Hae
Palasia Arjestani

Todistusaineistoa.

Todistettavasti olen myös treenannut ööööö…. joskus viime maanantaina tai tiistaina. Muistaakseni sillon tein pitkää sarjaa rinnalle ja olkapäille. Liikkeistä ei hajuakaan, mut molemmat lihasryhmät meni ainakin törkeen kipeiks. Joskus viikko sit reenasin ilmeisesti selkääkin 😉 Ihan kuva-aineistoa siitä, huh huh.

 Lukekaas Kukan loistava kirjoitus liikuntariippuvuudesta. Tunnistin itseni usammasta kuin yhdestä kohdasta 😀 Hieman pelottavaa.

Maanantaina taas treenien pariin. Kivasti alkaakin valmentajan vetämällä jalkajumpalla 🙂 Tällä viikolla oonkin treenannut kokonaista yhden kerran!

4 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Eikö sunkin olisi jo aika siirtyä tuonne BÄD ÄSSIEN puolelle uhoamaan ja vaikka kirjottamaan kuinka läskit ihmiset kuvottaa. Suski varmasti sinut tiimiin ottaa. Oottehan samalla salillakin.

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Öö, uhoamaan? Mitäs mä olen mielestäsi ”uhonnut”? Ilmeisesti viittaat teksiini selluliitin kertymisestä siihen kun sanoin etten todellakaan aio jäädä lapsen saannin jälkeen selluliittireideksi? Varmasti suurin osa lapsen saaneista haluaisin mielellään ylimääräisistä kiloistaan eroon mahdollisimman nopeasti, mutta eivät siihen syystä tai toisesta pysty. Jos se on mielestäsi uhoamista niin, kyllä, oma tavoitteeni on päästä ylimääräisistä eroon. Sitä en tiedä riittääkö aika, energia ja motivaatio siihen. Se jää nähtäväksi.Minua ei läskit ihmiset kuvota. Omat läskini kuvottaa, mutta niistäkin on sitten aikanaan mahdollisuus päästä eroon. Mun puolesta jokainen olkoon sellainen kuin haluaa.Mitä tulee BÄD ÄSSEIHIN niin en koe olevani riittävän HC siihen jengiin. Tyydyn siis _uhoamaan_ ja vihaamaan omia läskejäni täällä omassa blogissani. Suski treenaa Itiksessä, minä Malmilla…

 3. vee kirjoitti:

  LOL! Jokin on osunut ja uponnu Anon kommentista päätellen! Kiitos päivän piristyksestä 😀 Aina jaksaa yllättää, miten eri tavalla näitä nettiblogeja ja muita tekstejä voikaan lukea ja ymmärtää…

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Täytyy myöntää, että itelläkin vähän loksahti suukki auki kun luin ton kommentin :DNo, toiset haluaa syystä tai toisesta yrittää provosoida parhaansa mukaan että saisivat sit lisäaihetta nillittämiseen.Tää nyt ei ihan menny läpi..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *