Hae
Palasia Arjestani

Viikon 52 ruokapäiväkirja – viimeiset joulun rippeet

viikon 52 ruokapäiväkirja

Viikon 52 ruokapäiväkirja sisältää vielä joulun rippeet, koska joulupäivä ja tapsanpäivä sattui kivasti alkuviikolle. En pistä yhtään vastaan, koska sehän tiesi minullekin paria ylimääräistä vapaapäivää! Seuraavat ylimääräiset vapaat onkin vasta pääsiäisen tienoilla ja seuraava loma vasta huhtikuun lopussa. Tässä on koko pitkä ja synkkä talvi painettavana. Tällä viikolla olen taas jaksanut panostaa enemmän ruokavalioon, mutta viime viikolla motivaatio oli aika vähissä. Joulu jää joka vuosi päälle ja niin se teki tälläkin kertaa. Kun herkuttelee ja syö normaalia vapaammin useamman päivän, ei terveellisempi ruokavalio paljon kiinnostele. Vähän sama kun on poissa treeneistä viikon pari niin ei kiinnosta yhtään lähteä salille. No mutta mennäänpä pääteeman pariin eli viikon 52 ruokapäiväkirja, olkaapa hyvät 🙂

MAANANTAI

viikon 52 ruokapäiväkirjaJoulupäivä

10.00 kauraleipää salaatilla, juustolla, kalkkunaleikkeellä ja paprikalla, smoothie: banaania, avocadoa, heraa, marjoja ja kauramaitoa. Teetä.

13.30 jouluruokia: laatikoita, kaloja, kinkkua, perunaa, smetanasilliä, sienisalaattia ja skagen röraa saaristolaisleivällä

jälkiruuaksi karpalokiisseliä kermavaahdolla

17.00 teen kanssa nutellakuusesta jokunen palanen

illan aikana muutama suklaa

20.00 saaristolaisleipää ja skagen röraa

TIISTAI

viikon 52 ruokapäiväkirjaTapaninpäivä

10.00 kauraleipää salaatilla, juustolla ja paistetulla kananmunalla, protskuvanukas pähkinöillä ja teetä

13.30 skagen röraa ja saaristolaisleipää, teetä

16.00 seitä, perunaa ja vihanneksia

19.00 vihreä smoothiebowl: lehtikaalia, avocadoa, päärynää, heraa, kauramaitoa, viherjauhetta ja päälle päärynää, pähkinöitä, kookoslastuja sekä chiasiemeniä

21.30 saaristolaisleipää ja skagen röraa (pakko syödä ettei joudu heittämään pois :D)

KESKIVIIKKO

viikon 52 ruokapäiväkirjaTöissä 7.30-15.30

5.10 lasillinen Fermixiä

5.20 paistettuja munia, kurkkua, salaattia, tomaattia ja teetä gheellä

11.15 rosollia ja kanaa

16.15 kotona protskuvanukas, pähkinöitä ja teetä

20.00 iso satsi puuroa (kuivapaino 100g), heraa ja marjoja

TORSTAI

viikon 52 ruokapäiväkirjaTöissä 11.30-19.30

8.45 munia, hapankaalia, paprikaa, tomaattia, kurkkua ja teetä gheellä

12.30 pannulla paistettuja kasviksia (paprikaa, sipulia, lehtikaalia), kanaa ja pähkinöitä

16.00 protskuvanukas ja pähkinöitä

20.00 mysliä, mustikoita, mustikkakeittoa ja kalkkunaleikkeeseen käärittyjä kurkkuja

PERJANTAI

viikon 52 ruokapäiväkirjaTöissä 7.30-15.30

5.20 paistettuja munia, paprikaa, kurkkua ja teetä gheellä

11.30 puuroa ja marjoja

16.15 kotona hera ja pähkinöitä

19.30 kana-pekonisalaattia

jälkkäriksi maistoin Lohilon banana split -jadea, oli niin hyvää että meni koko purkki…

LAUANTAI

viikon 52 ruokapäiväkirja10.00 kauraleipää kalkkunaleikkeellä ja avocadolla, pala saaristolaisleipää, mustaviinimarjoja ja teetä

13.30 pieniä riisipiirakoita kalkkunaleikkeellä

16.00 kupillinen cappucinoa, pari dallaspullaa ja viimeinen pala itse tehdystä rocky roadista

17.17 banaani ennen saunaa

19.15 ranskalaisia, nakkeja, chorizomakkaraa ja lihapullia

illan aikana huono leffa, muutamat joululta jääneet suklaanamit ja Ben&Jerry´sin jämät (puoli purkkia)

SUNNUNTAI

viikon 52 ruokapäiväkirja10.15 kauraleipää kalkkunaleikkeellä ja avocadolla, protskuvanukas marjoilla ja teetä

13.45 anoppilassa perunaa, lihakastiketta, parsakaalia, salaattia ja fetajuustoa

jälkiruuaksi marjarahkaa

16.30 teen kanssa pala suklaakääretorttua

18.30 smoothie, jossa banaania, marjoja, avocadoa, kauramaitoa ja heraa

21.00 iso kana-pekonisalaattia, jossa myös avocadoa ja fetajuustoa

Tämä oli vähän tällainen löysin rantein -viikko. Sanoisin, että teki todella hyvää! Ainoa miinuspuoli oli se etten päässyt koko viikolla treenaamaan ollenkaan. En ollut varsinaisesti kipeä, mutta olin niin tukkoinen koko viikon etten viitsinyt lähteä leikkimään asian kanssa. Joten kotona tein joogaa useampana päivänä ja lihashuoltoa. Niitä en ole erikseen ruokapäiväkirjaan merkinnyt. Koska viime viikon otin löysemmin, tällä viikolla olen jaksanut taas paahtaa menemään normaaliin malliin. Energiatasot on hyvällä mallilla ja treenit on kulkeneet mahtavasti. En ole hetkeen ollut näin innoissani!

Miltäs viikon 52 ruokapäiväkirja näyttää?

♥ SEURAA MINUA ♥

Palasia arjestani Instagramissa // Youtubessa // Facebookissa.

Snapchat: jonnamusakka

Edellinen postaus: Skagen röra suolaiseen herkutteluun

6 kommenttia

  1. ninna kirjoitti:

    alku viikko ilta päin ottein en ja joulu näkyy mukavasti.paljon herkkuja ja enemmän superfoodia taas ilahdutti kalan saanti.hyvät rasvat paljon avokadoa nyt vähemmän punaista lihaa.kalsiumia myös enemmän kiitos vanukkaiden ja juustojen.siinä minun arvio.hyvältä näyttää pääasia et olo hyvä.sosiaalinen syöminen on myös tärkeää ja sitä oli kivasti joulu ja anoppila.onko loma suunnitelmia?

    • Jonna kirjoitti:

      Mulla on seuraavan kerran lomaa vasta huhtikuussa…Se on ollut perinteisesti aika, kun aloitetaan mökkeily ja laitetaan mökki kesäkuntoon. Sinne on vaan aivan liian pitkä aika 🙁

  2. Kiia kirjoitti:

    Mun silmään vaikuttaa todella hyvältä ruokailut. 🙂
    Saat olla jopa ylpeä itsestäsi, jatka samaan malliin!
    Kiitos että näet vaivaa näihin ruokapäiväkirjoihin, saa muutkin vinkkejä.
    Esim. toi kurkku leikkeleen sisällä on ihan uusi välipalaidea. 🙂
    Mukavaa alkanutta vuotta sinulle!

    • Jonna kirjoitti:

      Tuo kurkku-kinkkupötkylä oli meidän tytön idea. Hyvin tuntui maistuvan hänellekin 🙂

  3. Marjo k kirjoitti:

    Oi, alkoi tehdä mieli jouluruokia! ? varsinkin katkarapuja.
    Sellasta piti kysyä, että monenko munan munakkaan syöt? Jätätkö keltuaisen joskus pois? (Vanhoja kuvia katsoin, niin näytti siltä).
    Harvoin jaksan kommentoida, mutta nyt on pakko sanoa että tämä on mun suosikki osuus. Mietin aina että miten paljon voisikaan syödä jos liikkuisi kuten sinä. Sanon siksi kun se joku oli dissannut sua.
    Oot yks suosikkibloggaajani tällä hetkellä. Kiitos siis hyvistä jutuista.

    • Jonna kirjoitti:

      Treenipäivinä syön yhden kokonaisen + 4 valkuaista ja lepopäivinä 4 kokonaista. Kokonaisissa käytän aina luomumunia ja valkuaisissa taas vähän ”halvempia” versioita. Musta on kiva liikkua niin saa syödäkin reilusti, varsinkin viikonloppuisin! 😀 Ruoka on ehkä parasta maailmassa <3 kiitos kivasta kommentista! Kiva saada näitäkin noiden dissauskommenttien ohella 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *