Hae
Palasia Arjestani

Siitä se ajatus sitten lähti…

Uusimman avotakan kannessa oli kiva ”joulurisu”. Siitä se ajatus sitten lähti ja hain metsiköstä muutamat risut, ostin jokusen koristeen ja asetin koko ”komeuden” eteisen senkin päälle. Tuunaamalla tuota voi pitää vaikka pitkälle kevääseen asti 🙂 Mun piti tehdä jokunen koriste siihen itsekin, mut enpähän ole saanut aikasiks. Onhan tässä aikaa. Onhan toi lehden versio hienompi, mutta olempahan kerrankin jotain saanut itsekin aikasiks!

Eteinen kaipaa vieläkin maalia/tapettia seinälle eikä sitä peiliäkään ole vielä löytynyt hanakoista etsinnöistä huolimatta. Voikin olla, että yhden suuren peilin sijasta ripustankin seinälle useamman pienen ja teen niistä ja erilaisista kehyksistä jonkin kivan kollaasin seinälle 🙂 Tosin siihenkin täytyy hankkia ne pikkupeilit.

Tämän postauksen ilmestyessä minä istunkin jo joulupöydässä suu täynnä jouluruokia ja olen sen todellakin ansainnut! Viime vuorokausi menikin kunnon tyhjennysharjoittelua tehden, podin nimittäin kunnon vatsatautia 🙁 Eli hyvillä mielin jouluruokien kimppuun!

Oikein hyvää ja rauhallista Joulua kaikille!

3 kommenttia

  1. Jenni kirjoitti:

    Hyvää joulua sinnekin!Eikö teillä kissat käy tassuillaan tavoittelemaan tuota risua ja koristeita? Meillä jäi joulukoristeet minimiin ja nekin pari tonttua mitä on, niin on jo moneen kertaan haettu leikkikaluksi…Kynttilöitä ei tietenkään myöskään voi polttaa kuin ihan yhtä ehkä ja istua ite vieressä. Muuten kärvähtää viikset ja varmaan koko kämppä. 😛

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Ensimmäisen yön jälkeen puolet oksista ja koristeista löyty lattialta 😀 Yhden koristeen olivat saaneet rikottuakin. Sen jälkeen risu on pysynyt maljakossaan ja koristeet paikoillaan. Yllättävän hyvin noi uskoo, kun pari kertaa kunnolla komentaa 🙂 Kynttilöistä eivät ole kiinnostuneita ollenkaan. Lähinnä meillä on kaikki muovipussit ja pahvilaatikot mitkä kiinnostaa jos niitä jättäää lattioille tai pöydille kuljeskelemaan. Kissat pitää huolen, että paikat pysyy siistinä 😀

  3. Jenni kirjoitti:

    Joo ei tule laitettua ”turhia” koriste-esineitä, koska ne käydään siirtämässä heti pois. Huokaus. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.