hänellä on kyseinen tuote hallussaan myyntiajan päättyessä ja että hän myy sen korkeimman tarjouksen tekijälle, mikäli hintavaraus on saavutettu tai sellaista ei ole määritetty.”

 5. Jonna1983 kirjoitti:

  Kuten Elena jo sanoi niin yhtenä pakettina lähtee kaikki ja postauksen alareunassa linkki josta pääsee huutamaan huutonettiin. En pysty erottelemaan tuotteita paketista!

 6. Susu kirjoitti:

  Hahhah mä illalla luin monta kertaa koko postauksen läpi kun en löytänyt mistään kohtaan tarkempaa infoa ostosysteemistä 😀 Ehkä hieman väsytti. Mutta tänks enivei 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *