Hae
Palasia Arjestani

Keväinen melonisorbetti

Processed with VSCO with c1 presetOikein mukavaa lauantaita kaikille! Kuinkas teillä on viikonloppu lähtenyt käyntiin? Me palattiin juuri Jumbosta ostoksilta ja syömästä. Käytiin katsastamassa uusi Amerikan diner ja sellaisen jättipurilaisen jälkeen on olotila melkoisen raskas ja tunkkainen. Ihan erilainen kuin tämän kevyen melonisorbetin jäljiltä! Meidän tyttö tykkää vesimeloneista kuin hullu puurosta ja päätin kokeilla tehdä hänelle vähän terveellisemmän version sorbettia jälkiruuaksi. Täytyy sanoa, että lopputulos oli jälleen kerran varsin onnistunut!

Tein melonisorbetin vähän samalla ajatuksella kuin viime kesäisen kiivisorbetin, muistattekos tuon ohjeen? Ihan tulee kesä mieleen kun noita kuvia katselee! Tein sorbettia mökillä ja kaikki ihastuivat siihen appivanhempia myöten. Kiivisorbetin kuvat nappasin aitan rapulla. Ei ole enää pitkä aika, kun päästään taas mökille!

Keväinen melonisorbetti (2 annosta)

 • Noin 300g vesimelonia pakastettuna
 • puolikas banaani
 • pikku loraus hunajaa tai vaahterasiirappia makeutukseksi
 • 3-4 rkl kookosvettä (käytin raakakakun teosta jääneet purkin jämät) voit käyttää muutakin!
 • puolikas kiivi (valinnainen)

Anna vesimelonipalojen sulaa hetki huoneenlämmössä. Surauta ne ensin tehosekoittimessa tasaiseksi. Lisää muut ainekset ja aja tasaiseksi massaksi. Lusikoi sorbetti kippoihin, nappaa kuva snäppiin ja herkuttele 😉

2 kommenttia

 1. Eeva kirjoitti:

  Mitä kookosveden tilalle?

  • Jonna kirjoitti:

   Oikeastaan mitä vaan nestettä voi laittaa. Sitruuna- ja limemehu tuovat lisää makua ja kirpeyttä, mutta varmasti esim. vichy ja erilaiset maitojuomatkin käy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *