Hae
Palasia Arjestani

Tavallinen arkipäivä kanssani

tavallinen arkipäivä kanssani

Minulta toivottiin päivä kanssani -postausta ihan tavallisesta arkipäivästä. No, tämä on melkein tavallinen arkipäivä! Tai kyllähän tämä voisi olla minun tavallinen arkipäivä. Suorastaan toivoisin että on 😀 Yritän olla suunnittelematta mitään menoja viikolle, mutta tämä päivä teki poikkeuksen, koska minulla oli yksi lahjakortti käytettävänä. Kyseinen lahjakortti olisi mennyt viikon päästä vanhaksi, joten nyt oli viimeiset hetket tuhlata se…No näette kohta itse mistä on kyse! Tässä teille tavallinen arkipäivä kanssani 🙂

3.05 Herään kesken unien sisäreiden kramppiin. Sinkoan ylös sängystä, koska en tiedä mihin suuntaan jalkaani vääntäisin. Pompin tuskissani sängyn edessä herättäen miehenkin. Nilkutan keittiöön ottamaan teelusikallisen suolaa ja painun sänkyyn jatkaen uniani. Kramppi pysyy poissa loppu yön.

tavallinen arkipäivä kanssani

tavallinen arkipäivä kanssani

5.00 Herään umpiväsyneenä miehen herätyskellon pirinään. En viitsi enää nykyään laittaa omaa herätystä, koska heräämme samaan aikaan melkein joka aamu. Väsyttää suunnattoman paljon öisen heräämisen jäljiltä. Laahustan vessaan putsaamaan nassun ja laittamaan ripsiväriä ja kulmageeliä. Siinä mun joka aamuinen ehostukseni. Laitan aamupalaksi perinteisesti munia ja vihanneksia. Teehen lurautan tänään kookosöljyn sijaan alppi-gheetä. Aamupalan nautiskelen kera Love islandin. Mulle tämä pieni oma hetki aamulla on äärimmäisen tärkeä. Välillä mietin pitäisikö herätä vieläkin aikaisemmin että saisin enemmän omaa aikaa aamuisin. Pidemmät unet vie tässä asiassa kuitenkin voiton.

tavallinen arkipäivä kanssani

tavallinen arkipäivä kanssani

6.40 Pestään hampaat, laitetaan kamat kasaan ja lähdetään tytön kanssa kohti päiväkotia. Hän pyörällä ja minä poikkeuksellisesti kävellen. Minulla on iltapäivällä aika varattuna Helsinki day spa:n, jonne täytyy töistä mennä junalla. Katson kellosta, että aikaa päiväkodille meiltä menee noin 8 minuuttia. Ei paha. Ollaan ajoissa ja ehdin aiempaan bussiinkin.

tavallinen arkipäivä kanssani

7.18 Saavun töihin ja vaihdan duunivaatteet päälle. Mietin miten paljon mukavempaa on tulla töihin pyörällä, koska viimeistään pyöräillessä herää päivään kunnolla. Noh, ei auta. Työkaveri on jo paikalla ja käytävässä istuu muutama asiakas. Nopeasti kone auki ja työn touhuun!

8.30 Asiakkaita on virrannut tasaiseen tahtiin eikä yhtään huonosuonista ole tullut vastaan. Saan kovasti kiitosta eräältä asiakkaalta näytteenottotaidoistani. Jälleen kerran huomaan, että olen oikeassa ammatissa. Vaikka välillä on raskasta niin rakastan tätä duunia yli kaiken. Olen tehokkaimmillani heti aamulla ja myöhään illalla, joten teen heti aamusta kaikki paperihommat alta pois ja vastailen sähköposteihin. Laitan näytteitä sentrifuugiin ja käsittelen asiakkaiden tuomia näytteitä. Tsekkaan läpi kaikki kontrollit ja selaan uuden laitteen ohjekirjaa.

tavallinen arkipäivä kanssani

9.10 Kaikki hommat on sen verran hyvin paketissa, että pääsen käymään aamuteellä. Tämä on harvinaista herkkua! Aamupäivät on usein tohinaa ja hommaa täynnä, joten istahdan työkamujen seuraksi 10 minuutiksi höpöttelemään niitä näitä.

tavallinen arkipäivä kanssani

11.15 Aamuteen jälkeen hommat jatkuivat normaalina. Oli spiroa, näytteenottoa ja ekg:tä. Huomaa, että on flunssakausi sillä sairaita riittää! Pääsen syömään suht ajoissa ja vetäisen lounaaksi tutun puuro+marjat+maapähkinävoi -kombon. Lehden lukemisen sijasta jutustelen työkavereiden kassa ja juttujen taso on näin loppuviikosta aika lennokasta. Meillä on hitokseen hyvä työporukka ja juttu lentää aina kun on aikaa pysähtyä. Onneksi välillä on.

tavallinen arkipäivä kanssani

12.30-13.30 Otan näyttökokeet kahdelta sairaanhoitajalta ja käydään samalla toimintatapoja läpi. Tykkään ohjata muita, koska tiedän osaavani hommani, mutta en koe että minusta olisi esimieheksi. Varsinkaan jos työ muuttuisi paperien pyörittelyksi. Olen toiminnan ihminen ja pidän siitä, että koko ajan saa olla liikkeessä.

tavallinen arkipäivä kanssani

tavallinen arkipäivä kanssani

15.00 Työaika loppuu ja sinkoan raketin lailla vaihtamaan vaatteet. Käyn nopeasti Glitteristä ostamassa itselleni joulukalenterin ja riennän odottamaan junaa kohti keskustaa. Junamatkalla kuuntelen Bookbeatista Anna Janssonin Haudankaivajaa. Anna Janssonit on mielettömän hyviä ja jännittäviä! Tsekkaan hsl:n sivuilta vielä tarkemmat reittiohjeet. Voitin vuosi sitten valokuvauskilpailussa lahjakortin Helsinki day spa:h ja vasta nyt sain aikaiseksi varata ajan. Lahjakortti olisi mennyt viikon päästä vanhaksi…Miksi kaikki jää aina viime tippaan!?

tavallinen arkipäivä kanssani

15.50 Harhailen tuttuun tapaani keskustassa. Hsl ei taaskaan ohjeistanut minua oikeaan paikkaan. Toki vika voi olla ohjeiden tulkitsijassa. En koskaan muista mitään kadun nimiä keskustassa ja eksyn lähes aina kun menen sinne. Niin tälläkin kertaa. Soitan miehelle ja kysyn mihin suuntaan pitäisi mennä. Juuri kriittisten neuvojen kohdalla hänen puhelimestaan loppuu akku enkä saa enää häneen yhteyttä. Onneksi löydän perille omin neuvoin ja tunnen taas itseni todella typeräksi. Olen pyörinyt samoilla nurkilla vaikka kuinka monta kertaa aiemminkin….

tavallinen arkipäivä kanssani

16.15 Syön nopean välipalan ennen Luxurious body treatmentin alkua ja menen HDS:n upeaan loungeen odottelemaan vuoroani. Minulle tehdään 90 minuutin hoito, jossa koko kroppa kuoritaan ensin ja siihen levitetään paksu kosteuttava maski. Minut kääritään muovikääreeseen, jossa saan pötkötellä 15 minuutin ajan. Sen jälkeen tehdään vielä koko kropan hieronta vaahdolla, joka sisältää mm. hyaluronihappoa. Hoitaja on todella mukava ja juttelemme koko hoidon ajan.

tavallinen arkipäivä kanssani

tavallinen arkipäivä kanssani

18.15 Kipaisen nopeasti vieressä olevassa Granitissa ihastelemassa sistusjuttuja ja joulutähtiä, vaikka minulla ei oikeasti olisi aikaa. Mies odottaa kotona salille pääsyä ja kipitän nopeasti rautatieasemalle. Matkalla näen myös Lushin liikkeen, josta päätän käydä myöhemmin ostamassa parit joululahjat. Kävellessä totean taas miten kaunis Helsinki oikeastaan onkaan ja mietin, että pitäisi useammin tehdä tällaisia pieniä irtiottoja arjesta. Tunnen olevani täysin rentoutunut ja iho on pehmeä kuin vauvan peppu! Hyppään bussiin ja huristelen kotiin.

tavallinen arkipäivä kanssani

19.15 Kotona laitan heti riisit kiehumaan, koska nälkä on hirmuinen! Tyttö kärttää pelaamaan peliä ja kokoamme syömisen lomassa muutaman palapelin. Istahdan sen jälkeen sohvalle ja kirjoitan tätä postausta aamun tapahtumista. Huomenna saadaan nukkua pidempään, koska mulla on iltavuoroon meno. On ollut kiva päivä. Mukavaa saada välillä päiviin vähän jotain erilaista. Keskustassa pitäisi kyllä käydä pyörimässä useammin. Samalla istumalla vastaan myöntävästi ammattiosaston syyskokouksen kutsuun, joka tullaan pitämässä keskustassa pari viikkoa myöhemmin.

tavallinen arkipäivä kanssani

21.00 Putsaan kasvot ja pestään hampaat. Yöpuvut päälle ja sänkyyn pötköttelemään. Otan sänkyyn mukaani pari uutta lehteä, joita selailen. Tyttö tykkää myös lukea Maku-lehteä ja mietitään samalla leivotaanko jotain viikonloppuna. Isi saa päättää koska on isänpäivä, mietin. Luetaan hetki vielä iltasatua ja käydään vaille kymmenen unille.

Tällainen oli tavallinen arkipäivä kanssani! Käyttekö te paljon kasvo- tai vartalohoidoissa tai ylipäänsä arkena missään?

 

4 kommenttia

  1. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

    Tosi kiva päivä ja näitä on kyllä myös tosi kiva lukea. Taidanpa itsekin alkaa kirjoittelemaan tämmösiä aina välillä, jotenkin leppoisaa ja viihdyttävää lukemista 🙂

    Mua huvitti tuo että olit eksyksissä, tuo HelsinkiDaySpa kun on niin helpossa ja näkyvässä paikassa 😀 Muistelen samaa kun olit tulossa meille ja silloinkin pyörit ties missä 😀 Hihi.

    Heräättekö te aina melkein pari tuntia lähtöä ennen? Klo 05.00 on ihan hiton aikaisin!

    • Jonna kirjoitti:

      No se onkin ihan helpossa paikassa ja olen monta kertaa mennyt siitä ohikin. Mutta kun ei ole kauhalla annettu suuntavaistoa niin 😀 Joo mä herään aina arkena viideltä jos menen aamuvuoroon. Tytön joudun herättämään 5.45. Ehdin siinä itse syödä aamupalan just ja just rauhassa ennen kuin neiti herää ja tohina alkaa..

  2. ninna kirjoitti:

    Lisää näitä! Kirjoitat selkeästi ja ytimekkäästi myös omia fiiliksiä ei vaan tapahtumia. Day spa on tuttu, voitin myös lahjakortin sinne mutta mulla tapana aina käyttää ne heti. Stressaa jotenkin jos jää laatikkoon lojumaan. nytkin on 2 leffalippua mitä mietin mitä teen kun en itse tykkää käydä. onhan dayspa luxuspaikka ihan hävetti mennä sinne kalliiseen paikkaan. itse en kyllä maksaisi niiden hintoja mutta laatu/palvelu/tilat/sijainti vaikuttaa tietysti. Käyn kerran viikossa hieronnassa ja 4krt vuodessa hiushoidossa. Lush kauppa on ihana vaikka tuotteet ei itselleni sovi, liian voimakkaan tuoksuisia.

    • Jonna kirjoitti:

      No joo, aika kallishan se on. Toi munkin hoito maksaisi 160e…mutta jossain kasvohoidossa voisin kyllä käydä. Tällä hetkellä tosin käytän eniten Offerillan tarjouksia kun sieltä saa suht edullisesti. Pitäis muuten katsoakin joku kasvohoito taas. Vitsi sä käyt ahkerasti hieronnassa! Kun sais edes kerran kuussa raahattua itsensä sinne…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *