Hae
Palasia Arjestani

Puhhuijaa..


Olipahan taas reeni, ei meinannu jaksaa ei sit millään. Eilisillä normaalia vähäisemmillä ruokailuilla tais olla aika lailla osuutta tähän voimattomuuteen. Huomaa heti, kun on syönyt vähän vähemmän, mut minkäs teet jos ei oo hereilläkään kun vajaat 12 tuntia sunnuntaisin. Pitäis syödä vajaan kahden tunnin välein eikä sekään ole kovin hyvä juttu. On vaan kärsittävä.

Kuvassa Lori Steele. Sanoisinko ettei ollenkaan huono pakkaus.. kuva: siouxcountry.com.

Jouduin tänään tekemään osan kyykkysarjoista power smithissä. Hajotti aika paljon kyykkiä siinä, kun en ees pysty siinä tekemään kapeella. Ehkä se yks kerta ei haittaa mitään. Onneks pääsin sit kaks viimestä sarjaa tekemään normi smithiin ja sain puskettua liikkeen hyvin reisillä eikä niinkään alaselällä. Ens treenissä pudotan vähän painoja, koska oon huomannut et isommilla painoilla mulla alkaa alaselkä notkistumaan tosi paljon ja menee sen takia aika kipeekskin. En kerralla keskityn sit pitämään alaselän hyvin suorana ja tekemään liikkeen mahdollisimman hyvin pelkillä reisillä.

Kaikissa etureisiliikkeissä palautukset 60 sekkaa ja pohkeille 30 sekkaa. Oon huomannu, et nää pidemmät sarjat ja lyhkäsemmät palautukset toimii mun jaloille huomattavasti paremmin kuin raskaammat painot ja pitkät palautukset. Toivottavasti saan jatkaa tällä systeemillä.

1. Reidenojennus
13*55kg
12*45kg
13*35kg
13*30kg
Kaksi viimeistä sarjaa tein tosi hitaalla tekniikalla kunnolla puristellen ja varpaat käännettynä sisään päin. Hyvin otti reiden ulkosyrjään ja keskellekin!

2. Kyykky powersmithissä pohjaan asti
15*65kg
14*55kg

3. Kyykky smith kapealla
14*70kg
14*65kg

4. Prässi kapealla
14*200kg voi elämä, että oli painavaa!
13*190kg
10*180kg hyytyy..
10*170kg

5. Pohkeet seisten
40, 30, 20, 17, 15*BW

Loppuun aerobista ensin 5 minsaa soutulaitteessa, sisälsi yhden 2 minsan intervalli pyrähdyksen. Tämän jälkeen vielä 20 minsaa matolla aina 3 minsaa aivan loivaan ylämäkeen ja 2 minsaa jyrkkään ylämäkeen. Hyvin nousi sykkeet tässäkin.

Nyt ruokaa nassuun ja duuniin. Huomenna taas takajalkojen kimppuun!

2 kommenttia

  1. katjuska kirjoitti:

    Aika raju toi autolla 20 minsaa 🙂

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Ettei olis Katjuskalla nyt hiilarit liian alhaalla 😀 Siel lukee kyl matolla 20 minsaa 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.