Hae
Palasia Arjestani

Se oli synkkä ja myrskyisä yö…

Paitsi ettei ollut synkkä eikä oikeastaan myrskyisä, helvetin raskas vaan. Kaikista tähän astisista öistä kera vauvan ehdottomasti raskain! Kaikkihan alkoi eilen illalla, kun tyttö alkoi taas puklaamaan kaiken syömänsä tavaran ulos. Joka helvetin kerta kaikki nousi ylös ennen kuin ehti kissaa sanoa. Sama jatku koko illan ja tiesihän sen, että toinen huutaa kuin syötävä nälkäänsä kun kaikki minkä syö tulee samoin tein ulos. Kyllä siinä sekä äiti että lapsi tuherti itkua kun vielä puolen yön aikaan tyttöä yritettiin saada unille.. Parin tunnin yrityksen jälkeen hän sit viimein nukahti. Onneks. Yö menikin sit heräillessä aika helvetin monta kertaa. Onneks yösyötöistä ei mikään enää tullut ylös. Vielä siis huokaistaan helpotuksesta… Vaikka yö oli raskas ja hermoja raastava niin kaiken korvas kuitenkin tänä aamuna ensimmäisen kerran väläytetty kunnon hymy! Oikea sellainen eikä mikään pieruhymy 😀 Neiti tosin hymyili isälleen ja vieläpä useamman kerran, mut väliäkö tuolla. Oli se vain hellyttävä hetki 🙂

Kävin eilen päivällä reenaamassa jalat! Tai siis noi jotkut lihattomat ja rasvaiset pötköt, jotka perseen jatkona tuolla roikkuu. Niissä tuleekin sit olemaan aika lailla duunattavaa, että saan samanlaiseen kuosiin missä olivat ennen raskautta. Siis mitään ei ole jäljellä, ei yhtään helvetin grammaa! Nyt koetellaan 😀

1. Reidenojennus 4*13-15*15kg
2. Takareiskat istuen vipuv.koneessa 3*10-12*10kg
3. Prässi yhdellä jalalla 2*12*20kg kapealla/ 2*10*20kg leveällä
4. Takajalat muaten 3*12*5kg
5. Pohkeet istuen 3*12-14*10kg

Siitä se lähtee, kevyesti mut lähtee kuitenkin. Tommosella lelujumpalla sain jalat aika kivaan jumijuntturaan. Ojennukset tein pitkään ja kovasti puristellen, samoin koukistukset. Prässi tuntui yllättävän hyvältä ja ens kerralla lisäillään painoja. Persehän siitä meni kipeeks, samoin sisäreidet. Sektion jälkeen en oo kertaakaan ollut vatsallaan edes nukkuessani ja pikkusen arveluttikin toi maaten koukistus. Päätin kuitenkin kokeilla kevyesti ja hyvinhän sekin meni. Siinä vaan täytyy todellakin pitää paketti kasassa ja painot niin maltillisena ettei lantio lähde nousemaan patjasta. Noilla painoilla ei sitä vaaraa todellakaan ole 😀 Kyseistä liikettä oon tehnyt viimeks joskus 7-8 kk sitten 🙂 Pohkeita ei uskalla tehdä vielä muuten kuin istuen ja ehkä prässissä. Ainakin seisten tehtynä se vaatii aika hyvän pidon myös keskivartalosta ja pitoahan nimenomaan ei tällä hetkellä ole.

Oon nyt syönyt välipäivinä aika hintsusti hiilaria ja toissa päivänä tehtiin illalla rahkalettuja. Eihän ne oikeiden veroisia ole, mut kyllä niitä nälkäänsä syö! Ohje löytyy täältä. Tällä kertaa makeutuksena käytin sukrinia ja jauhona kookosjauhoja.

Tuli taas MinäYrtistä eli Iherbistä pakettia. Meillä tilataan varmaan joka viikko sieltä jotain…

Jotain viherjauhetta ja suolaa sieltä paketista löyty. Vielä on yks paketti matkalla meidän osoitteeseen 🙂 Muistakaahan, että koodilla LAG647 saa ensimmäisestä alle 40$ tilauksesta 5$ alennusta ja yli 40$ tilauksista ale on jo 10$!

Matkani käy anopin lihapatojen ääreen!

2 kommenttia

  1. Laura kirjoitti:

    Oh my, onneks ei ihan joka yö oo samanlaista!Mää oon muuten miettinyt, että eikö sen sektion jälkeen ollut mitään aikarajaa, koska saa alkaa reenaan (esim. joku jälkitarkastus?), vai onko siitä jo tosiaan niin kauan?Moon kans joskus tilannut iHerbistä dee-vitamiinia. En tosin aikoihin.

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Suositushan on että vasta jälkitarkastuksen jälkeen sais tehdä yhtään mitään. Jälkitarkastus tehdään n. 8 viikkoa sektiosta… Tämäkin tosin on asioita jossa saa käyttää omaa järkeänsä. Miks venata himassa neljän seinän sisällä jotain tarkastusta jos tuntuu et pystyy jotain tekemään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *