Hae
Palasia Arjestani

If I could fly…

Siipimetsällä siis oltiin maanantaina. Runnoin selkämystä ihan huolella ja vähän joka suunnasta. Osu ja uppos. Selkäpuolelta ei ole pariin päivään löytynyt kohtaa johon voisi tökätä sormella ilman kirkaisua. Olen ehkä vihdoin ja viimein löytänyt sen itselleni parhaiten sopivan treenityylin ja tällä aion jatkaa. Aika näyttää saadaanko tällä lihatkin kasvuun!

1. Leuat leveä mo 8,6,5*BW
2. Leuat hammerote 8*BW/ 9, 7*keltainen kumi
3. T-kulmasoutu yhdellä kädellä 8*15kg/9*12,5kg
4. Kulmasoutu vastaotteella 9, 8, 7, 6*50kg
5. Mave polvista smith 10*80kg/8, 6*85kg ja vikasta sarjasta alataljaan –>
6. Alatalja kapealla 1*30*25kg semmosia rivakoita pumppauksia

Se ainoa kuva, joka tästä liikkeestä onnistu…

Tiistaina lepipäivä. Tarkoituksena oli taas kerran tehdä kaikennäköistä, mut jäi aika vähille tekemistä. Töissä oli kauhea ruuhkapäivä ja olin aivan poikki duunin jälkeen. Kisua käytin lekurissa tikin poistossa ja loppu ilta meni kyllä ihan susille..

Töiden jälkeen pyörähdin pitkästä aikaa rahan tuhlaus paikassa eli luontaistuotekaupassa. Mukaan keräsin acai-jauhetta, mankkua ja emäsjauhetta. Dieetin jälkeen tuli pikku hiljaa aamupalan yhteyteen Jonna´s Special eli juoma, jonka nappaan heti herättyäni. En alkanut tätä tietoisesti tekemään, vaan ensin alkoi aamuisin tekemään mieli Emerald balancea ja vähitellen aloin lisäilemään sen joukkoon yhtä sun toista. Tällä hetkellä sekoitan veteen Emeraldia, maca-jauhetta, glutamiinia, vähän ruokasoodaa, ruususuolaa ja nyt vielä emäsjauhetta sekä acai-jauhetta. Kerta tekee mieli hörppästä tuollainen vitamiini-antioksidantti-terveyspommi joka aamu niin tehdään sitten niin 🙂 Tuon emäsjauheen bongasin Vennon Jutan blogista. Kiinnosti tietää oman kropan happamuustila ja tuon paketin mukanahan tulee pissatikkuja, joiden avulla happamuuden voi selvittää. Niiden perusteella mun elimistö ei ole tällä hetkellä kauhean hapan, mikä oli pienoinen yllätys..

Kehon happamoitumisesta kerrotaan luontiastuntija-sivuilla näin:

”Kehon liikahappamoituminen on terveysongelma, joka koskee monia. Nykyinen elämäntyyli – väärät ruokailutottumukset, liikunnan vähäisyys, kiire, stressi, lääkkeet, tupakka ja alkoholi – happamoittavat elimistöä. Kehon happamoituminen tapahtuu hitaasti, vuosien myötä. Sen vaikutukset alkavat näkyä n. 35–40-vuoden iässä.

Elimistö välivarastoi ylimääräiset happamat aineet sidekudoksiin, mikä heikentää kudosten toimintaa. Kipu ja jäykkyys lihaksissa, etenkin aamuisin, ovatkin tyypillisiä piilohappamuuden oireita. Muita oireita voivat olla väsymys, hiivatulehdukset, päänsärky, närästys, suolisto-ongelmat, immuunipuolustuksen heikkeneminen, ihon ja kynsien sekä hiusten huono kunto. Pidempään jatkuessaan kehon happoylijäämä voi aiheuttaa luuston heikkenemistä.”

”Pascoe-sarjan Emäsjauhe sisältää emäksisiä kivennäisaineita, joiden happamuuden neutralointikyky on markkinoiden parhaita. Emäsjauhe auttaa tehokkaasti vähentämään kehon happotaakkaa. Emäsjauheen pohjana on tohtori Sanderin reseptin mukainen emäsjauheseos, johon on lisätty emäksistä magnesiumkarbonaattia. Pakkauksessa on mukana 21 pH-testiliuskaa, joilla voit tarkistaa oman pH-tasosi.”

Acai-jauhe on pakastekuivattua acai-marjaa joka kasvaa villinä acaizeiro palmupuiden latvoissa Amatsonin sademetsissä. Acai-marja on energisoiva marja joka sisältää runsaasti proteiinia, kuitua, omaa korkean B1, B2, B3, C ja E-Vitamiini pitoisuuden sekä sisältää runsaasti rautaa, fosforia, kalsiumia, kaliumia, omega 3, 6 ja 9 rasvahappoja. Näillä ominaisuuksilla ei liene epäilystä että on kyse todellisesta supermarjasta! Lisää infoa täältä sekä tilauksen voi tehdä netin kautta esim. täältä.

Eilen salilla rintaa ja käsiä, pumppitreeniä siis. Varsin mielikuvitukseton treeni oli. En vaan millään keksinyt rinnalle mitään erilaista ja kivaa. Toisekseen jengiä oli taas salille enemmän kuin stingin keikalla, et ei siellä kummosia pystynyt kikkailemaankaan.

1a. Vinopena kone 3*13-16*15-25kg
1b. Vipunostot tasapenalla kp 3*12-16*8,5kg
2a. Peckdeck 2*15-19*20kg
2b. Punnerrukset kädet penkillä 2*max
3. Penkki kp jalat ilmassa 2*13-16*11kg
4a. Pushdown köydellä 5*13-19*15-25kg
4b. Hk tangolla taljassa 3*13-18*15-25kg
5a. Ranskalainen mutkatangolla vinopenkillä 4*12-17*22,5kg
5b. Hk suoralla tangolla 4*12-15*10-17,5kg
6a. Ranskalainen yhdellä kp 3*13-19*13,5kg
6b. Hk kp seisten 3*12-15*8,5kg
7. Sivuviparit kp 4*8-12*8,5kg

Aika lailla samanlainen treeni liikkeiden osalta kuin edellisessäkin pumppitreenissä. Jotain liikkeitä vaihtelin, mut perussettiä. Sivuviparit tein tällä kertaa vähän ronskimalla tyylillä. Aika pienillä painoillahan mä niitä teen, koska tekniikkakin on aika hidas ja puristeleva. Isoilla painoilla heijaamalla en sais kuin epäkkäät kipeiks. Pyrin jokaisen toiston pysäyttämään vähäksi aikaa yläasennossa, että saan kunnon supistuksen sivulohkoihin. Hyvin pumppautui miniolkapäät jo muutamalla sarjalla! Treenin päälle vielä 20 minsan intervalli ja hiki virtas 🙂

Intervallin ja hyvän treenin jälkeen kroppa käy melkosilla ylikierroksilla aika pitkään. Illalla piti käyttää ADHD-fiilis hyväksi ja pistin siivoten ja tiskaten. Isäntä oli taas käynyt Atrialla ostoksilla ja sain kaiken muun tekemisen ohella pussittaa 6 kiloa kalkkunaa… Riittää taas vähäks aikaa. Kalkkunasta on pienet Jonnat tehty. Ja munasta.

5 kommenttia

 1. Interrupted kirjoitti:

  Joo, eihän teillä tuota kalkkunaa, krmh, yhtään ole…..;DSiis tuo emäsjauhe tehoaa oikeasti?

 2. Jonna1983 kirjoitti:

  Kannattaa käydä pyörähtämässä Atrian tehtaanmyymälässä Kelloniemessä, jos vaan pystyt 🙂 Sieltä saa aika usein kalkkunaa, broiskua, paistijauhelihaa ja muitakin hyviä tuotteita halvemmalla ja tuoreina!Muistaakseni tuo emäsjauhe oli vuoden 2009 luontaistuote, et tuskin se ihan paskaa on. Kokeilemalla se selviää :)Saa tulla salilla sit nykimään hihasta ja höpöttämään 🙂 Mukava saada kommentoijalle kasvot.

 3. katjuska kirjoitti:

  Tää hakee kans emäsjauheet… katotaan miten hapan tääkin on 🙂

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  no ihmeessä! Siinä paketissa tulee mukana 21 liuskaa niin saa pissiä tikkuun useamman kerran jos oikein mieli tekee 😀

 5. Interrupted kirjoitti:

  Oukei, kiitti vinkistä!! Mie mietinkin et missä toi Atrian paikka mahtaa olla, mut se onkin sit suht lähellä:)Ihan vuoden luontaistuote ollut viime vuonna? No sit täytyy pistää testinkiin!!!:) Ja lisäks kun tykkään tuommosista kaikista testitikkuhommeleista, niin pitää tuota happamuuttakin tosiaan ruveta testaa;)Varmasti tuun nykimään sua hihasta (tai habasta!) salilla, jos vaan yhtä aikaa tässä satutaan sinne:) Yritän kummiski kattoo sellai hyvän välin, etten tuu kiljasee sun korvaan just sillo ku oot tekemässä viimestä pakkotoistoo jossai penkissä, niin että raudat tuloo naamalle..;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.