Hae
Palasia Arjestani

Laatuaikaa

Processed with VSCO with c1 preset

Anteeksi hiljaisuuteni, nyt on jokin writer´s block menossa eli pää lyö tyhjää, kun pitäisi alkaa kirjoittamaan. Muutaman päivän olen ajatellut ihan muita asioita kuin kirjoittamista ja bloggaamista. Olen viettänyt aikaa siskon tyttöjeni kanssa ja nauttinut siitä hälinästä, joka meillä on kotona nyt ollut. Sanoinkin miehelle, että olisipa ihanaa kun täällä olisi aina näin paljon elämää! Mies mulkaisi minua ja sanoi ettei aio hankkia mitään suurperhettä 😀 Heh, häntä on välillä niin kiva kiusata!

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Mies otti eilen tytön mukaansa anoppilaan ja me kolme neitokaista suunnattiin Messkeskukselle GoExpo messuille. Mä käyn normaalisti aina messuilla yksin, joten hyvä seura toi vaihtelua ja laatua tähän reissuun. Käveltiin ja katseltiin ihan rauhassa ja pääasiassa maisteltiin uusia tuotteita. Parhaat maistiaiset tarjosi Evoke & Ginger people sekä Lidl. Molemmissa mielettömän hyviä uutuuksia ja olishan niitä voinut enemmänkin maistella. Olin valmistautunut täydentämään meidän kookosöljy varastoja, mutta eipä ollut paikalla Puhdistamoa, CocoVita tai vastaavia. Outoa! Tällä reissulla ei kauheasti rahaa mennyt. Uusi kameralaukku mun Olympukselle oli ainoa asia, joka kavensi mun kukkaroa. Tykkäsin muuten suuresti Kuva&Kamera-puolesta! Jos olisin rikas niin lähtisin kuvausreissulle vaikka Galapagossaarelle, mutta tällä hetkellä ei ole heittää matkaan 6000-7000 euroa tosta vaan. Ehkä 10 vuoden päästä!?

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Messujen jälkeen hypättiin tyttöjen kanssa junaan ja mentiin keskustaan etsimään hyvää ruokapaikkaa. Minä seuraan aika paljon Helsingin ravintolatilannetta ja painan muistiin kaikki uudet ja kehutut paikat. Silti joka kerta keskustaa mennessä on sama ongelma: en muista yhtäkään hyvää paikkaa! Moni on kehunut Vapianoa ihan rautatieaseman vieressä ja mentiin tyttöjen kanssa sinne tsekkaamaan tilanne. Mahduttiin sekaan ja hyvä että mahduttiin – ruoka oli parasta mitä olen hetkeen ravintolassa syönyt! Viimeksi olen syönyt täyden kympin ravintola-aterian Tampereella 2h+k:ssa helmikuussa ja nyt heti perään Vapianossa 😉 Suosittelen lämpimästä! Itse otin perinteisen pasta carbonaran, Kaisalla taisi olla joku kanapasta ja Reetalla ratatouille. Jokainen annos todella hyviä. Vapiano on todella kivasti sisustettu ja siellä on kodikas ja kiireetön tunnelma, vaikka väkeä olikin paljon. Pasta-annoksen valmistumista sai ihailla vierestä ja kauhisteltiin sitä kokkien työtahtia. Siinä pitää olla jo hommat hallussa! Sen verran sukkelaan annoksia valmistui.

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Tänään oleskelu vaan jatkuu, koska selkä on edelleen heikossa hapessa. Otetaan nyt kaikki tästäkin ajasta irti! Kirppiskierros kenties tiedossa tänään 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *