Hae
Palasia Arjestani

Aina jotain vikaa..

Olin tänään niin kovin innoissani, kun sain veivattua olkapäät aivan hyydyksiin. Ne oikein pompsahtivat esille piiloistaan, kun olivat niin täyteen pumpattuna verta. Alottelin siinä sit tekemään ojentajia ja ihmettelin, et kylläpäs vähän särkee oikeeseen kyynerpäähän. Sain ekan liikkeen tehtyä ja siirryin ranskalaiseen. Latasin tankoon 35 kiloo, tiukka keskittyminen, tanko kohti päätä.. ja siihen jäi! Tuntui oikean hauiksen puolella niin kova vihlaisu etten pystynyt tankoa nostamaan omin avuin ylös. Onneks oli isäntä matkassa varmistamassa. Sain mä jokusen sarjan väännettyä minimaalisilla painoilla, mut kipu tuntui hauiksen kiinnityskohdassa koko ajan. Kait siellä on sit joku pienimuotoinen tulehdus päällä. Aika mielenkiintoista, et se noin yhtäkkiä sit päätti sanoa sopimuksen irti. Ei muuta kuin kylmää vaan riittävästi niin eiköhän se taas siitä. Kaikkee sitä sattuu.. Hauisten pumpin jätin tekemättä ihan suosiolla. Scottkoneessa jo pelkän tangon nostaminen aikaan melkoisen irvistyksen. Hienoo.

Olin mä sit kuitenkin niin reipas, et otin treenin päälle vielä 26 minsan intervallin crossarilla. Sain intervallien tekoon uudet ohjeet ja voin rehellisesti sanoa, et olin täysin kuollut kauheen väännön jäliltä. Tulipahan tehtyä ainakin tehokkaasti! Syke ei varmaan vieläkään ole normaalitasolla 😀

1. Sivuviparit taljassa
12*15kg
13*11kg

2. Pystypunnerrus smith
8, 7*50kg
8*45kg
Vaihdoin taas tähän eteen tehtävään versioon ja raskastahan tuo näkyy taas alkuun olevan.

3. Sivuviparit kp istuen
12*6kg
12*5kg
14, 12*4kg
18*3kg Tämän tein seisten ja totesin taas, et istuen on paljon parempi..

4. Viparit kulmassa kp
15, 14, 13*5kg
Hitaasti ja kunnolla puristellen.

5. Pushdown
13*30kg
15*25kg

6. Ranskalainen alaviistopenkillä
0*35kg Kippeetä teki!
8*30kg
20, 15*20kg lyhkäsillä palautuksilla ja kunnolla puristellen otin sit nämä kaks sarjaa.

7. Kapee penkki
10, 8, 6*40kg
Laitoin tähänkin vähän vähemmän painoja ja tein kunnolla puristellen. Tämä ei onneks koskenut juuri ollenkaan.

8. Päänyli ranskalainen köydellä
12*25kg
13*20kg

Sit vaan intervallin kimppuun.

Sain tänään uuden treeniohjelman, jota pääsen toteuttamaan perjantaista lähtien. Huomenna pidän lepopäivän. Jonkin verran tuli ohjelmaan muutoksia, suurimpana muutoksena supersarjat. Joitakin liikkeitä on vaihdettu ja mikä pahinta: jaloille tulee pitkiä sarjoja lyhkäsillä palautuksilla. Itku tulee vielä pääsemään kerran jos toisenkin. Vissiin sarjamäärätkin on vähän lisääntyneet.

Semmosta tänne. Yöks töihin, ompa kiva. Kait se pitäis lähtee tarjoamaan kylmäpussia tuolle käpälälle. Huomenna voisin yrittää vastata Nuheilan haasteeseen, jos vaan keksin siihen jotain. Mä oon niin tylsä ihminen ettei mulla ole mitään mielenkiintoisia tapoja/paheita ym juttuja..

Päivän kuvassa Lola, joka oli repinyt peiton lattialle ja pistänyt kioskin kiinni..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *