Hae
Palasia Arjestani

Ennen kuin lähdetään juhannuksen viettoon…

…niin puhutaanpa hieman treeneistä. Tai siis mun treeneistä 😀 Olen yrittänyt treenata mahdollisimman intensiivisesti olkapään tulehdustilasta huolimatta. Oon joutunut tekemään taas tosi paljon jalkapainotteisia treenejä ja jättämään jopa leuanvedot kokonaan pois. Yläkropalle ei tule tällä hetkellä rinnallevetoja lukuunottamatta kerrassaan mitään treeniä. Kyllähän se pikkasen syö motivaatiota..

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Haikein mielin oon seurannut vierestä kun kamut vetää leukoja, tekee jerkkejä ja treenaa käsilläkävelyä ja muscle uppeja. Mä kyykkään ja vedän maasta. Ja kyykkään taas vähän lisää. Sit vaihtelun vuoksi vedän maasta. Näiden lisäksi olen juossut entistä enemmän. Jalat alkaa olla jo aika tukossa ja tällä hetkellä mietin jätänkö tämän päivän treenin välistä ja vedän huomenna samankaltaisen setin mökillä. Tiedossa olis nimittäin juoksua. Ja leukoja, joita en pysty tekemään. Enkä jerkkejä. Ja kahvakuulaheilautukset on siinä ja siinä. Blaah!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kaiken maailman loukkaantumiset on ihan hanurista. Oma motivaatio laskee heti, kun en pysty treenaamaan normaalisti. Ottaa päähän skaalailla liikkeitä ja vaihtaa joka kerta liikkeet johonkin ihan muuhun. Kuka nyt haluais tehdä rengassoutuja jos jaksaa vetää leukoja varsin hyvin? Perkele sanon minä. Noh, oon kaikesta huolimatta rimpuillut treenit su ja ke. Lisäksi juoksin reilun viiden kilsan lenkin maanantaina. Kaitpa sekin on jo jotain. Viime viikolla kävin pyörähtämässä Crossfit 01300:lla joka on samaa puljua Crossfit Vantaan kanssa, jossa itse treenaan. 01300:lla näyttä tältä:

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Crossfit 01300 löytyy ositteesta Tikkurilantie 48, 01300 Vantaa. Kaikkien "meidän" salien tiedot löydät täältä.

Crossfit 01300 löytyy ositteesta Tikkurilantie 48, 01300 Vantaa. Kaikkien ”meidän” salien tiedot löydät täältä.

Kiva paikka tuokin Tiksin sali, mutta kyllä kotisali on aina kotisali! Noh, jotain tässä pitäis keksiä ettei kiinnostus lopahda kokonaan. Kun vaan tietäis mitä. Ehkäpä alan suosiolla virkkaamaan. Tai treenaamaan pistoolikyykkyjä.

Vieläkös teillä on treenejä tiedossa ennen juhannuksen viettoa?

Ps. Sportamorella nyt juhannusalet! Paljon treenivaatteita -30%! Ihmettelemään pääset tästä. *(mainoslinkki)

4 kommenttia

 1. Nimetön kirjoitti:

  Heh, mulla on sitten päinvastainen tilanne eli tulehtuneen jalan takia en ole voinut tehdä kyykkyjä sun muita moneen viikkoon! 😀 Ei auta kuin treenata penkkiä, kulmasoutua, leukoja ym.

  On kyllä tylsää mutta paraneminen vie oman aikansa ja onneksi monia juttuja pystyy kuitenkin tekemään eikä ole mitään totaalikieltoa liikkumisen suhteen. 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Hah, miedän pitää laittaa hynttyyt yhteen niin voidaan treenata koko kroppaa 😀

 2. jennaa kirjoitti:

  Mä niin tiedän tuon tunteen! Alkuvuodesta olkapääleikkauksen takia koko yläkroppa oli treenitauolla noin 4 kk ja alkoi kyllä siinä vaiheessa tulla jalkatreenit korvista ulos! Mutta kannattaa vaan rauhassa parannella, jotta pääsee sit taas kunnolla treenien makuun 🙂

  Tänään olisi vuorossa vatsalihastreeni ja huomenna aamusta sitten salille tekemään selkää ja jalkoja, onko hän siellä huomenna muita hulluja treenaajia? 😀

  Ihanaa juhannusta!

  • Jonna kirjoitti:

   Mä taidan tällä viikolla raahautua lääkäriin ja pyytää lähetteen ainakin ultraan. Kortisoniakin tarjottiin vaan en uskaltanut vielä ottaa. En kauheasti noista piikeistä välitä, vaikka itse ihmisiä pistelenkin päivät pitkät!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *