Hae
Palasia Arjestani

Lomaviikon ruokapäiväkirja

Processed with VSCOcam with a6 presetBulgarian reissulla syömisrytmi oli aika lailla samanlainen joka päivä all inclusiven ansiosta. Täytyy sanoa, että se hyvä puoli all inclusivessa on ettei rahaa ruokaan menee reissulla ollankaan. Kaikki kun on maksettu jo valmiiksi. Mehän ei suunnitelmista huolimatta käyty yhtään kertaa muualla syömässä jos ei lähtöpäivän Subwayn reissua lasketa. Kristal-hotellissa oli todella hyvät ja monipuoliset ruuat ja kyllä niillä vatsansa täyteen sai, vähän liiankin täyteen 😀 Jälkkäreitä oli tarjolla oman buffansa verran sekä lounaalla että illallisella ja kaikkea oli maistettava melkeinpä joka kerta. Muita herkkuja ens sitten ostellutkaan. Kyllä noissa oli jo ihan tarpeeksi..

Maanantai

Lihashuoltoa ja venyttelyä.

PicsArt_09-16-07.26.39Aamupalalla munakokkelia, pekonia, friteerattu sämpylä, paahtoleipä kinkulla ja juustolla sekä hedelmiä, vettä ja kahvia // lounaalla kanakeittoa ja iso annos salaattia ja vihanneksia, fetajuustoa ja siemenleipä voilla // jälkiruuaksi pienet palat noista kaikista, olivat aika pahoja kaikki… // illallisella broiskua, bulgur-salaattia, perunaa ja munakoisoa tomaattikastikkeella ja fetajuustolla // jäkkäri buffasta (ei kuvaa) // illalla pari lasia hotellin vesiviiniä // illalla banaania.

Tiistai

Treenit tyttöjen kanssa hotellin salilla.

PicsArt_09-16-07.28.28Aamupalalla omeletti kinkulla, sienillä, tomaatilla ja juustolla, paahtoleipä päällisillä, pannaria mansikkahillolla ja banskua // lounaalla salaattia ja vihanneksia, kanaa ja täytettyjä paprikoita // jälkkäri buffasta, tuo keltakuorrutteinen oli hyvää // illallisella keollinen vähän kaikkea, kala taisi jäädä syömättä, oli outoa // jälkkäri buffasta, tuo mansikkahillokuorrutteinen oli paras, muista maistoin vain palaset. Ehkä 😀 // Questbar hotkahuoneessa iltapalaksi.

Keskiviikko

Treeni tyttöjen kanssa hotellin salilla.

PicsArt_09-16-07.30.35Aamupalaksi munakokkelia, pekonia, paistettua tomaattia, pari plädyä mansikkahillolla, paahtoleipää, vettä ja kahvia // lounaalla vihanneskeittoa, paljon salaattia, kalaa ja fetajuustoa // jälkkäribuffasta, tuo tummakuorrutteinen oli hyvää, samoin lasikulhossa oleva vanukas! // illallisella italialaistyyliset sapuskat, lasagne pääosassa // jälkkäri buffasta, kaksi etualalla olevaa söin, muita vain maistoin // karaokereissun päätteeksi pizzapala (ei kuvaa)

Torstai

PicsArt_09-16-07.33.03Aamupalalla omeletti, pekonia, paahtoleipää, hedelmiä, vettä ja kahvia // lounaalla tomaattikeittoa, salaattia ja lihapataa // jälkkäri buffasta, tummakuorrutteiset oli tosi hyviä! // illallinen hotellin a la cartessa. Alkupalaksi munakoisoa, paprikaa, kesäkurpitsaa ja fetaa. Toinen alkupala oli tuorejuustotäytteisiä lettuja. Pääruokana pekoniin käärittyä lihaa, jossa sisällä ainakin porkkanaa ja pinaattia. Jälkkäriksi hitsin hyvää juustokakkua! // iltapalaksi banskua.

Perjantai

PicsArt_09-16-07.44.46Aamupala sama kuin munakin aamuina // lounaalla kanaa ja erilaisia salaatteja // jälkkäri buffasta, kaikki söin! // illallisella kanaa, lihaa, lohkoperunoita, uunivihanneksia ja erilaisia salaatteja // jälkkäri buffasta, uuniomena oli parasta, muista vain maistoin // iltapalaksi minttusuklaa Questbar.

Lauantai

Lähtöpäivä. Iltapäivä vietettiin Varnassa käppäillen ja shoppaillen.

PicsArt_09-16-07.47.31Aamupala aika lailla sama kuin muinakin päivinä // lounaalla keitto ja salaattia (ei kuvaa) // jälkiruoka buffasta, nuo kaikki olivat hyviä! // iltapäivällä puolikas patonki Subissa // lentokentällä iso latte // lentokoneessa fetasalaattia, salaattipohjainen pääruoka ja jälkiruuaksi sukaamousse // yöllä kotona protskudrinkki.

Sunnuntai

PicsArt_09-16-07.49.10Aamupalaksi sämpylä kinkulla, juustolla ja tomaatilla, vitamiinit, vettä ja kahvia // lounaalla anoppilassa lindströmin mureketta, perunaa, sienikastiketta ja vihanneksia // jälkkäriksi marjarahkaa // treenin jälkeen palkkari + banaani (ei kuvaa) // illallisena jauhelihaa, riisiä ja vihanneksia // iltapalaksi omenaa ja maapähkinävoita.

Reissussa oli mielettömän ihanaa, kun jokaisella aterialla oli useita erilaisia salaatteja ja lounaalla aina kaksi erilaista keittoa. Aamupalalla oli joka toinen päivä kokki paistamassa omeletteja, joihin sai itse valita täytteet. Joka aamu kokki paisteli toisella pisteellä myös lettuja joihin sai valita erilaisia kastikkeita. Illallisella samat tyypit paisteli erilaisia makkaroita tai lihoja. Ruuat oli siis viimesen päälle! Ainoa iso miinus oli lasten buffet, jossa oli joka päivä sekä lounaalla että illallisella ranskalaisia, riisiä, pastaa ja kananugetteja. Yhtenä päivänä oli lihapullia ja nekin kivikovia. Tyttö söi ihan aikuisten buffasta, mutta aika huonosti halusi mitään erikoisia juttuja maistella.Silloin tällöin otettiin altaalla jätskit, mutta mulla ne tai rajoittua kahteen jädeen koko viikon aikana. Viiniä juotiin aika usein ruuan kanssa, mutta all inclusiveen kuuluva viini oli selvästi lantrattua! A la Carte illallisella juotiin siskon kanssa kaksi pientä viinipulloa yhdessä ja viimeistään niitä juodessa eron vesiviiniin huomasi… melkoista huijausta!

Erilaisia salaatteja ja keittoja pitäisi tehdä itsekin enemmän, mutta jotenkin en vain saa aikaiseksi. Täytyypä laittaa ylös ensi viikon ruokalistaa suunnitellessa!

 

8 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Hieman särähtää kun kirjoita että hieman vain maistoin, itse ajattelen että seisovastakin otetaan vain se mitä syödään tai siis se mikä otetaan myös suyödään.

  • Jonna kirjoitti:

   Mähän en normaalisti koskaan jätä mitään syömättä mitä lautaselle otan, koska vastustan ruuan heittämistä roskiin. Kirjoitinkin jo aiemminkin, että tuolla kaikki jälkiruuat olivat todella kauniin näköisiä mutta valitettavasti osa aivan karsean makuisia. Mieluummin jätän hirveän makuiset ruuat syömättä kuin syön ne väkisin nenästä kiinni pitäen. Ja mähän rakastan kakkuja ja jälkkäreitä! Se kertoo jo aika paljon ruuan mausta jos tällainen kaikki ruokainen jättää syömättä… eipä tarvinnut samoja maistaa enää toista kertaa kun olivat tarjolla!

 2. ulla kirjoitti:

  Moikka 🙂 🙂 Sun matkan ruokavalio näyttäää aika ” värittömältä ” … Tuossa sunnuntaihin tullessa huomaa HETI, että kotona ollaan . väriä ja fressii enempi !!! 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Joo, olihan se aika erilaista safkaa kuin kotona! Salaatteja siellä oli paljon mut niistäkin suurin osa kermaviilissä tai majoneesissa. Raastesalaatit oli tosi hyviä mut ne ei taida näkyä tuolta kaiken muun alta. Hedelmiäkin söin ihan jonkin verran mut ne jäi kuvaamatta kun hain yleensä viimeisenä. Ihanaa välillä käydä lomalla ja syödä valmiista pöydästä mut mikään ei voita kunnon suomalaista kotiruokaa <3

 3. Ebba kirjoitti:

  Heh, vähän huvitti nuo edelliset kommentit. Vaikka ei pahalla oiskaan ollu. Musta rento syöminen on kaiken hyvinvoinnin a ja o, lisäks lomalla voi syödä todellakin lomamoodin mukaisesti. Varsinkin kun sulla on ihan normaaleja ruokia, vaikkei kilokaupalla värikkäitä vihanneksia sattuiskaan olemaan lautaset täynnä. Noh, tuskinpa itsees noista kommenteista otatkaan, mut ajattelin kirjotella et ihanan normaalilta ja rennolta näyttää 🙂 Sun blogi on tosi kannustava ja motivoiva kaikessa tavallisuudessaan.

  • Jonna kirjoitti:

   Mä ajattelen ihan samalla tavalla kuin säkin. Lomalla ei tartte syödä niin kuin normaalisti vaan niitä asioita, joita haluaa. Ja ennen kaikkea kulttuurin mukaisesti!

   Pääasia, että lomamoodi ei jää päälle 🙂 Hyvin tuollakin huomasi miten aloin kaipaamaan normaalia kotiruokaa kun on viikon syönyt melko eri lailla kuin normaalisti!

   Mä otan kommenteista aika harvoin itseeni. Kaikki on tervetulleita kunhan ei ole mitään turhanpäiväistä haukkumista 🙂

 4. pia kirjoitti:

  Reissussa mukana olleena voin todeta että söit kyllä kaikkea ? mutta jotkin oli pakko jättää lautaselle välttääkseen vatsataudin, ei meistä kukaan kuitenkaan nälkää nähnyt ja kotiin palattuamme olen huomannut että vatsa vaatii enemmän kasviksia ja vähemmän leipää (jota en juurikaan siellä syönyt)

  • Jonna kirjoitti:

   Mun on kans tehnyt mieli todella paljon kaikkea tuoretta reissun jälkeen: vihanneksia, hedelmiä, marjoja… Kakkuja ei yhtään 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *