Hae
Palasia Arjestani

Pomppufiilis.

 Heippådei! Miellä on Crossfit Vantaalla nyt palauttava viikko menossa treeneissä mikä tietää hieman erilaisia treenejä. Kuormat ovat huomattavasti normaalia pienempiä ja treenataan normaalia enemmän taitoa, tasapainoa, liikkuvuutta ym mitä ei muulloin ehkä ihan niin paljon treenata. Sinänsä hauskaa näin palauttavalle viikolle, että mä on enemmän kipeenä joka paikasta kuin koskaan 😀

IMG_20140127_161539

Maanantaina tehtiin benchmark-treeni Annie. Mä en ole aiemmin Annieta tehnyt, koska yllättäen olin viime kerralla kipeänä kun se oli mukana ohjelmassa. Oli aika yllättävää huomata miten hyvin DU:t (tuplanaruhypyt) sujui kun on tosi kyseessä. Sairasteluputken jälkeen en oo saanut niihin enää entistä tatsia takaisin lukuisista harjotteluista ja yrityksistä huolimatta. Huomio nro 1: Ota kunnon lämmöt alle ja vasta sen jälkeen ala hyppimään. Sujuu huomattavasti paremmin kunnon lämmöillä kuín kylmiltään.

Annie

 • Double underit (tuplanaruhypyt) 50-40-30-20-10
 • Abmat-vatsat 50-40-30-20-10
 • Aika 10.34

Anniessa siis ensin tehdään 50 DU:ta ja heti perään 50 abmat-vatsaa, sitten 40 ja 40 jne.. Voin sanoa että vikat vatsat alkoi olla jo tiukassa ja nyt on palikat kolmatta päivää ihan kosketusarkoina!

Salaattia lounaaksi.

Salaattia lounaaksi.

 Valmentaja oli kehitellyt meille hauskan radan treeneihin. Oli tasapainoilua, erilaisia hyppyjä ja köysikiipeilyä. Ohjeena oli pitää kunnon palautukset ja ottaa ihan rauhallisesti. En tiedä onko mulla vaan niin huono kunto vai olinko näistä uusista jutuista vaan turhan innostunut, mut kyllä mulle tuli kauhea hiki ja puuskutus 😀

IMG_20140128_162151

Eka piste meillä oli tasapainoilua. Ensin könyttiin tuollaista metallista systeemiä pitkin ja sen jälkeen vielä köyden päällä tasapainoilua. Sakkoa 3 burbeeta/pudotus. Tältä pisteeltä tulikin sit 15 burbeen sakkoa 😀

Ensin pylly pystyssä putkiloa pitkin.

Ensin pylly pystyssä putkiloa pitkin. Pitkähihainen paita: reebok, housut: nike, alla pinkki paita: adidas ja kengät: inov.

kuvia 002

Ja putkilolta köyden päälle horjumaan.

Ja putkilolta köyden päälle horjumaan.

kuvia 004 kuvia 005 kuvia 006 kuvia 007Seuraavalla pisteellä hypättiin ensin kepin yli ja seuraavan ali möngittiin, taas hypättiin ja sit möngittiin. Hauskaa!

Sieltä ketterästi yli.

Sieltä ketterästi yli.

 

Ja erittäin smoothisti ali :D

Ja erittäin smoothisti ali 😀

kuvia 010 kuvia 011 kuvia 014 kuvia 013 kuvia 012Keppiloikista siirryttiin pomppimaan painolevyiltä toisille ja treenaamaan jalkatyöskentelyä pikaluistelija tyyliin (ei kuvia siitä).

kuvia 015 kuvia 016 kuvia 017 kuvia 018 kuvia 019 kuvia 020 kuvia 021Köysikiipeilyä päästiin myös treenaamaan ja tarkoituksena oli lähteä vetämään itseään ylös selin makuulta ja siitä sit pientä jalkalukkoa ja kiipeilyä yläilmoihin asti. Pari kertaa könysin ylös ja alas. Köysikiipeilyä pitäis harrastaa useamminkin! Huomio 2: käytä pitkiä sukkia köysikiipeilyssä.

kuvia 022 kuvia 023Vikana pisteenä oli boksihypyt, joissa tarkoituksena oli hypätä heti seuraavalle boksille kun edelliseltä tuli alas eli maahan ei saanut jäädä odottelemaan. Arvelin etten pystyis jatkuvalla liikkeellä tätä tekemään, mut hyvinhän sekin onnistui! Näitä hyppyjä pitäis tehdä useamminkin, parantaa räjähtävyyttä aika hyvin 🙂

kuvia 024 kuvia 025 kuvia 026 kuvia 027 kuvia 028 kuvia 029 kuvia 030 kuvia 031 kuvia 032Tuo tiistain treeni oli kyllä tosi hauska ja vähän erilainen treeni. Hyvä on välillä treenailla vähän eri juttuja ja niiden kautta lähteä taas hakemaan uudenlaisia ärsykkeitä kropalle. Tästä treenistä tuli taas hyviä vinkkejä esim. räjähtävyyden treenaamiseen tulevaisuutta ajatellen 🙂 Tuli kuulkaas melkoinen pomppufiilis tosta treenistä!

Pienen flunssapotilaan vaatima välipala tiistailta: appelsiinia ja pähkinöitä.

Pienen flunssapotilaan vaatima välipala tiistailta: appelsiinia ja pähkinöitä.

 

Iltaruualla syötiin perusevästä: riisiä, kanaa ja parsakaalia.

Iltaruualla syötiin perusevästä: riisiä, kanaa ja parsakaalia.

Eilen kävin open gymissä vähän höntsäilemässä. Kevyellä kuormalla tempausta ja rinnallevetoja. Epäkkäät täytyis saada paremmin töihin ja nilkat ojentumaan vetovaiheessa. Nyt mä teen vaan omituisen aasinpotkun ponnistaessa. En ymmärrä mistä oon senkin itselleni kehittänyt. Kauhea homma nyt opetella siitä pois! Loppuun vähän käsilläseisontaa seinän kanssa ja ilman. Ehkä sekunnin pysyin käsilläseisonnassa ilman seinää 😀 Tekemistä siis riittää! Onneks meille on tulossa maaliskuussa akrobatia-kurssi, siitä ei voi tulla kuin lystiä 😉

Joka aamuinen smoothie. Perusaineksina avocado ja banaani. Lisäksi pussista heraprotskua.

Joka aamuinen smoothie. Perusaineksina avocado ja banaani. Lisäksi pussista heraprotskua.

 

Uusin löytö smoothien sekaan on kurkku! Ei maistu miltään, mutta tuo kivasti lisää kosteutta :)

Uusin löytö smoothien sekaan on kurkku! Ei maistu miltään, mutta tuo kivasti lisää kosteutta 🙂

 

Eilinen pre-aamupala: opma tekemää gluteenitonta leipää ja porkkanoita.

Eilinen pre-aamupala: opma tekemää gluteenitonta leipää ja porkkanoita.

 

Superherkullinen ja helppo lisäke esim riisille ja kanalle: paistettua sipulia, paprikaa ja tomaattia. Naaaam! Maustetaan suolalla & pippurilla.

Superherkullinen ja helppo lisäke esim riisille ja kanalle: paistettua sipulia, paprikaa ja tomaattia. Naaaam! Maustetaan suolalla & pippurilla.

IMG_20140127_141203

Toinen superhelppo ruoka: bataattikeitto!

Toinen superhelppo ruoka: bataattikeitto!

20140129_193906Onko teillä jakaa jotain tosi helppoja arjen pelastaja ruokia? Alkaa omat ideat loppua pikku hiljaa kesken tai sit ne vanhat ja hyväksi havaitut painuu jonnekin unholaan…. Tästä asiasta tulikin mieleen, että Fitfashionille on avattu teille lukijoille Keskustelu-osio, jossa pääsette avaamaan omia threadeja ja keskustelemaan mieltä askarruttavista asioista. Itsekin taidan avata sinne suosikkireseptit-osion 😉 Kiva olis päästä testailemaan teidän lukijoiden suosikkireseptejä!

Hei, onko teistä kukaan laihduttanut paleo-ruokavaliolla yli 10kg tai tunnetteko jonkun joka olisi? Minusta FitLaihdu-lehteen jutun tehnyt Meira Noronen etsii tällaisia henkilöitä uuteen lehtijuttuun, joten jos täytät tuon kriteerin ja tahdot päästä haastateltavaksi ja jakamaan kokemuksiasi, ota yhteyttä meiranoronen@gmail.com 🙂

Ps. Painoa mäjähtänyt lisää parisen kiloa sitten hiilarilisäyksen. Paino on voimaa ja ylipaino ylivoimaa, muahahaaa 😀

 

 

 

 

 

 

 

 

 

11 kommenttia

 1. Johanna kirjoitti:

  Vitsi miten fiksua ois tommonen kevyt viikko! Hauskoja ideoita! Täytyy ehdottaa salilla 🙂 Hyvä taas kerran tällänen kuvapostaus reeneistä, sain iha mielettömän idiksen (vai mitäs se jäbäleisson sano :D). Kun mulla edelleenkin on boksikammo ja hypin aina sillä pienellä askelmalla joka on tyyliin ehkä 30-35cm korkea 😀 Oon vähä aatellu että tuskin ikinä tuota pelkoa voitan mutta nyt keksin sun ansiosta: Jos värkkäisi vaikka kahden 50cm boksin väliin tai ekana sille tokapienimmälle koolle (joku reilu 40cm) tollasen puukepin ja sit hyppisi sen yli! :O Siinä ei pitäs olla pelkoa siitä et jos jalat osuu kun eihän siitä edes kompastu. Huono tietty jos osuu koko painolla kepille, saattaa katketa 😀 Mutta se on varmaan halpa korvata 🙂 Mun täytyy kyl kokeilla, jos sillä etenis tää homma, kun huomais että kepin yli pääsee ihan hyvin ni kyl sitä pääsee siihen boksillekin hajottamatta sääriluita 🙂 Vahinkoja tietty sattuu mutta siitä pelosta vois päästä eroon. Rupee nolottaa tuo pieni boksi, aina joku tulee kyselee sitä astinlaudaks ja sillee ”ai loppuko boksit jo!?” sit oon iha nolona Juu ei mä hypin tällä :’D Valmentajat venaa kärsivällisesti että edistyn ja varmaan sekin jännää viä lisää voi jessus. Mutta tää oli hyvä idea ja voisin todellakin kokeilla vaikuttaisko fiiliksiin! 🙂 Että kiitos taas kattavasta reenipostauksesta 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mulla meni kans aikaa ennen kuin uskalsin boksille alkaa hyppimään. Vieläkin mun hyppelyt on aika säälittäviä, just on rampin käyneetkin hyppää korkeammalle boksille kuin mä 😀 Meillä oli ennen Annieta boksihyppyjen max high jumpit ja mun tulos oli 70cm. En vaan uskaltanut enää korkeammalle hypätä…Mut eteen päin mennään pikku hiljaa! Kokeile ihmeessä noita keppejä ja alkuunhan niissäkin voi hypätä vaan siitä sivusta!

 2. Mika kirjoitti:

  Onpas teillä innovatiivisia valmentajia, hieno juttu 🙂 Just tollasta treenaamisen pitääkin välillä olla!

  Mulla on paino korkeimmillaan varmaan viiteen vuoteen. Ihan varppina pelkkää lihasta! 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Lihasta se on! Mitäs muutakaan se vois olla 😉

   Meillä on kyllä loistavat valmentajat. Viime viikolla olis ulkotreenissä ollut pulkanvetoa, mut mä en päässyt siihen treeniin 🙁 Hauskaa tehdä välillä jotain ihan erilaisia ja lapsenmielisiä treenejä. Kivaahan tän pitää olla!

 3. Pipsa kirjoitti:

  Tosi onnistuneita nuo hyppykuvat! En mä noin korkeille bokseille kyllä uskaltaisi hypätä… taidat olla aika tikissä! 😉

  • Jonna kirjoitti:

   Haha, olisinkin… oikeesti oon tosi huono noissa boksihypyissä. Just noille uskallan hypätä mut paljon korkeammalle ei sit enää kantti riitä 😀

 4. Laura kirjoitti:

  Itse olen tykästynyt nyt viime aikoina pakasteesta löytyviin keittovihanneksiin, jotka on siis 200g pusseissa. Niistä saa näppärästi samantien yhden annoksen joko mikrossa sulattaen tai sitten tykkään paistaa pannulla, jolloin siihen on helppo ripsauttaa mausteita oman maun mukaan (valkosipuli on oma suosikki 😀 ). Myös pinaattiin oon tykästynyt, sitäkin tykkään pannulla paistella ja maustaa suolalla ja pippurilla, NAM! 🙂

  • Laura kirjoitti:

   Niin ja niihin vihanneksiin voi sitten tietty lisätä kaikkea, paprikaa, sipulia, tomaattia, kesäkurpitsaa jne, jolloin annoksesta tulee suurempi = saa kaksi tai kolmekin vihannesannosta kerralla. Itse kun syö vielä jauhelihaa niin sitä siihen joukkoon niin on kyllä helppoa ja hyvää! Myös pähkinät sopii hyvin joukkoon.

   • Jonna kirjoitti:

    Mä oon kans välillä ostanut niitä! Pannulla paistettuna ne on toooooosi hyviä ja helppoja ottaa duuniinkin mukaan 🙂

 5. Outi kirjoitti:

  Voi vitsit kun kivan oloinen treeni 🙂
  PS. Mä en kestä sun ruokakuvias täl hetkel, kelailen ne aina vauhdilla ohi 😛
  Nimim. Diettiläinen ;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *