Hae
Palasia Arjestani

Muutama idea arkiruokiin #2

Viime viikolla jaoin teille taas ideoita arkiruokiin ja nyt olisi vuorossa muutama idea arkiruokiin #2! Huomasinpa tuossa juuri, etttä vaikka kuinka olen yrittänyt koko viikon kirjoittaa tänne postauksia, en ole yhtäkään saanut julkaistua. No, tällä hetkellä aika on todella kortilla, mutta tämä muuttunee heti joulun jälkeen 🙂 Olisi niiiin paljon ideoita ja ajatuksia jaettavana, kun vain ehtisi sylkeä kaiken näppiksille asti. Kyllä tämä tästä vielä iloksi ja aktiiviseksi kirjoitteluksi muuttuu! Mutta mennäänpä katsomaan mitä ihania reseptejä tällä kertaa löysin arikiruokavalikoimaa sulostuttamaan. Olen siis nämä kaikki reseptit tallentanut omaan puhelimeeni kauppareissuja varten. Ompahan aina matkassa hyvä ideapankki!

muutama idea arkiruokiin #2

1. K-ruoan punajuuri-vuohenjuustokeitto saa veden kielelle! Rakastan punajuuri sekä vuohenjuustoa, joten tässäpä oiva vaihtoehto esimerkiksi lounaalle! Reseptin löydät täältä.

Punajuuret uunissa paahdettuina ovat muuten mielettömän herkullisia! Toimii mm. fetajuuston kanssa!

2. Kotilieden lohta ja bataattimuussia intialaisittain on reseptin mukaan helppo tehdä ja meiltä löytyisi kaikki mausteetkin valmiina kaapista! Reseptin löydät täältä. Haluaisin oppia tekemään enemmän intialaista ja erilaisia itämaisia ruokia. Tästähän sen opettelun voisi aloittaa 🙂

3. Yhteishyvän omenaiset broilerikepakot kelpaisivat varmasti pikkuväelle. Niille kun tuntuu kelpaavan kaikki mikä tarjoillaan kepin nokasta 😀 Lapselle tarjottaessa jättäisin ehkä korianterin kuitenkin pois. Ohjeen löydät täältä.

4. Hellapoliisin tuorepastaa, härkistä ja siitakesieniä. Meillä on paljon sieniä sekä kuivattuna ja pakastettuna ja olen yrittänyt metsästää hyviä reseptejä niiden tuhoamiseksi. Tähän reseptiin varmasti kävisi muutkin sienet kuin siitakkeet! Reseptin löydät täältä.

5. Kukkakaalipizzaa uskaltauduin kokeilemaan muutama kuukausi sitten ja se oli kyllä hyvää! Jos et ole jo kokeillut, niin suosittelen tekemään sen asap. Täytteitä voit varioida omien makunystyröidesi mukaan. Ohjeen kukkakaalipizzaan löydät täältä.

6. Yhteishyvän tomaatti-fetapasta uunissa. Uuniruaat tuo todellista helppoutta arkeen ja jos niitä vielä jaksaa tehdä valmiiksi viikonloppuna, niin alkuviikon eväsprobleemat on selvitetty! Ohjeen löydät täältä.

Tässäpä teille muutama idea arkiruokiin #2! Toivottavasti tästä tarttuu mukaan jokin hyvä idea arkeanne helpottamaan. Olen kovasti yrittänyt kasvattaa kasvisruuan määrää omassa ruokavaliossani ja ehkä siksi myös nämä ruokaideat sisältävät nyt vähemmän lihaa.

Makoisaa tulevaa viikkoa!

Lue myös: Mitä syötäisiin viikolla 7?

Edellinen postaus: Muutama idea arkiruokiin

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

 

Yksi kommentti

  1. Nina kirjoitti:

    Tänään tein viime setistä tofunuudelijutun ja ens vk uunipastaa. Nää on loistavia nää ohjeet! Eli lisää kiitos! Voitko tehdä sellaisen 6 parasta kevyttä ruokaa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.