Hae
Palasia Arjestani

Suunnitelmia

Tällai kipeenä ei oo juuri muuta kuin aikaa ajatella kaikennäköstä. Koska tää mun kevy viikko meni ihan makoiluks niin ajattelinkin alottaa kunnon treenit ens keskiviikkona. Teen siihen asti jotain kevyttä, kuten ihan vaan kävelyä ja venyttelyä. Jonkun kevyen salitreeninkin saatan käydä heittämässä, jos tää lämpö vaan lähtis pois.

Mikähän siinä on, et kipeenä on tosi hankala saada ruokavalio pysymään kohillaan? Mikään normaaliruoka ei uppoo ei sit ollenkaan eikä kyl nälkääkään tunne missään vaiheessa. Eilen sit uppos Subin Meatball patonki.. Ahdistus meinaa iskee päälle semmosen mässäilyn päälle, mut minkäs teen jos ei muu ruoka maistu niin sit ei. Välipäivät salilta oli mulle ennen myös tosi vaikeita. En millään meinannu pysyä ruodussa, mut nyt se ei enää ole mikään ongelma. Enää on nää sairastelut.

Olisko kellään mitään hyviä neuvoja miten saada ruokailut pysymään normaaleina sairaanakin? Vai onko silloin lipsuminen sallittua?

Ja nyt koska mulla on paljon ylimääräistä aikaa niin katselin hieman juutuubista videoita. Jokunen aika hyväkin löytyi! Oon vissiin joskus aiemminkin hehkuttanut noita female fitnessin videoita ja niitä oli nyt tullut tosi paljon lisää. Oon ite katsonut aikanaan ehkä viis ensimmäistä ja nyt sit kattelin loputkin. Tässäpä suorat linkit videoihin, jos jotakuta kiinnostaapi katella niitä..

Osa 1: Monica Brantin Fem Camp 2006, vatsatreeniä, ojentaja- ja hauistreeniä
Osa 2:
hauistreenin loppu, selkä- ja olkapäätreeniä
Osa 3:
Jenny Lynnin höpöttelyä treeneistä ja kisoista ja jalktreeniä Charles Glassin opastuksella
Osa 4:
Jenny Lynnin jalkatreeniä a la Charles Glass
Osa 5:
Ravintojuttuja
Osa 6:
Monica Brantin valokuvaus Oxygen-lehteen
Osa 7:
Tournament of champion kisaan valmistautumista, itse kisasta pätkää ja jälkipuintia.
Osa 8
: Gina Alliotti reenaa jalkoja
Osa 9:
hauistreeniä
Osa 10 1/4:
Jalkatreeneistä: venyttely ennen treeniä, muotoa antavia liikkeitä jaloille (conditioning and toning workouts) Tässä jaksossa lähinnä höpöttelyä.
osa 10 2/4:
edellinen setti jatkuu
Osa 10 3/4:
samaa settiä, balettikyykyn tekniikkaa (bliesquat)
Osa 10 4/4:
kyykkyä pallon kanssa ja lisää höpöttelyä jalkojen treenauksesta

3 kommenttia

  1. Unelma Säleikkö kirjoitti:

    Kuinkas oikein selätit ne välipäivien ”syömisongelmat”, sama juttu nimittäin meikäläisellä. Välipäivinä olisi kokoajan nälkä ja ruoka mielessä vaikka juuri niinä päivinä haluaisin pitää kalorit kurissa…

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Eipä siihen oikein muu auttanut kuin päättäväisyys. On nykyäänkin vielä päiviä, jolloin ei vois toi syömäpuoli paljon vähempää kiinnostaa, mut jotenkin oon saanut pidettyä itteni kurissa. Mulla on sinänsä vielä ”helppoa” koska välipäivinä syön palkkaria lukuunottamatta samat sapuskat kuin treenipäivinäkin. Tuohon ongelmaan vois auttaa esim. valmiin ruokalistan laatiminen välipäiville…?

  3. Blue Bear kirjoitti:

    Mä oon todennut, et sairaana saa syödä mitä haluaa, kun en kuitenkaan määrääni enempää pysty syömään. Ylipäätään mun on kipeänä vaikea saada itseäni syömään yhtään mitään; napostelemalla saan pidettyä itseni hengissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.