Hae
Palasia Arjestani

Onks pakko jos ei taho?

Mä melkein arvasin, et tässä käy taas näin et jaksan lukee tasan kahteen tenttiin ja siihen se innostus sit loppuu. Vielä olis yks rykästävä pois alta maanantaina, mut ei ollenkaan huvittais lukea. Havahdun aina välillä tuijottelemasta kattoon ja haaveilevan jostain aivan muusta luentomatskut sylissä. Millähän sais pidettyä lukumotivaatiota yllä vielä pari päivää? Hermoja raastavaa tää koulun käynti.. Eiks oo muuten hieno kuva? 😀 Kikkailin taas vähän aikaa gimpillä ettei vaan ainakaan tarttis lukea enempää. Jopa siivoaminenkin alkaa kiinnostaa tässä vaiheessa kummasti. Kaiken varalta ostin tänään 1. tuotantokauden Pasilaa, jos ei kiinnostais opiskella niin voi sit kattoo sitä 😉 Joutuu ehken kohta laittamaan sen pyörimään…

Eilen oli aivan sairaan hyvä treeni! Energiaa ja virtaa riitti vaikka muilla asti jaettavaks ja vedinkin koko treenin läpi hirveellä höngyllä. Vitsi, että oli mukavaa. Olispa pattereissa aina yhtä paljon virtaa kuin eilen. En ole vieläkään saanut valmentajalta uutta ohjelmaa niin jatkoin sit kikkailua.

1. Pystypunnerrus kp
10, 8, 6*18,5kg
7*16kg
10*13,5kg
Tää on aivan loistoliike! Saan tässä nykyään paljon paremman tuntuman kuin ennen ja jotenkin saan liikkeen pusketuks nimen omaan olkapäillä! Olkapäät oli aivan tiltissä jo näiden sarjojen jälkeen. Sitä kasvua tässä vielä odotellaan..

2. Sivuviparit kp vinopenkillä
11, 9*4kg
13*3kg

3. Sivuviparit seisten kp
13, 12, 10*6kg

4. Pystysoutu tangolla
15, 13, 12*20kg
Isäntä opasti tähän taas vähän parempaa tekniikkaa ja tuntuma parani varsin hyvin!

5. Viparit kp kulmassa
16, 13, 10*7kg
10*6kg
Palautukset 30 sekkaa.

6. Kapee pena powersmithissä
12, 10, 10*40kg
Päätin tehdä vaihteeks smithissä. Aikamoista neitipumppailuahan tää oli, mut meni ainakin täysin ojentajille!

7a. Pushdown tangolla
17, 14, 10*100 lbs
12*90 lbs
Kaks ekaa sarjaa kapeella ja vikat leveellä.

7b. Hk scottkoneessa
13*17,5kg
12*15kg
13*12,5kg
14*10kg

8a. Ranskalainen mutkatangolla
13, 10*27,5kg
12*25kg

8b. Hk kp istuen
12, 12, 10*11kg
Taas jumahti vasen forkku aivan totaalisesti. Olis kiva tietää mikä siellä oikein mättää..

Kaiken kaikkiaan oikein hjuva reeni. Tänään on olkapäät (!) olleet aika kipiät ja sitä ei kovin usein tapahdu. Tänään aamulla kävin tekemässä 45 minsan aamulenkin ja tälle päivälle ei sit muuta urheilullista aktiviteettia olekaan tiedossa. Huomenna sit selän kimppuun taas vaihteeks. Josko sitä sais vaikka mavetettua 7*110kg. Yritystä tuskin tulee ainakaan puuttumaan 😉

Ai niin, meinas vallan unohtua. Joutuu vähän tilittämään tässä vaiheessa! Tarinahan lähtee siitä, että olen itse kotoisin pieneltä paikka kunnalta, jossa jokainen tuntee toisen asiat paremmin kuin omansa, you know. Minäkin olen vissiin kymmenettä vuotta raskaana 😀 Iso kakara on paikoista ahtautumassa tällä menolla.

No, asiaan. Olin tuossa yks päivä naapurin tytön ja hänen koiransa kanssa koirapuistossa meidän hurtan kanssa. Höpöteltiin siinä aika paljon muista alueen koirista ja niide omistajista. Joukkoon kun mahtuu jos jonkinlaista kulkijaa, lähinnä niissä omistajissa. Tyttö siinä sit kertoi, että muutama päivä aiemmin oli jotkut tyypit siellä puistossa puhuneet, että meidän pieni ja maailman kiltein Mandi-sakemanni on kuulemma hullun aggressiivinen ja vihainen koiran ja on tappanut jonkin pikku rakin siellä puistossa! Siis mitä kettua!? Satuin itse asiassa juuri silloin samaan aikaan kävelemään koiran kanssa sen puiston ohi ja ihmettelin, et mitä jengi oikein tuijottaa. Nyt se syykin sit selvis. Olivat vielä kivenkovaan väittäneet, että JUURI meidän koira se hullu psykopaatti-tiskirätin-tappaja on. Ei ollu naapurin tyttö ihan uskonut. En ole niiden tyyppien kanssa ees ollut siellä puistossa kertaakaan samaan aikaan ja silti tuntuvat tuntevan minut ja minun koirani. Olis mukava jututtaa näitä kaiffareita, jotka sitä schaissee levittää. Tuntuu kuin olisin taas palannut siihen pahuksen pikku kylään takaisin, jossa ihmisillä ei ole muuta tekemistä kuin puhua paskaa toisistaan tai niiden elukoista.

Taidankin tästä lähteä koirapuistoon haistelemaan uusia juoruja. Kyllä se lukemisen voittaa ihan sata nolla.

7 kommenttia

 1. guarana kirjoitti:

  Mitä sä opiskelitkaan ja mihin ammattiin olis tarkoitus valmistua ? 🙂

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Opiskelen bioanalytiikkaa amk:ssa ja musta tulee bioanalyytikko 😉 Suomeks laboratorion hoitaja eli räplään ihmisten eritteiden kanssa 😀

 3. Tytti kirjoitti:

  Tuli aika stalkkeri olo eilen kun kävelin salilta pois ja satuin kattoon gymin ikkunasta sisään ja sinähän siellä vipareita teit. Kyllä sen sinne tien toiselle puolelle näki, että hirmu olkapäät pullisteli! Piti hetken aikaa kyylätä, kunnes tuli friikki olo..:D

 4. Riinu kirjoitti:

  NOUSEE mave vähintään 10 kertaa!!!!! :PSenkin neiti shoulders 😀

 5. Paula kirjoitti:

  Vedät suoraan turpaan, kun näät ne tyypit. Turha rueta tässä vaiheessa kainostelemaan!Vai tuunko mää? 8D

 6. Anonymous kirjoitti:

  Heh, tuosta koirahommastahan on ollu paljonkin lehdessä täällä Sawossa. Mitä oon juttuja lueskellut, niin sinä oot sitten ilmeisesti se nuori nainen, joka toistuvasti ulkoiluttaa koiraansa humaltuneena? (Humaltuneena siis kävelyttäjä, ei koira)No ei kyllä kuulosta ihan sinulta. Se menee vissiin niin, että heti kun omistaa vähän isomman koiran, niin se automaattisesti on vihainen tappaja. Osta seuraavaks puudeli :)t. Mari H. ps. pakko kertoa nyt täälläkin, että meille on tuossa kohtapuolin tulossa kans koiruus…. :O

 7. Jonna1983 kirjoitti:

  Tytti: Olisit tullu ikkunaan koputtelemaan 😀 En tiedä oletko lukenut blogistas, kun laitoin sulle sinne viestin et Gymille pääsis 10 egellä treenaamaan koko huhtikuuks! Tuu!Riinu: oikein viimesen päälle nti Shoulders ;)Mitenähän kauan menee ennen ku oon oikeesti tyytyväinen niihin? Tietty riippuu paljon siitäkin,et suostuuko ne kasvamaan, mut luulisin et never..Paula: Tuu sä, ku mä en uskalla 😉 Olen hyvin ujo ja hiljainen tyttö :DMari: Missä sitä juttua muuten on ollut? Savon Sanomissa vai Viikko-Savossa? Olis nimittäin ihan mielenkiintoista lukea ne jutut kun tiedän kyseisen henkilön, josta kirjoitetaan.Siis mähän kiskasen joka treenin jälkeen pikku sihneet, et uskaltaisin mennä sinne koirapuistoon 😀 Eihän sinne nyt hullukaan mene selvinpäin..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.