Hae
Palasia Arjestani

Penkki kulkeeeeeeeeeee!

Jipii, vihdoin ja viimein tuntu penkatessa, et se oikeesti kulkee ja tuntuu helpolta. Olkapäät ei ottaneet osumaa ollenkaan, mut rinta oli yberpumpissa ja tulessa ja kaikkee. Vähänkö loistavaa! Tätä hetkeä oon oottanut varmaan koko lyhyen treeniurani. Toivottavasti tää kerta ei ollut mikään yksittäinen hairahdus, vaan saisin penkin nyt oikeesti toimimaan ja kulkemaan kunnolla. Isäntä sano, et tekniikkakin näytti parhaalta ever! No, ei passaa liikaa iloita, koska ens kerralla voi olla ihan toinen ääni kellossa 😀

Olin perjantai yön töissä ja lähettiin lauantaiaamuna pari tuntia aamupalan jälkeen raanailemaan. ihmeen hyvin sitä aina herää treeniin, vaikka oonkin aina ihan tööt, kun nousen sängystä. Piti ennen salille lähtöä käydä vielä bussilla keskustassa ostamassa ne uuden kuulottimet soittimeen. Kylläpä soi musiikki taas kivasti uusista nappuloista!

Alkuun viitisen minsaa crossaria ja kauheet määrät käsien heiluttelua ja vetkuttelua sekä kevyet venyt. Treenivuorossa siis rinta, hauikset ja ojentajapumppi.

1. Penkki
7, 6*55kg Ou jeah. Vitsi, kun sais nostettua sarjapainot sinne kutosella alkavaan…
7*50kg

2. Vipunostot kp tasapenkillä
10*16kg Aika raskasta, mut sain tosi hyvin puristeltua tissifileillä. Mietin jo, et pitäiskö tää liike tehdä ennemmin taljassa, koska seuraavat kässäri on jo sit kasitoistaset. Jotenkin tuntuu aika isoilta painoila vipunostoihin..
12, 10*13,5kg

3. Vinopenkki smith
10, 8*45kg
8*40kg

4. Hauberit istuen kp
10, 9*11kg Pitikö muka ens kerralla ottaa ne 13,5 kiloset ja yrittää rimpuilla niillä? Kait sitä joutuu.. OMG!

5. Hauiskääntö scott mutkatangolla
6*32,5kg
8*30kg

6. Hk scottkone
9, 7*17,5kg

7. Hammer kp
9*13,5kg
10*11kg

8. Pushdown taljassa
15*30kg
13*25kg
14*20kg
30 sekan palautuksilla.

9. Päänyli ranskalainen narulla
13*30kg
12*25kg
12*20kg Tässä samat palautukset.

Tänään on sekä rinta että hauikset ollu tosi kipeet! Selkä ja olkapäätkin on ihan pipit reeneistä. Huomenna alotetaan taas jalkojen rääkkäys, joten yläkroppa kerkee hyvin palautua siinä sivussa 😉 Tänä aamuna kirmasin semmosen 50 minsan reippaan aamulenkin koirulin kanssa. Aamulenkit virkistää aina kummasti, kun vaan sinne lenkille saa itsensä raahattua..

Eilen tuli muuten salilla aika hyvä mieli. Eräs vuosia treenannut mies totes mulle, et ”on se mukava nähdä, että ees joku kehittyy koko ajan. Oot taas mennyt eteen päin tosi paljon!” Hih, kiva jos ees joku huomaa jotain kehitystä. Ite kun sitä ei oikein näe..

Ostin eilen Sinkkuelämää 3:en. Tuolla se odottelee DVD-soittimen päällä.. Nyyh, voisin katsoa heti vaikka viisi jaksoa putkeen, mut isäntä kattelee just sitä Tali-Ihantala-leffaa. Mua se ei oikein jaksanu kiinnostaa. Tulin siis koneelle istumaan 😀 Jaa, taidan tilata Kotivinkin itelleni, musta kun on tullut vissiin vanha.. Mutku se on niin halpa, 7 kk 19, 90. Sehän on melkein kuin rahaa laittais pankkiin, eikö?

4 kommenttia

 1. Anonymous kirjoitti:

  Vipareita 16kilon puneilla…? Hitto tyttö mitä härkäilyä! Huh!!!!Terkuin: kateellinen kanhan

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Nii siis rinnalle, ei olkapäille! Noilla painoilla en ees uskaltanu tehdä niin laajalla liikeradalla kuin 13,5 kilosilla, mut pakkohan se on jostain alottaa. Tosta sit lähetään laajentamaan liikerataa ja sillai 😀

 3. Tytti kirjoitti:

  Sen suloisuutta ei voi oikein millään asteikolla edes mitata..:)Sen emä on dalmatiankoira ja isä on sileäkarvainen noutaja. Mutta ihanhan tuo dalmikselta näyttää.

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Mä haluaisin kans meille pienen hauvan, mut pitänee katsella taas vähän keväämmällä. Kiva olis ottaa koira sieltä Espanjan koirakodista :DMuistahan päivitellä treenejä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *