Hae
Palasia Arjestani

Raakaherkuilla hyvää tekemässä!

Tiedätte mun innostuksen leivontaan ja ruuanlaittoon. Olen paljon tehnyt raakakakkuja, normaalileivonnaisia, gluteenittomia, viljattomia… ihan kaikkea! Olen myös innolla mukana useissa hyväntekeväisyyshankkeissa ja lahjoitan rahaa kuukausittain hyväntekeväisyyteen ja/tai vähävarasisten perheiden auttamiseen. Nyt mulla on mahdollisuus olla mukana auttamassa keräämään rahaa uudelle Lastensairaalalle ja teillä on siihen mahdollisuus myös.

greenstreet Jos diggailet raakaresepteistä ja haluat tehdä hyvää niin kipaiseppas osoitteeseen www.rawsome.fi ja osta itsellesi Rawsome e-reseptikirja hintaan 21e. Jokaisesta 15.8 mennessä ostetusta kirjasta lahjoitetaan 2 euroa Lastensairaalalle. Reseptikirja sisältää 35 herkullista raakareseptiä, joiden avulla saat uutta inspiraatiota jälkiruokien tekoon muun muassa vilja- ja maitoallergisille! Jos muistat käyttää kassalla koodia jonna1983 niin saat vielä 2 euroa pois kirjan hinnasta 🙂

greenstreet2gs2Nyt ollaan todella hyvällä asialla! Toivottavasti moni teistäkin innostuu mukaan 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *