Hae
Palasia Arjestani

Viime päivinä olen…

viime päivinä

Yhteistyössä Ellos.

Viikonloppu vietettiin mökillä kauniista säästä nauttien. Tai no, sunnuntaina oli kaunis sää lauantaina ei niinkään. Podin aivan jäätävää sokerihimoa koko lauantain, mutta pidin pintani! Omalla kohdallani lauantai oli väsynein päivä hetkeen. Heräsin todella väsyneenä ja samanlaisen päivä jatkui pikku tirsoista huolimatta iltaan. Sunnuntaina oli onneksi olo pirteä ja aurinkokin porotti ihan täydeltä terältä. Käytiin tytön kanssa viereisellä lammella ihastelemassa luontoa. Siellä jotenkin aina rauhoittuu täysin.

Viime päivinä olen..

…itkenyt tv-ohjelmaa katsoessani.

…tutkinut tyttäreni kanssa mitä hauki on syönyt.

…syönyt edellä mainitusta hauesta tehtyjä haukipihvejä.

viime päivinä

viime päivinä

viime päivinä

Paita täältä* ja farkut täältä*

…kokenut järkyttävän suurta sokerin himoa!

…istunut junassa ja jättänyt editoimatta videon, koska en halunnut että tuntematon vieruskaveri näkee sen.

…haaveillut ratsastuksen aloittamisesta uudelleen.

…iloinnut uusista Marimekon tasaraita -pussilakanoista.

…opettanut tytärtäni valokuvaamaan.

…nähnyt kaksi haukkaa liitelemässä taivaalla.

viime päivinä

viime päivinä

…ihmetellyt miten olen ollut näin pitkään (yli puoli vuotta) terveenä!

…raahannut talvivaatteita varastoon ja tuonut kesätamineita kotiin.

…tsekkaillut matkakohteita.

…suunnitellut parvekkeen laittoa.

…tuskaillut youtuben kanssa.

…tutkiskellut miten voisin kehittää sekä blogia että YouTube -kanavaani.

…kiinnostunut entistä enemmän sokerittomasta ruokavaliosta.

viime päivinä

Paita täältä*.

…kärsinyt omituisista vatsaoireista.

…viettänyt aikaa pelaamalla fortunaa.

…tutkinut tytön kanssa luontoa ja erityisesti nuijapäitä.

…yrittänyt kuvat räkättirastasta pesässään, siinä onnistumatta.

…tappanut kesän ensimmäisen itikan!

…ladannut kauhean kasan tavaraa taas myyntiin.

Mitä sinä olet tehnyt viime päivinä?

Ps. Ellokselta saatte -25% puseroista sekä topeista, myös merkkituotteista! Valikoimaa pääset selaamaan suoraan tästä*. Voimassa 1.6.2017 saakka!

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee naisten normaalihintaisia puseroita ja toppeja, ja sen voi käyttää vain kerran. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, Design by -tuotteisiin eikä tuotemerkkeihin Odd Molly tai Spanx. Ei koske tuotteita, jotka on suunniteltu yhteistyössä Sofi ja Frida Fahrmanin kanssa.

4 kommenttia

 1. Ninna kirjoitti:

  Ihana liskokuva. Olisi kyllä kiva nähdä livenä aito luonnonlisko, en ole koskaan nähnyt. Haukkakin on harvinainen. Olisko siinä lintubongaus sulle uusi harrastus? Mahtavaa kun pidit pintasi sokerilakossa, hyvähyvä sama täällä. Mistä tv ohjelmasta tulee itku? Ratsastuksen aloittamista suosittelen ehdottomasti! Itse aloitin alkukeväästä käyn kerran kuussa 2h maastovaelluksella ja tekee kyllä terää vaikka maksaa. Ekalla kerralla tuli alaselkä kipeäksi kun vauhti oli niin kova ja viimeksi ratsailla vuosia sitten nyt ei enää. Olitko ajatellut ihan säännöllisesti hevosilla vai issikoilla? Mikä matkakohde on nyt kiikarissa? Vieläkin suosittelen sitä Alcudia Mallorca ja jos hotellia saa vielä ”mainostaa” Tjäreborgin Viva Tropic tai Viva Sunrise tsekkaa! Lapsiperheen unelma

  • Jonna kirjoitti:

   Mä harrastan kesäisin pienimuotoisesti lintubongausta ja muutenkin kävelen paljon luonnossa ja metsissä kuvaten kaikkea kaunista ja ihmeellistä. MUllehan tulee itku aina kun televisiossa joku menee naimisiin, saa lapsia, joku kuolee yhtäkkiä tms. Oli surullista tai todella iloista niin kyyneleet valuu silmistä satavarmasti 😀 Viimeksi kun katsoin Jane the virginiä ja siinä tuli todella surullinen kohtaus..

   Meillä on ihan lähellä kotia ratsastustalli ja ihan tunneille ajattelin. On vaan niin suolaisen hintaista täällä, melkein 40e tunti. Sillon kun minä lapsena ratsastin, yhden tunnin hinta oli 20 markkaa! Kävin pitkään eräällä tallilla, jossa auttelin tallitöissä ja sain vastineeksi ratsastaa niin paljon kuin halusin.

   Mallorcasta haaveilen kovasti itsekin, mutta otetaan varmaan äkkilähtö jonnekin. Katsotaan mikä sattuu eteen! Tjäreborgin kautta mekin ollaan matkustettu itse asiassa aina.

 2. maikki kirjoitti:

  Missä muuten myyt kamppeitasi? 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Suutarila kierrätää fb-kirppiksellä pääasiassa. Lisäksi Vantaan ja Malmin ryhmässä. Myös torissa ja huuto.netissä jonkin verran!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.