Hae
Palasia Arjestani

Mökkifiiliksiä ja visiitti Origymille!

Täällä vietetään rauhallista mökkielämää. Tultiin möksälle viime lauantaina ja nyt alkaa ”mökkiarkikin” asettua uomiinsa. Vaikka täällä ei tartte juosta kellon kanssa niin kummasti sitä vaan tekee asiat tietyssä järjestyksessä joka päivä! Vielä kun saisi treenitkin päivän vakiokalustoon – kummasti laiskuus valtaa kropan joka kerta mökille tullessa 😀

Lauantai-aamuna.

Lauantai-aamuna.

IMG_20140419_105930Mun ihana Samsung Galaxy Note 10.1 tabletti oli pelastus mökkimatkalla. Katselin matkan aikana Dexteriä ja täällä mökilläkin tabletti on ollut kovassa käytössä. Tyttö katselee siitä mielellään videoita ja pelailee pelejä. Mä käytän tablettia blogien selaamiseen, blogin kirjoittamiseen, postausideoiden tallentamiseen ja milloin mihinkin. Varsin monipuolinen vehje ja olen superonnellinen että sain sen Saunalahdelta testiin! Mökillä oon rajoittanut tabletin käyttöä ihan reilusti sillä haluan viettää täällä enemmän aikaa ulkona ja perheen parissa. Ollaankin ulkoiltu paljon, tehty pihatöitä, ihmetelty sammakoiden valtaisaa vaellusta, savustettu lohta, syöty hyvin ja saunottu niin perhanasti! Niitä maailman parhaita mökkijuttuja 🙂 On kuulkaas puusaunan löylyt ihan omaa luokkaansa sähkösaunaan verrattuna!

kuvia 031 (2) kuvia 027 (2)

kuvia 032 (2)

collage2 collage kuvia 010 collage3 kuvia 009

 

kuvia 039 kuvia 042

Ollaan myös käyty naapurissa pullakahvilla ja Orivedellä kaupoilla ja kirppiksellä. Kauheasti en ole täällä treenaillut, ei vaan ole huvittanut. Melkein pari viikkoa sitten kipeytynyt olkapää vaivaa yhä ja mun treenit on olleet lähinnä aamulenkkejä ja pientä jumppaa. Eilen tein vatsatreenin jonka postasin tänne blogiinkin. Ja onpahan muuten vatsapallukat aika kipeinä nyt!

Aamulenkille lähdössä. Pipo: superyellow.fi.

Aamulenkille lähdössä. Pipo: superyellow.fi.

collage1 IMG_20140422_173911

Löytötexissä olis ollut mageet collegepöksyt vaan kun olivat liian kaposet mun makuun :(

Löytötexissä olis ollut mageet collegepöksyt vaan kun olivat liian kaposet mun makuun 🙁

 

Orikirppikseltä löysin reebokin treenipöksyt ja kivan hupparin. Mun vanhat samanlaiset (mutta isommat) reebokit tulossa myyntiin!

Orikirppikseltä löysin reebokin treenipöksyt ja kivan hupparin. Mun vanhat samanlaiset (mutta isommat) reebokit tulossa myyntiin!

Hankittiin viime kesänä 10 kerran kortti Origymille ja tänään päästiin taas korkkaamaan meidän virallinen ”kesäsali” 🙂 Origym on pieni, mutta todella toimiva ja hyvin varusteltu sali. Mun viimekesäisen esittelyn Origymistä voit lukea täältä.

IMG_20140423_104626

Mulla oli tarkoituksena tehdä Fran eli 21-15-19 toistoa thrustereita ja leukoja, mut olkapää sanoi heti nouuuu. Pyöriskelin aikani hieman hämmentyneenä ja aiheutin hilpeyttä kanssatreenaajissa mun hienoilla eläinlämmittelyliikkeillä 😀 Oli karhua ja hämähäkkiä, koirankusetukset sentään jätin suosiolla tekemättä. Päädyin tekemään oman pikku wodin eli neljäkierrosta: 10 x leuat omalla painolla, 12 x boksihyppy + 15 x kahvakuulaswing 20kg kuulalla. Loppuun vähän jalkojen rullailua.

Alkuun pikkuboset. As usual :D

Alkuun pikkuboset. As usual 😀

 

Leukoja hammerotteella. Ei kestäny vetää myötäotteella..

Leukoja hammerotteella. Ei kestäny vetää myötäotteella..

kuvia 031 kuvia 028

Boksihyppyjä!

Boksihyppyjä!

 

Kahvakuulaheilautuksia.

Kahvakuulaheilautuksia.

kuvia 029Ja loppuunkin vähän poseerauksia. Hauskahan noitakin on välillä väännellä kun on peili tarjolla. Harvoin enää on. Muutenkin oli ihan outoa treenata kun oli peilejä ympärillä. Tykkään enemmän peilittömistä saleista!

collage6 kuvia 036

Saln jälkeen jatkettiin miehen kanssa mökkiperinteitä ja haettiin palauttavat jädet. Maistoin ekaa kertaa pantteri-jätskiä ja mun arvion siitä voitte käydä lukemassa instagrammista jonnam1983

IMG_20140423_132158

Iltapäivällä pyöräytin muutaman pellillisen korvapuusteja ja nyt on saunamakkaran aika! Ihanaa olla mökillä ja lomalla 😉

*postaus sisältää mainoslinkkejä*

2 kommenttia

  1. Jaanaba kirjoitti:

    Toi lippapipo on hauska. =) Nyt oon jo täysin tottunut niitten ulkonäköön vaikka alkuunsa kun niitä alkoi näkyä niin ne näytti jotenkin tosi kummalliselta mun silmään. Mutta nykyään ne on hienoja. =)

    • Jonna kirjoitti:

      Mulla on ollu lippapipoja jo vaik kuinka kauan mut tämmönen panta-mallinen oli ihan uusi tuttavuus mullekin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *