Hae
Palasia Arjestani

Kolmen tunnin treeni..

No nih. Nyt vähän päivityksiä!

Koska selkä oli kovin kipuna lauantaina niin siirsin olkapäät-kädet jumpan sunnuntaille. Söntsäaamuna sain kammettua itseni 45 minsan aamulenkillekin. Oli se taas melekosta tahtojen taistelua itsensä kanssa, mutta reipas-Jonna voitti ja laiskiais-Jonna joutu töihin 😀

Aamupalan jälkeen sit salille kasvattelemaan pikkupikku olkapäitä suuremmiksi ja nirunaru käsiä massiivisemmiksi. Alla siis video olkapäätreenistä. Kerrassaan hieno väsäily taas kerran 😉

1. Pystypunnerrus powersmith
4+2+1*42,5kg Päätin keinolla millä hyvänsä tehdä tällä painolla 6-8 toisto eli ei muuta kuin rest pausea taas kehiin.
8, 6*37,5kg

2. Sivuviparit kp
18, 15, 12*9kg Ensin hieman rujommalla tyylillä eli laskin painot ala-asennossa kropan eteen. Vasen käsi huiteli taas minne sattuu, mut pääasia et liike kuitenkin tuntui oikeissa paikoissa!
15, 12*5kg Ja nämä sarjat taas tosi nätisti ja ala-asennossa kässärit lähti aina reiden sivuilta.

3. Pystypunnerrus kp
11, 10*13,5kg Hittaasti ja kunnolla puristelemalla. Ens kerralla vois lisätä painoja.

4. Etuviparit kp istuen
15*8,5kg
12*8kg
14*7kg
14*6kg
Palautukset 30 sekkaa.

5. Facepull tangolla
15, 13*75kg
15, 12*70kg
Samat palautukset tässäkin. Ja tänhän mä teen aina istuen.

Ja sit käsien kimppuun.

6a. Hk kp seisten
10*13,5kg
11*11kg
12, 11*10kg
12*9kg

6b. Hk scott taljassa
9*70 lbs
9*60 lbs
12, 10*50 lbs
12*40 lbs
Palautukset 60 sekkaa supereiden välillä. Vaihtelin joka sarjassa oteleveyttä tossa scottissa.

7a. Ranskalainen mutkatangolla
10, 8*27,5kg
10, 8*25kg
10*22,5kg

7b. Pushdown tangolla leveällä otteella
12, 9*80 lbs
12, 10*70 lbs
6*50 lbs+7*30 lbs tää köydellä

Loppuun vielä kyykkyharjoituksia tangolla ja pienillä painoilla sekä muutama sarja alavattaa abcoasterilla. Niin ja alakerran venyttely. Aika turhauttavaa toimintaa toi venyttely. Tänään huomasin, et penikatkin vaimitkälie ovat kans aivan törkeen jumissa. Siks en voi kyykätä kovin kapealla vapaalla tangolla. Tarttis varmaan tehdä taas jotain.

Nii, tähän settiin siis kului kolme tuntia! Sunnuntaina ei oiken noi bussit kule ja huomasin jossain vaiheessa et edellinen bussin on mennyt viis minsaa sitten. Jouduin siis kikkailemaan vielä ylimääräisen tunnin salilla. Arvatkaa oliko näläkä! Joutu menemään Subwayhin.. muahahaa.

Noo, sitten eilinen selekäreeni. Jaksatteko työ lukea pelkkiä reenijuttuja????? Pitäis varmaan muuttaa Oulun suunnalle. Siellä kuulemma tapahtuu kaikkea kummaa. Käykää vaikka ite lukemassa, jos ette usko –> täältä löytyy äksöniä 😀 Mää vaan reenaan ja ajan mopolla (en ees aja). Ja kakka on hyvvee( Kummelista :D).

Kulki muuten selkäreeni aika helmesti. Leuoissa uus enari ja selkä oli ihan kökkönä reenin jälkeen. Hyvällä tavalla kökkönä tällä kertaa.

1. Leuat vo
7*10kg Wohooooooooooooooooooo
6*7,5kg
7*5kg
8*BW superleveellä vastaotteella. Aika jännä, kantsii kokeilla. Kädet vaan niin leveelle kun menee ja eikun vetelemään.

2. Kulmasoutu kp
10, 9*33,5kg

3a. Pullover
20*70 lbs tangolla, ei ollunna hyvä –> vaihto köyteen.
13*70 lbs
14*60 lbs

3b. Alatalja kapeella
13*45kg Nätisti..
14*50kg pikkusen runttaamalla
12*55kg vähän enemmän runttaamalla, mut tuntuma oli silti mui bueno!

4. Ylätalja leveellä
10*65kg
10*60kg
10*55kg
Joku muikkeli oli varannu itelleen koko helevetin mave/kyykkypaikan ja eihän sinne päässy mitään tekemään niin otin tän ensin. Mavenkin jouduin tekemään ihan muualla kuin normaalisti, kele!

5. Mave powersmith
7*55kg
7*75kg
8*85kg
8*90kg
6*95kg
Kunhan pumppailin jotain. Kiitos Marilla kuvatuksista!

Loppuun pari sarjaa selänojennusta nikama nikamalta. Enpä tainnu omalla painollakaan saada kuin kympin sarjoja tolla tekniikalla. Ihme, että kulki toi selkäreeni noinkin hyvin, kun alla oli vajaan viiden tunnin unet. EI oikein tullu uni illalla. Eihän se ikinä sunnuntai-iltana. Pitäis varmaan kiskasta pikku tumut aina sunnuntaisin niin sais unta 😀

Tänään vähän paremmilla unilla ensin kahdeksan tuntia duunia ja sit salille, taas vaihteeks. Mulla ei oikeesti taida olla juurikaan elämää. Muah! Pitäisköhän hankkia muitakin harrastuksia? Tai voittaa lotossa? En ainakaan viime lauantaina voittanu.

Mulla on aina töissä tapana tokasta verinäytteenoton jälkeen, et ”nyt sitten paineluhommiin”. Tarkottaa sitä, että pistokohtaa pitäis painaa vähän aikaa ettei tulvi yli. Yks vanha pappa, varmaan yli 70 vee, kuuli tänään vähän väärin. Toinen oli niin innoissaan, virnisteli siinä silmät kiiltäen ”Ai, panohommiin? No, mihinkäs se tyttö minut oikein vie?” Selitäppä siinä sit, et en mä ihan sitä tarkottanu.. Olis papalla ilmeisesti vielä intoa riittänyt. Tiedä sit olisko perässä pysyny 😉 Tai pystyssä….

Panohommista painohommiin. Tänään tarjolla tissejä 😀 ja vähän olkapäitä ja ojentajiakin. Piti reenata hauiksetkin, mut totesin et vois olla viisain jättää ne huomiselle. Oon kuitenki reenannu kädet kokonaisuudessaan toissa päivänä ja eilen vielä selkää ni jospa antais niittenkin välillä vähän levätä. Turha alkaa vääntämään kipeetä lihasta, ei ne sillä kasva kuitenkaan. Eivät kasva muutenkaan..

1a. Vinopenkki kp
8, 6*23,5kg penkin noja loivassa kulmassa
8*21kg tässä taas nostin selkänojan tosi ylös. Yhden pykälä alemmas kuin millä teen pystypunnerrusta. Otti tosi hyvin ylärintaan.

1b. Ristitalja
10*40 lbs
15, 14*30 lbs

2. Penkki tangolla
8, 7, 6*52,5kg
Pääsin sentään tekemään tällä kertaa ja kulki suht hyvin vieläpä. Eka sarja menee aina ihan opetteluun. Huomasin, et sen vähemmän ottaa etuolkapäihin mitä hitaammin tangon laskee alas. Hättäilemällä ei tuu kuin kuspäisiä lapsia, mamma sanoo aina noin 🙂

3. Vipunostot kp tasapenkillä
10*11kg
12, 10*9kg
12*8,5kg

4. Sivuviparit kp istuen
15*7kg
12*6kg
14*5kg
15*4kg
15*3kg
Minimaalisilla palutuksilla ja kaks vikaa sarjaa käsi kerrallaan.

5. Pushdown köydellä
14*25kg
12*20kg
13*15kg
18*10kg
Jokainen toisti sillai ”poseeraamalla” eli rutistin ojentajaa tosi pitkään. Ehkä joskus vielä opin senkin posen.. On meinaan mulle aika hankala.

Ja loppuun vielä jotain ojentajavemputusta käsipainolla ja 20 minsan intervalli. Vihdoinkin sain itteni crossarin selkään. Pientä keskustelua piti taas käydä itsensä kanssa. Miten voikin olla näin vaikeeta aerobisen aloittaminen!? Loppujen lopuks on kuitenkin tosi hyvä mieli.

Salin jälkeen se varsinainen treeni vasta alkoikin. Jonnalle koitti joulu ja hain noin 10 kilon lisäravinnelaatikon postista. Siihen lisäks melkein viis kiloa kissanhiekkaa, toinen pienempi paketti (uusi TiGi ja kasvohömmeli tuli jo nyt!!!!! Kts. edellinen postaus) ja täysi ruokakassi. Koko matka yksin kävellen himaan kantaen kaikkia kamoja. Ei yhtään pysähdystä koko 300 metrin matkalla ja jyrkässä ylämäessa. Pikkusen meinaan pukkas hikeä ja tutinaa. Ehkä mä alankin reenata woimanaisten kisoihin? Hyvä alku on ainakin. Loppuillan vois tönöttää olkkarissa täydet 10 litran ämpäri käsissä krusifiksinä.

Joulusta vielä sen verran, et arvatkaa kellä pyörii huomenna silmät hedelmäpeliä, kun nappaan ennen treeniä tätä? Ou jeah. On meinaan laatukamaa! Joulujuttua kuvineen päivineen luvassa huomenissa. Nyt pakko juosta suihkuun ja vähäks aikaa soffalle. Ehkä maistan hieman browniesia…. kuola…

15 kommenttia

 1. Mölliskö kirjoitti:

  Mukava video ja hieno uusi paita! 😀

 2. guarana kirjoitti:

  Mulla on toi sama toppi kanssa, en tajua miten se ylettyy sulla noin alas kun mulla se on ihan napapaita tai ainakin tuntuu siltä. 😀 Samaten löytyy toi edellisessä postauksessa mainittu Betterin huppari.. :pKiva video, asennetta ei ainakaan puutu ! 😀

 3. Jonna1983 kirjoitti:

  Voiskin noita videoita yrittää ottaa nyt useammin niin näkis itekin omaa tekniikkaa. Toi vasen käsi kyllä kulkee ihan omia teitään, mut sille ei mahda mitään. Jokin hermotusvaurio siellä kuulemma on..Guarana: paljos sulla on pituutta? Mää kun olen tämmönen 164 cm lyhyt tappi niin paidat on liian pitkiä ja kaikissa housuissakin on aina liian pitkät lahkeet.. 😀 Määki haluun ton hupparin!!!! Tulee vaan isännältä sanomista (kuulemma liian kallista kangasta..) jos menen heti tuhlaamaan moisiin. Jos vähän aikaa odottelis 😉

 4. Annemari kirjoitti:

  Ostat sen hupparin ja sanot isännälle, että se on vanha ja oon vaan unohtanut sen tuonne kaappiin 😉 Mulla on joskus lipsahtanut ton tyylinen valkoinen valhe 🙂

 5. guarana kirjoitti:

  173cm hukkapätkä olen, tosin pitkillä jaloilla ja lyhyellä selällä varustettuna. En tajua miks kaikki aina sanoo et pitkät sääret on kivat kun mä oon kyllä sitä mieltä et se pitkä selkä ja lyhyet jalat on paljon nätimpi yhdistelmä. Oma olo tuntuu ihan kirahvilta välillä, mut ehkä se on vaan niin et sitä aina haluaa sitä mitä ei ole.. 😀

 6. Riinu kirjoitti:

  Missä selitys, yleisö vaatii selityksen, mikä kesti treenissä, kolme tuntia kesti treeni… 😀 sori, jäi hiukan tuo pasilan Repomies päälle…

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Annemari: ei saattais meillä mennä läpi 😉 Ukko tietää aika hyvin mitä Betterin vaatteita mulla on :DGuarana: oi, mä haluaisin kans olla noin pitkä! Mut tähän kait sitä on tyydyttävä, persjalkasena oloon 😀 Toisaalta treenien kannalta mulla on ihan hyvät mittasuhteet, et pitää olla tyytyväinen.Riinu: Joo, ei enää Pasilaa sulle! 😀 Neiti on hyvä ja malttaa iltaan asti. Olin eilen niin kuollut etten jaksanu muuta kuin maata sohvalla äksänä. Et tänään sit tarinointia.

 8. Riinu kirjoitti:

  Voi ei, miksen mä tilannu pumppujauhetta vaiks meinasin, ei ollu katto ketään tytöistä tehny mitään arvosteluu aineesta ni ei uskaltanu :DOnneks sain näytepussukoita muutaman, mulle meinaa tuli kans tänää paketti samaisesta firmasta :DMul oli jotain muutakin napakkaa sanottavaa mut se meni taivaan tuuliin nyt, ei muista enää…

 9. Jonna1983 kirjoitti:

  Lisäravinnemesta on kyl huippu nettikauppa! Hyviä lisäravinteita sopuhintaan ja tosi siistejä vaatteita. Tänään Pumppi testiin…

 10. Mari kirjoitti:

  Tulipa hienoja taidekuvia 🙂 En tiiä huomasitko, mut ujutin ittenikin tuonne kuvaan mukaan. Jee, pääsin intternettiin 😀

 11. Jonna1983 kirjoitti:

  Hehe, tai siis sun käsi pääsi 😀 Ja ehkä vähän reittäkin? Ens kerralla ehkä kaks kättä ja reisi ;)Hyviä kuvia tuli! Isäntä ottaa aina vähän sinne päin noita, mut kyllä naisella on aina enemmän silmää.

 12. Riinu kirjoitti:

  Ei miehet jaksa keskittyy siihen kuvaamiseen…huomattu on 😀

 13. marziina kirjoitti:

  Heiii! Eihän se pappa väärin kuullut! Painaminen tarkoittaa panemista, joten painamaan vaan!Mulla on muuten käytössä toi Super Pump ja olen todella tyytyväinen siihen; se saa aikaan toisinaan mahtavan pumpin, siihen ”tuskaan” on helppo jäädä koukkuun! olen testannut muitakin vastaavia tuotteita, mutta Super Pump on ykkönen, myös makunsa puolesta!

 14. Jonna1983 kirjoitti:

  Painaminen = paneminen, mut entäs painelu? :DTäällä riittää noita vanhoja pervoja enemmän kuin laki sallii ja suurin osa niistä kuule vähän mitä haluaa 😀 Hassuja setiä, iskevät silmää ja taputtelevat reidelle. Semmosia.Ootko minkälaisella annostuksella ottanut tuota Super pumppia?

 15. marziina kirjoitti:

  Minneköhän se mun vastaus lähti tosta Super Pumpista? No, jokatapauksessa otan yhden mitallisen treenin yhteydessä ja laitan siihen 500ml vettä sekaan. Jos käytät erillistä latausjuomaa ennen treeniä, niin silloin Super Pump on hyvä ottaa treenien yhteydessä, muutenhan sen voi ottaa n. puol tuntia ennen treeniä. Hitto ne sedät on pervoa kansaa, ota nyt sitten selvää, että haluaako ne oikeasti painaa, painella vai panna, vois vaan painella v…un kuuseen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *