Hae
Palasia Arjestani

Kuin höyryveturi

Processed with VSCOTämä koko viikko on ollut melkoista menoa. Aikataulutusta, suunnittelua, ryntäämistä paikasta toiseen, töissä kiirettä ja ehkä pieni joulustressikin puskee päälle, vaikka vannoin etten siitä stressiä ota. Päivät on lipuneet ohi vauhdilla ja illalla kaadun ihan raatona sänkyyn. Eilen olin jo yhdeksältä ihan valmis nukkumaan koko viikon sotkut siivottuani. Kun vaan oppisi viemään kaikki tavarat saman tien paikoilleen niin ei tarvitsisi tehdä kerran viikkoon megasiivousta.

Treenaamaan olen tällä viikolla päässyt vähän niin ja näin. Olkapää kipeytyi viime sunnuntaina tempauksista, mutta sen olen saanut jo kuntoon ihan vain aktiivisella lihashuollolla. Sen sijaan tulehtuneet hauikset ja forkut ovat aiheuttaneet päänvaivaa ihan urakalla. Maanantaina pyörin kaksi tuntia kotona tuskissani, kun käsiä pakotti niin paljon. Ihan hirveä tunne! Maanantaina ja torstaina siis crossfit-treeniä, tiistaina kotona mobbailua ja keskiviikkona uintireissu tytön kanssa, jonka jälkeen taas lihashuoltosessiot kotona. Nyt itseasiassa kädetkin tuntuu jo vähän paremmalta. Sain miehen hieromaan mun pikku kätösiä keskiviikkona ja näköjään siitä oli taas suuresti apua! Onni on hieroja-mies kotona 😉 Ja vielä kun sen sais hieromaan useammin kuin 2 x vuodessa 😀

Processed with VSCO with a6 preset

Mun joulukaktus kukkii jo kolmantena vuotena <3

Mun joulukaktus kukkii jo kolmantena vuotena <3

Joulun laittoa kotiin olen aloitellut pikku hiljaa. Mies toi meille Tallinnasta uuden jouluporon ja se löysi heti paikkansa tv-tasolta. Kynttilöitä olen kaivellut hiljalleen kaapeista ja etsinyt kivoja joulusisustusideoita lehdistä ja netistä. Uusi joulutähti meille täytyy hommata ikkunaan, vanha repesi lopullisesti viime jouluna. Jotain jouluisia tyynynpäällisiä täytyisi hankkia myös ja ripustella loputkin valot ikkunoihin. Yhdethän meillä jo onkin suuren peilin ympärillä, mutta ne vähän niin kuin unohtuivat ottaa pois viime joulun jäljiltä 😀

Viikonloppu tulee kulumaan juurikin joulujuttuja miettien, treenaten (ww-karsinnat!!) ja huomenna lähdetään miehen kanssa viettämään kahdenkeskistä aikaa leffan ja ravintolan merkeissä. Tekis mieli vähän leipoakin jotain, ehkäpä yksi erä pipareita tai joulutorttuja?

Joko te oletta aloittaneet joulun laiton kotona? Oletteko löytäneet jotain uusia kivoja sisustusideoita? Saa jakaa!

7 kommenttia

 1. sarppa kirjoitti:

  Joulua olen laitellut pikkuhiljaa…valoja, koristetyynyjä ja pieniä jouluisia esineitä. Olen myös innostunut itse askartelemaan koristeita ja teinkin mm. hernekuusen, suodatinpussikranssin ja jouluisen kuusen risuista 😉 Torttuja on leivottu yksi erä, tänään tehtiin lasten kanssa pipareita. illasta ajattelin laitella jouluverhot ikkunaan. Joululahjat olen jo kaikki ostanut tai tehnyt 😉

  • Jonna kirjoitti:

   Oi mitä jouluaskarteluja! Onko noihin ohjeita jossain vai ihan omasta päästäkö väsäsit?

 2. JenniJii kirjoitti:

  Meillä laiteltiin tänään suurin osa joulukoristeista ja sitä ennen siivottiin. Nyt onkin ihana istua sohvalla! Mä bongasinkin sun nimen ww-leaderboardilta – ollaan samassa sarjassa. Mä tein tänään aamulla oman karsintani. Tuli ihan hikikin. Vähän alkoi harmittamaan, kun muiden tuloksia alkoi ilmestyä, että olisko sittenkin pystynyt venymään vielä pari toistoa kummassakin. En kuitenkaan ota toista sessiota. Tsemppiä sulle karsintoihin! Varsin jännää tämä touhu ainakin mulle, kun oon aiemmin käynyt vaan painonnostokisoissa ja sit pari viikkoa takaperin otin osaa salimme omiin kisoihin 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mulla meni ihan päin persettä koko karsinta..en oo yhtään tyytyväinen tulokseeni mut oon ihan romuna niin toista kertaa en sitä kyllä tee 😀

   • JenniJii kirjoitti:

    Thrusterissa kieltämättä meni reidet aika puhki. Vieläkään eivät ole ennallaan, mutta kävin silti äsken tekemässä ”Whittenin”. Uudella videovilkaisulla totesin, ettei thrustereita olis varmaan kyenny tekemään enempää, mutta toista lajia ehkä pari. Turha kuiten harmitella. Mun tavoite oli, etten olis viimeinen ja ekojen lajien osalta tämää toteutui vallan hyvin. Seuraavaa lajipaljastusta odotellessa 🙂

    • Jonna kirjoitti:

     Mulla tais mennä enemmän olkapäät ja ojentajat kuin reidet. En ole tyytyväinen omaan tulokseeni, hyydyin 40kg täysin ja tuli ihan turhia no reppejä kun kädet ei suoristuneet. Näillä mennään kuitenkin, koska en olis tänään kyennyt uudestaan tekemään. Pidin ihan suosiolla tänää lepopäivän kun koko kroppa aika romuna…

 3. Outi Karita kirjoitti:

  Meillä on täys joulu päällä, nyt kun saisi vielä lahjat hankittua. En pidä siitä että hakemalla haetaan lahjoja vaan niissä pitää olla ajatus ja puolityötä onkin täällä tehtynä kun lähes kaikki lahjat on ajatustasolla ideoituna 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *