Hae
Palasia Arjestani

Melko bueno selkäsetti.

Istunpa nyt koneelle samalla kun odottelen isännän tekemää makaroonilaatikkoa. Slurps! Sais vaan valmistua vähän rivakammin. Massu kurnii jo täyttä päätä. Mulla tuntuu nykyään olevan koko ajan nälkä. Kai se on ihan hyvä asia? Pari iltaa sitten muistui dieetin loppuajat mieleen, kun treenin jälkeen iski samanlainen paha olo ja heikotus mitä silloin oli. Ruokaa laittaessa yökötti koko sapuskan haju ja kun ruoka oli vihdoin ja viimein valmis, mulla meni 45 minsaa tyhjentää lautanen kana ja riisi annoksesta.. Varmaan oli vaan jostain syystä verensokerit alhaalla enkä kyllä ymmärrä syytä siihen. Olin kuitenkin koko päivän syönyt varsin hyvin. No, onneks noita päiviä ei ole kovin usein ja toivottavasti ei tartte dieetilläkään kovin usein noista kärsiä.

Mamman pieni nöpsykkä eli Lola vähän huolettaa. Eilisen leikkauksen jäljiltä se ei ole vieläkään alkanut juomaan eikä juuri syömäänkään. Pari pientä kinkun palasta se on suostunut syömään, mutta ei mitään muuta. Normaalisti se söis vaikka koko paketillisen kinkkua, mutta ei tänään. Jos ei Lola ala syömään kunnolla tämän illan aikana niin huomenna mennään sit visiitille lääkäri-sedälle. Ei noin pieni otus voi kovin montaa päivää olla syömättä ja juomatta. Rassukka vaan köllöttää patterin vieressä pedillään koko ajan.. No, eipä varmasti itselläkään oli mikään huippu fiilis, jos kohtu poistettais yllättäen. Ensin mennään lääkärille ison vauvamasun kanssa ja tullaan pois ilman kohtua. Ei oo kiva. Toivotaan parasta.

Salilla tänään selälle supersarjatreeniä. Hyvin kulki reeni ja jokaisessa liikkeessä nostin painoja! Ja vielä jaksoin isommilla painoilla jotain tehdäkin…

1a. Ylätalja 3*8-10*60-65kg nämä vastaotteella/ 2*8-12*45-55kg ja nämä myötäotteella.
1b. Tuettu kulmasoutu 3*9-11*15-22,5kg nämä myötäotteella/ 2*10-11*15kg ja nämä vastaotteella.
2a. Räkkiveto 2*8*100-110kg eka sarja myötäotteella ja toka vastaotteella.
2b. Selänojennus 2*9-11*5kg
3a. Leveä alatalja 3*9-14*50kg
3b. Kapea ylätalja 3*8-12*35-45kg
4. Olankohautukset kp vinopenkillä 3*10*21kg
5. Hk scott kp 3*10*8,5kg

Loppuun vähän lantionnostoja patjalla ja selän venymistä. Oli taas vähän hankaluuksia ton ylätaljan kanssa. En meinaa millään saada siinä tuntumaa selkään, kun teen myötäotteella. Isännältä kalastin taas parit hyvät vinkit ja sainkin sit jo jotain tuntumaan tuolla selkäpuolella..

Jaa, yöks taas tänään töihin. Eipä olis tän illan jälkeen enää kuin 3 vuoroa!!! Ou jeah. Tänään piti tehdä jo muuttoilmoitus maistraarille ja huomenna sit sähkösopimukset ja muut systeemit. Vähiin käy aika Kuopiossa ennen kuin loppuu. Nyyh. Huomenna sit olkapäitä ja ojentajia.

2 kommenttia

  1. Henna kirjoitti:

    Alkaako sulla jo ens viikolla työt siellä kotkassa??täälläki alkaa pikku hiljaa jännittää tuo muutto 🙂

  2. Annemari kirjoitti:

    Voi Lolaa 🙁 Toivottavasti se on vaan väsynyt leikkauksesta, eikä olisi sen kummempaa. Toipumisia kisulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.