Hae
Palasia Arjestani

Youtube Allstars -jääkiekkomatsissa Turussa

youtube allstars

Käväistiinpä työn kanssa viikonloppuna Youtube Allstars -jääkiekkomatissa Turussa! Liput kyseiseen peliin tulivat myyntiin muistaakseni jo joulukuussa ja tyttö kysyi heti silloin josko voitaisiin mennä. Tytöllä on huomenna synttärit ja lupasin reissun hänelle syntymäpäivälahjaksi. Annan hänelle mieluummin lahjaksi kokemuksia kuin materiaa ja tämä lahja osui ja upposi täysin! Vielä pari viikkoa sitten mietin majoitusasioita enkä ollut varannut edes junalippuja. Mies jäi kotiin eläinten vahdiksi ja me vietettiin mimmin kanssa kokonainen tyttöjen viikonloppu 😀

Holidayclub Caribia

Aloitin tähän reissuun säästämisen jo useampi kuukausi takaperin ja se raha käytettiin kahteen vuorokauteen Holidayclub Caribiassa. En ole itse koskaan käynyt Caribiassa, joten paikka oli minulle yhtä uusi ja vieras kuin tytöllekin. Oltiin perjantaina Turussa perillä jo puoli neljän maissa, vietiin kamat huoneeseen ja lähdettiin aika lailla heti ihmettelemään kylpylään. Monissa kylpylöissä on tullut käytyä viime vuosina ja Caribia on yksi viihtyisimmistä! Sanoisin, että Saimaa on ehkä inasen kivempi, mutta voi olla että aika kultaa muistot. Siitä reissusta on nimittäin aikaa ainakin viisi vuotta. Caribiassa on lapsille vaikka ja mitä: useampi liukumäki (black hole oli kova!), ulkoallas, virtaus ja monta muuta allasta. Vaikka väkeä oli paljon, sekaan mahtui oikein mainiosti. Liukumäkiä kulutettiin ihan urakalla ja päivän treenit tuli tehtyä liukumäkien portaissa. Olen itse aika huono vain lillumaan kylpylöissä. Mieluummin melskaan menemään ja lasken miljoona kertaa vesiliukumäestä. Tyttö on kova sukeltelemaan ja tykkää hyppiä mm. 5 ja 3 metrin torneista. Caribiassa ei tosin hyppytorneja ollut, joten sukeltelu ja liukumäet oli tämän reissun suola 😀 Meillä oli kylpylään vapaapääsy, joten käytiin siellä perjantaina, lauantaina ja vielä sunnuntaiaamunakin ennen junalle lähtöä.

youtube allstars

youtube allstars

Evästä Dixin asemalta junaan.

Heräsin molempina aamuina jo kuuden jälkeen ja kaikessa hiljaisuudessa katselin töllöä ja neuloin.

Youtube allstars -jääkiekkomatsissa

Lauantaina koitti kauan odotettu Youtube Allstars -jääkiekkomatsi. Hypättiin hotellilta bussiin ja matkattiin keskustan kautta Gatorade centerille. Olin ajatellut, että paikalla olisi ehkä pari tuhatta henkeä, mutta lippuja olikin myyty melkein 8000! Tästä näkee miten kova juttu youtube nykyään on. Kannatettiin muuten tytön kanssa eri joukkueita. Mun suosikkina oli Roni Backin luotsaama SUS ja tytöllä taas Nikon ja Santun Kiddings me. Koko tapahtuma oli todella hyvin järjestetty! Olin ihan yllättynyt miten paljon tapahtumaan oli panostettu ja näin aikuisenkin näkökulmasta se oli todella viihdyttävä. Nautin pelistä suunnattomasti juuri sen takia ettei pelaajat olleet mitään ammattilaisia, joskin mukana oli muutama todella taitava pelaaja. Ottaiskohan ne ensi vuonna tällaisen keski-ikäisen youtubettavan mutsin mukaan kans!? Tuskin, mutta saahan sitä aina haaveilla 😀 Jääkiekkomatsissa meillä kului aikaa yli neljä tuntia!

youtube allstars

youtube allstars

syömiset ja seuraava reissu

Syömiset ei reissun aikana olleet mitään ihan priimaa, mutta se ei tällä reissulla ollut tarkoituksenakaan, vaan ottaa rennosti ja mennä fiiliksen mukaan. Perjantaina käytiin hotellin omassa O`Learysissa syömässä, lauantaina päivällä syötiin kylpylän puolella Hesessä ja illalla pelin jälkeen haettiin vielä rättiväsyneinä Hesestä ruokaa huoneeseen. Aamupala oli hotellissa aika perus hotelliaamiainen. Ei mitään maata mullistavaa, mutta ihan jees aamupala. Ja syötiin me toki huoneessa karkkia ja sipsukkaa, koska miksikäs ei! Nyt voi tän viikon ottaa taas iisimmin ruuan kanssa ja panostaa hyvään ja terveelliseen ruokaan. Säilyy balanssi tässä elämässä.

Fish & chips perjantaina molemmille.

Säästäminen uutta reissua varten on jo aloitettu ja Turun reissulla käyttämättä jääneet rahat (kyllä, meillä jäi rahaa ylikin!) siirretään seuraavan reissun kassaan. Mietittiin josko lähdettäisiin Tallinnaan Kalev spahan seuraavaksi. Tai jonnekin muualla. Suunnitelmathan saattaa muuttua helpostikin matkan varrella 😉 Onko teillä jotain reissuja suunnitteilla? Ja saa hei ehdottaa reissukohteita!

Edellinen postaus: Uusia kasveja hankittu!

PALASIA ARJESTANI // BLOGIT.FI:SSÄ // BLOGLOVINISSA // INSTAGRAMISSA // YOUTUBESSA // FACEBOOKISSA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.