Hae
Palasia Arjestani

Pikku possun arkiruuat

No niin, viikon ruokalistaa taas pukkaa. Ehdottomasti plussaa säännöllisestä ruokavaliosta, vedenjuonnin lisäämisestä sekä vihannesmäärän hienoisesta kasvusta mun ruokavaliossa. Miinusta keskiviikon väliin jääneestä ateriasta, torstain karkkimätöistä ja voishan niitä vihanneksia olla ruokavaliossa vieläkin enemmän. Tällä viikolla oon ollut kahdessa eri bloggaajatapahtumassa (ennenkuulumatonta!) ja samalla saanut vaihtelua normiruokailuihin. Vieläkään en osaa tehdä pienempiä satseja ruokaa ja tiistaina tekemääni tonnikala-riisilaatikkoa on edelleenkin jäljellä….

Maanantai

PicsArt_1422171605708

Aamupalana pari leipää höysteillä, kahvi ja jämät tytön aamupuurosta // aamupäivällä CocoVin supersmoothieaamussa raakapuuroa, raakanäkkäriä avovadomössöllä,  raakasuklaata ja marjasmoothie // töissä bataattia, jauheliha-kesäkurpitsapullia ja salaattia tsatsikilla // välipalana mandariini ja musaherukkakakun jämät // Iltapalana Skyr-rahkaa

Tiistai

PicsArt_1422172204564

Aamupalana leivät vihanneksilla, kinkulla, juustolla ja avocadolla. Mandariini ja kahvi. Ennen aamupalaa viherjuoma CocoVin vihermixistä ja sitruunamehusta // välipalana rahka ja pähkinöitä // Lounaalla bataattia, jauheliha-kesäkurpitsapullia ja vihanneksia // kotona smoothie, jossa banaania, avocadoa, mustikkaa, macaa, mantelimaitoa ja protskujauhoa // HopLopissa banaani ja raakapatukka // Illallisena tonnikala-riisilaatikkoa, vihanneksia, raejuustoa ja leipä höysteillä

Keskiviikko

PicsArt_1422172581480

Aamulla viherjuoma, pari leipää höysteillä, kahvi ja turkkilaista jogurttia mustikoilla ja pähkinöillä // Akvamariinilla välipalana täytetty sämpylä // töissä kiireen keskellä tonnikala-riisilaatikkoa ja vihanneksia // Iltapalana raakapuuro ja pari leipää mantelivoilla ja banaanilla

Torstai

PicsArt_1422172841085

Aamupalana viherjuoma, pari leipää lihapullapäällisellä, mandariini ja kahvi // välipalana raakapatukka, pähkinöitä ja mandariini // Lounaalla tonnikala-riisilaatikkoa ja porkkanoita // kotona punaherukkasmoothie // kirjaa lukiessa suklaata ja sirkusaakkosia // Iltapalana viherjuoma ja jämät tytön turkkilaisesta jogurtista ja mustikoista

Perjantai

PicsArt_1422173261301

Aamupalalla viherjuoma, kahvi ja tattaripuuro mustikoilla, lesitiinillä ja raejuustolla // välipalana omena ja kahvi // Lounaalla keräilyerä jääkaapin jämistä: possupihvi, naudanlihasuikaleita, perunamuussia, parsakaalia ja vihanneksia // Ennen treeniä pari leipää mantelivoilla ja banaanilla // Treenin jälkeen gluteenitonta spagettia ja jauhelihaa // Iltapalalla turkkilaista juggaa kera mustikoiden

Näiden lisäksi treenin jälkeen aina palkkarina proteiinijuoma ja aamulla Bion3-monivitamiini sekä d-vitamiini. Niin se vaan kävi mullekin torstaina, että otin pari palaa suklaata kirjan kaveriksi, mutta päädyin syömään koko levyn lopun ja lisäksi vielä sirkusaakkosia. Sit ei ollutkaan koko iltana nälkä. Keskiviikkona oli sen verran kiire töissä etten ehtinyt syömään kuin yhden aterian. Ei kyllä ollut nälkäkään töissä ollessa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tänään olis taas vuorossa pienet mealprepit tulevaa viikkoa varten eikä oo hajuakaan mitä tekisin. Saatiin nettiliha.fistä pieni lihapaketti testattavaksi niin enköhän mä niistä lihoista jotain vielä saa aikaiseksi 🙂 Tulevalla viikolla ei ole mitään erikoista tulossa, samaa vanhaa arkea vain luvassa. Mulla on ens viikonloppuna synttärit tulossa ja aiotaan miehen kanssa leffaan ja syömään keskustaan. Olisko teillä hyviä raflaehdotuksia?

Onko teistä kukaan ollut mukana Alku-valmennuksessa? Minkälainen oli?

10 kommenttia

 1. MARGArty kirjoitti:

  Ihanaa huomata kun kaikilla on tollanen lasinen nalle puh muki:D samoin monella on myös nalle puh kulho!:D Itellä tien päällä välipala usein kahvi, skyr ja pirkka cashew pähkinät! xD muuten en rahkaa sellasenaan syökkään, kotona aina hedelmä-marja kompo. ooo ja onko cocovilla tullu jtn proteiini patukoitakin myyntiin? näistä en oo kuullukkaan mtn, onko luonnollisista ainesosista? ja millaset makrot? 😛 pakko päästä testaan!

  • Jonna kirjoitti:

   Haha,toi muki on sikavanha!Kulhokin taitaa olla vielä jossain tallessa 🙂

   Noi patukat oli CocoVin raakapatukoita eikä niissä mitään ylimääräisiä ainesosia tainnut olla 🙂 makroja en kyllä muista kun käärepaperit meni heti roskiin mut eiköhän ne CocoVin sivuilta löydy!

 2. Gunagolu kirjoitti:

  Minkälaiseen ravintolaan olette ajatellut suunnata? Itse tykkään ravintola Groteskista. Vähän kalliimpi paikka, mutta hintansa väärti. Eikä liian fiini vaikka onkin vähän ”parempi” paikka. Tunnelma on myöskin aika nuorekas, jos vertaa esim. ravintola Lyoniin. Myös ravintola Helmestä tykkään.

  • Jonna kirjoitti:

   Minkälaista ruokaa Groteskissa on? Me ei tykätä kauhean fiineistä paikoista ja annosten pitää olla suht isoja 😀 mietittiin jos löytyis joku rouhee burgerimesta!

   • Gunagolu kirjoitti:

    Siinä tapauksessa suosittelen sitten Stonesia 😀 Annokset ei oo massiiviset, mutta ruuat tehdään laadukkaista raaka-aineista. Ranet plus muut tilataan erikseen side-osiosta eli ottaa vaikka useamman lisukkeen burgerin kaveriks niin varmasti nälkä lähtee. Oon ollu tuol joskus työharjottelussa niin voin rehellisesti sanoa että kandee mennä 😉 http://www.stonespub.fi/

    • Jonna kirjoitti:

     Jes, kiitos! Mies tuon paikan jo tiesikin ja Stones on nyt yksi houkuttelevimmista paikoista meidän listalla 🙂

 3. hanne-b kirjoitti:

  Hyviä paikkoja niin paljon… nammm kun tulee nälkä kun miettiikin. . Saslik on mun mielestä kokemuksen arvoinen paikka !

 4. Hanna H. kirjoitti:

  Minä olen mukana Alku-valmennuksessa, siinä mikä alkoi nyt tammikuussa, eli kolmatta viikkoa mennään.
  Olen kyllä tykännyt, ruokaa on riittävästi ja mieli on virkeä! Lisäsin tosin hiilaria mukaan jo ekoista viikoista alkaen, ruokavaliossa mennään pari ekaa viikkoa käytännössä ilman. Sitä ei meinaa oikein sporttaajan keho taikka mieli kestää, joten koska omasta jaksamisestani en halua tinkiä, söin riisiä ns. ohi ohjeen ja toimi hyvin.

  Pari kiloa putosi paino parin ekan viikon aikana, ihan kiva bonus sekin, vaikkei itsetarkoitus olekaan.

  • Jonna kirjoitti:

   Mieli tekis kyllä osallistua mut täytyy nyt miettiä et riittääkö innostus varmasti. Sieltä sais ainakin hyviä vinkkejä ruokailuihin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *