Hae
Palasia Arjestani

Kuuman aamun viilennys

Processed with VSCO with k2 preset

Jestas miten kuumia päiviä täällä on ollut! Aamusta lähtien saa hikoilla kuin pieni porsas. Joka paikka valuu hikeä, vaatteet kastuu ja olo on inhottavan nihkula. Tykkään lämpöisestä joo, mutta kun mennään yli 20 asteen niin viihdyn mieluiten varjossa. Jännityksellä odotan meidän Kreetan matkaa ja ilmaston lämpötilaa siellä. Viime elokuun Turkin reissu oli yli 30 asteen helteineen pikkasen liikaa mulle!

Mä olen tällä viikolla juonut aamupalaksi smoothieta ja eräänä tuskaisen kuumana aamuna muistin pakkasessa olevat banaanit. Perinteinen smoothie muuttui ihanan viileäksi smoothiebowlin ja banskujäden risteytykseksi. Voin kertoa, että toimii!! Helpottaa suunnattomasti sitä inhottavan nihkeää olotilaa 😉 Tässä viileässä aamupalassa on pakastettua banaania ja mustikoita, vähän pinaattia, protskujauhetta ja nesteenä loraus vettä. Mielettömän hyvää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *