Hae
Palasia Arjestani

Ihan niin kuin neiti tahtoo

Processed with VSCO with a6 preset

Väsytystaistelu flunssan kanssa on saatu päätökseen ja olo alkaa olla suht normaali. Eilen luulin jo saaneeni jälkitautina korvatulehduksen, mutta taisi vaan olla limakalvot niin turvonneet, että aiheuttivat samankaltaiset oireet. Ei ole ensimmäinen kerta! Tässä kun olen ollut puolitoista viikkoa treenaamatta niin saan taas hetken käydä mentaalista taistelua itseni kanssa motivaation palauttamiseksi.

Mä olen siitä outo tapaus, että mun treenimotivaatio katoaa täysin sairastellessa. Toiset suorastaan hinkuu treeneihin heti kun tauti yhtään hellittää, mutta minä en. En tiedä onko se jonkin sortin mukavuudenhalua vai mitä, mutta mä saan repiä itseni väkisin salille noin viikon ajan sairastelun jälkeen. Siitä eteenpäin kaikki sujuukin entiseen malliin.

Processed with VSCO with a6 preset

Muhun ei toimi pelkkä pakottaminen, vaan mun pitää sallia itselleni myös kotiin jääminen. Kuulostaa ehkä naurettavalta, että aikuinen ihminen joutuu käymään tällaista taistelua itsensä kanssa, mutta niin se vaan on. Tätä on kestänyt jo vuosia ja nykyään osaan salakavalasti puhua itseni taas ympäri palaamaan normaaliarkeen. Mulle paras tapa on ajatella, että saan tehdä ihan niin kuin haluan. Joko jään kotiin nössöilemään ja laiskottelemaan tai otan itseäni niskasta kiinni ja menen treeneihin. Joka ikinen kerta toinen ajatusmalli tuntuu olevan houkuttelevampi sillä kukapa nyt laiska nössö tahtoisi olla? 😀 Tiedän, että kun vaan pääsen normaaliin treenirytmiin taas kiinni niin ruokailutkin sujuu kuin vettä vaan!

Mä olen koko tän flunssan ajan seurannut meidän salin treenejä ja muiden tuloksia. Harmittaa että monet treenit on jääneet välistä, mutta eipä ne taidot tai voimat onneksi tässä ajassa mihinkään katoa! Keuhkot saattaa olla hetken pikkasen kovilla, mutta mulla ne on kovilla aina muutenkin 😀 Tänään tällainen kevyt treeneihin paluu eli winter warin vika karsintalaji edessä! Olen kuullut, että se on melkoisen kauhea…. Joko te olette vikan lajin tehneet?

*treenibuusteri saatu Sportsnutritionilta!

2 kommenttia

  1. JenniJii kirjoitti:

    Mä tein sen jo pe. Odotin kauhulla, kun muut sen jo tehneet varoittelivat sen olevan hirvein treeni, minkä on koskaan tehnyt. Ei se musta ollut niin kuolettava, vaikka meni puuskuttamiseks. Kyykkyjä pelkäsin eniten, kun ne on mun heikkous viime vuonna leikatun polven takia. Työnnöissä kuiten meni ajallisesti kauiten, vaikka loppuun asti pystyi tekemään 4-5 toiston sarjoja. Lopputuloksia innolla odottaessa 🙂

    • Jonna kirjoitti:

      No joo, olihan tuo melkoinen setti. Tavoite oli päästä alle timecapin ja sen tein 😀 Kyykyt ja työnnöt oli ne pahimmat ja 4-6 toiston sarjoissa taisin tehdä. Vaan oli ne setit kuolettavan pitkiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *