Hae
Palasia Arjestani

Iho pehmeäksi ennen juhlia

Processed with VSCO

Kaupallinen kampanja: MayBeauty

Mun iho on alkanut pikku hiljaa parantua. Nuorena naama kukki todella pahasti ja jouduin käyttämään paksua meikkikerrosta piilottamaan kaikki näppylät ja epätasaisuudet. Silloin en juuri ymmärtänyt ihonhoidosta ellei peruspuhdistusta aamuin illoin lasketa. Usein taisi sekin unohtua. En koskaan käyttänyt naamioita saati kuorintoja. Söin miten sattuu, käytin liikaa alkoholia ja join liian vähän vettä. Iho tuskin ainakaan parani näillä konsteilla. En ollut kuullutkaan, että ennen juhlia kannattaisi hoitaa ihoakin vähän eri tavalla ja puhdistaa se kunnolla, jotta se oikein kukoistaisi juhlapäivänä.

Processed with VSCOProcessed with VSCO

Nyt iho on huomattavasti parempi varmasti jo parempien ihonhoitoaineiden, ruokavalion ja riittävän nesteytyksen ansiosta. Alkoholia en käytä juuri lainkaan enkä tupakoi. Silti ihoni on edelleen rasvainen ja varsinkin tiettyyn aikaan kuukaudesta näppylöitä puskee esiin sieltä täältä. Ne saa kuitenkin kuriin varsin helposti. Käytän säännöllisesti kuorintaa sekä naamioita. Olen myös huomannut miten suuri vaikutus tehostetulla ihonhoidolla on ennen juhlia. Meikin laittaminen on huomattavasti helpompaa hyvin voivalle ja tasaiselle iholle kuin rasvaiselle, näppyläiselle ja samealle. Sain vähän aikaa sitten MayBeautyltä testattavaksi The Incredible Face Geliä ja tiesin heti, että tulen testaamaan sitä ennen kummitytön rippijuhlia.

Processed with VSCO

Kasvot ennen puhdistusta.

The Incredible Face Gel on kätevästi 10 ml pakkauksiin pakattu miellyttävän tuoksuinen kasvogeeli, joka imee iholta talia ja puhdistaa ihohuokosia, jolloin ihosta tulee puhtaampi ja pehmeämpi. Mun iho on tietyiltä osilta aika herkkä (posket) ja liian voimakkaat puhdistusaineet saa ihon kuivumaan ja hilseilemään. Kokeilin geeliä kuitenkin ihan ronskisti koko kasvoille sekä kaulan alueelle enkä huomannut kuivumista ollenkaan. Kasvogeeli on sen verran hellävarainen, että sitä voi käyttää ihon puhdistamiseen vaikka päivittäin, mutta itse olen käyttänyt sitä noin kaksi kertaa viikossa kuorinnan tapaan poistamaan ihon rasvaisuutta. Puhdistin ihon kasvogeelillä päivää ennen rippijuhlia ja iho oli kyllä tosi puhdas ja pehmeä ja meikki helppo levittää.

Processed with VSCO

Kasvogeeli on helppo levittää kasvoille.

Epäpuhtaudet irtoavat iholta melkein saman tien!

Epäpuhtaudet irtoavat iholta melkein saman tien!

Kasvojen huuhtominen tapahtuu kätevästi järvessä :)

Kasvojen huuhtominen tapahtuu kätevästi järvessä 🙂

Ja näin helposti iho on taas puhdistettu!

Ja näin helposti iho on taas puhdistettu!

The Incredible Face Geliä on todella helppo käyttää. Tein itse hoidon saunomisen lomassa laiturilla auringonlaskusta samalla nautiskellen. Kostutin vähän ihoa, levitin geelin, hieroin ihoa voimakkaasti vähän aikaa jolloin epäpuhtaudet alkoivat mönkiä ihohuokosista esille. Huuhtelu tapahtui kätevästi järvivedellä ja aikaa tähän koko operaatioon meni ehkä kolme minuuttia! Arvostan itse tällaisia nopeita hoitotoimia, koska harvalla meistä on aikaa tai halua haudutella ihoaan pitkiä aikoja. Plussaa kasvogeelin kätevästä pakkauksesta, joka kulkee näppärästi matkassa. Tuosta 10 ml purkista riitti muuten puhdistusgeeliä kahdelle ihmiselle. Iho oli selkeästi puhtaampi ja pehmeämpi kasvogeelin käytön jälkeen ja niin kuin jo sanoin – ei kuivattanut ihoa ollenkaan! Ehdottomasti jatkoon 🙂

Jos teitä kiinnostaa kokeilla tuotetta, niin blogin lukijat saavat nyt MayBeautyn verkkokaupasta 30% alennuksen koodilla jonnagel. Verkkokauppaan pääset tästä.

Kuvat: Kaisa K.

6 kommenttia

 1. Liisa kirjoitti:

  Oon testannu useita tällasia akneiholle tarkotettuja puhdistusgeelejä ja ne on kyllä aina kuivattanut ihon ihan korpuksi.. Tätä täytyy testata!

  • Jonna kirjoitti:

   Mulla on kans ongelmana ihon kuivuminen, mutta tällä ei kuivunut ollenkaan! Positiivinen ylläri 🙂

 2. Suvi kirjoitti:

  Kiitti alekoodista! Testataan vielä tätäkin, viimeksi tilaukseen lähti se hauska muta peeloff naamio 🙂

 3. Venla kirjoitti:

  Se on kyllä totta, liian vähäinen vedenjuonti näkyy heti ihossa näppylöinä ja sellasena elottomuutena. Miten huomasit tän geelin kanssa, kirkastiko miten kasvoja? Ainakin näky tossa yhessä kuvassa pari könttää irtoomassa ihosta 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Nassusta lähti semmonen määrä kökköö, että huh! Ja kyllä mun mielestä kirkastaa! Tänään uusi sessio edessä 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *