Hae
Palasia Arjestani

Viljattomat suklaa-protskuvohvelit

Processed with VSCO with a6 preset

Oon jo pitkään  halunnut tehdä protskuvohveleita iltapalaksi, mutta meidän lisäravinnekaapista ei ole löytynyt kuin maustamatonta protskua. Se ei oikein houkuta, koska maku. Tai lähinnä kun sitä makua ei ole. Nämä suklaanmakuiset protskuvohvelit ovat jatkojalostus mun viljattomista kookosvohveleista. Sain Bodyboosterilta testiin Selfin suklaanmakuista heraprotskua ja tiesin saman tien mihin sitä käytän ensimmäisenä. Ja kyllä, käytin sitä ensimmäisenä leivontaan enkä suinkaan palkkariin!

Viljattomat suklaa-protskuvohvelit (3 vohvelia)

 • 0,2 dl kookosjauhoja
 • 1 mitallinen suklaan makuista protskujauhetta
 • 0,5 tl ruokasoodaa
 • 3 kananmunaa
 • hyppysellinen suolaa
 • 0,5 dl kauramaitoa tai muuta maitojuomaa
 • 2 rkl sulatettua kookosöljyä
 • 1-2 rkl hunajaa
 • veitsen kärjellinen aitovaniljajauhetta
 • paistamiseen kookosöljyä tai voita
 • päälle maapähkinävoita ja pähkinäsekoitusta

Processed with VSCO with a6 preset

Sekoita pienessä kipossa keskenään kookosjauhot, protskujauhe, ruokasooda, vaniljajauhe sekä suola. Sekoita toisessa kipossa hyvin keskenään kananmunat, kauramaito, kookosöljy sekä hunaja. Yhdistä kuivat aineet muna-kauramaitoseokseen. Sekoita taikina tasaiseksi. Paista vohvelit rapeiksi vohveliraudalla pienessä määrässä kookosöljyä. Okei, mitä enemmän sen parempi!

Sipaise vohvelien päälle maapähkinävoita ja ripottele niille vielä esimerkiksi Nutisalin Dry roasted mixiä!

Processed with VSCO with a6 preset

Yksi kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *