Hae
Palasia Arjestani

Pari viime päivää

Processed with VSCO with a6 preset

Oi että mä rakastan tätä olotilaa, kun kaikki tuntuu normaalilta. Vaikka hommaa riittää ja elämä on välillä todella kiireistä niin silti mä olen onnellinen. Teen asioita ilolla. Mulla on huono tapa stressata mm. tekemättömistä kotitöistä ja duunissakin rästihommia riittää, mutta teen asioita niin nopeasti ja siinä järjestyksessä kuin suinkin kykenen. Luulen, että noilla ihanilla auringon pilkahduksilla on oma osuutensa tähän piristyneeseen olotilaan. Joka päivä tekee mieli mennä ulos! Sunnuntaina kävin pidemmällä hyvän mielen lenkillä. Musat korville ja köpöttämään. kävely ja lenkkeily ylipäänsä on mulle melkoista terapiaa. Ajatukset saa virrata vapaasti ja palaan lenkeiltä aina mieli virkeänä.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Eilen pidin hyvän treenin päälle kunnon kokkaussessiot. Nyt on taas muutamaksi päiväksi duuniin lounaat valmiina. Nuukailu elämäntapana kiinnostaa aika paljon, joten olen päättänyt jättää noutolounaat nyt vähän vähemmälle. Tuskin musta koskaan mitään täysnuukailijaa saa, koska välillä on kiva ostellakin just sitä mitä huvittaa. En olis vielä 10 vuotta sitten uskonut, että musta tulee joskus tarkan markan tyttö. Olin silloin todellinen huithapeli mitä tulee rahan käyttöön. Mitään en laittanut koskaan säästöön ja elin täysin kädestä suuhun. Ostin vaatteita erilaisille tileille ja makselinkin niitä tilejä todella pitkään pois. Onneksi ei ole enää niitäkään yhtään jäljellä! Nykyään yritän ostaa kaiken rahalla, en laskulla tai luotolla. Laitan kuukausittain rahaa säästöön ja pikkasen extraa vielä sen mukaan mitä nyt sattuu laskujen maksun jälkeen jäämään. Tässä kuussa tuleekin ylimääräisiä menoja, koska lähdetään loppukuusta junalla Kuopioon ja puolessa välissä kuuta on tytön synttärit HopLopissa.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Junailusta tuli mieleen, että vähän aikaa sitten tuli Vr:ltä infoa, että junalippujen hinnat olisi muka laskeneet. No ei kyllä siltä vaikuta! Nyt oli jopa kalliimmat kuin viime vuonna samaan aikaan. Multa ja tytöltä 135e meno-paluu. Ei oo halpaa ei. Voisin käydä useamminkin Kuopiossa, mutta kun tuo raha. Ei kasva puissa tälläkään suunnalla, vaikka rahapuun omistankin. Onneksi meillä on vielä kylpylälahjakortti käyttämättä niin jotain kivaa on tällekin keväälle tiedossa. Mihinkään ulkomaan matkalle ei taideta päästä, koska säästellään syksyn reissu varten. Nyt on jo matkan suunnittelu kovasti käynnissä! Kroatiaa ollaan mietitty ja Kreikan Samos ja Zakynthos on myös heitetty ideana ilmoille. Saa nähdä mihin päädytään, mutta isommalla jengillä todennäköisesti taas lähdetään.

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Processed with VSCO with a6 preset

Treeneissä on uusi draivi taas päällä. Kyykkäsin eilen uuden ennätyksen eli 92,5kg! Oli perhanan tiukka, mutta muutaman sekunnin pausetuksen jälkeen nousi kuin nousikin ylös. Tällä viikolla täytyy ottaa ykkösmaksimit myös shoulder pressistä ja leuoista. Ehkä etukyykystäkin. Tänään mun piti mennä aamulla treeneihin, mutta tuli pari muuttujaa. Meillä alkaa huomenna putkiremppa ja oli pakko siivoilla vähän kylppäriä ja keittiön allaskaappia. Ompahan sekin urakka nyt tehty eikä tartte ihan heti taas niitäkään miettiä. Mä laitan turhan usein tällaiset jutut treenaamisen edelle, mutta en halunnut yömyöhäänkaan asti noita siivoilla. Onhan tässä loppuviikko vielä aikaa 😉

Tää oli tämmönen kuulumispostaus tällä kertaa. Kuvat sieltä täältä räpsittyjä. Mutta mitä teille kuuluu?

Ps. Ellokselta (*mainoslinkki) saatte -20% koodilla 335426, koskee myös huonekaluja!!!

Alennus koskee uutta tilausta Elloksen valikoimasta. Alennus koskee normaalihintaisia vaatteita, kenkiä, asusteita, kodintekstiilejä, sisustustarvikkeita, sisävalaisimia, tapetteja, mattoja ja huonekaluja. Alennus on voimassa 6.3.2016 asti, ja sen voi käyttää vain kerran. Pienin toimitettava tilaus on 25 euroa. Toimituskulut lisätään tilauksen loppusummaan. Alennusta ei voi yhdistää muihin alennuksiin tai tilaajaetuihin, ale-/kampanjahintaisiin tuotteisiin, elektroniikkatuotteisiin ja -tarvikkeisiin, Design by -tuotteisiin eikä Ei alennusta -tuotteisiin.

8 kommenttia

 1. henna kirjoitti:

  Kiva että sulle kuuluu jo parempaa 🙂 Oliko muuten tuo uus jäätelö hyvää? 😀

  • Jonna kirjoitti:

   Toi uus beni on törkeen hyvää! En ymmärrä miten ne osaa kerta kerralta parantaa….

 2. Heta kirjoitti:

  Mukava kuulla että buugi on parempi. 🙂 Ja just eilen mietin että millä haluan lauantaina mässäill, niin tässäpä taisi tulla vastaus: tuota jädeä on pakko saaha!!
  Ja junaliput – voi jumalauta mitä hintojenlaskuvedätystä. Kuljen ainakin kerran kuussa Kemi-Oulu-Kemi-väliä ja ko hintojen piti laskea niiiiiin nyt tuoki väli maksaa tuplasti sen mitä ennen. Että semmonen ”halpuutus” voi LOL ja OMfG.

  • Jonna kirjoitti:

   Kannattaa ehdottomasti maistaa tuota jädeä! Mielettömän hyvää 😉

   Noi junaliput on ihan vitsi…Mieluummin kohta menen lentämällä!

 3. Henna kirjoitti:

  Upea kyykkytulos, tsemppiä muihin ykkösmaksimeihin!:) Olisko sulla jotain vinkkejä kyykky ja muiden maksimien/voiman kehittämiseen? Tästä voisi jopa tehdä erillisen postauksen? Mulla on takakyykky tällä hetkellä 72,5kg ja se tuntuu niin naurettavan vähältä. Ei taida olla muuta keinoa kuin treenata lisää mutta crossfitissä on juuri se haaste että on paljon muutakin treenattavaa kuin voima (taka/etukyykky, ylöstyöntö, mave ym). Millä aikavälillä ja paljonko ko. maksimit voi saada ylöspäin? Vaatiiko tämä enemmän kuin kulutat syömistä? Treenaillut olen jo parisen vuotta ja sitä ennen kuntosalia ja lentopalloa, joten mitään suurta alkupyrähdystä ei ole enää odotettavissa : D

  • Jonna kirjoitti:

   Missäs sä treenaat ja minkälainen ohjelmointi teillä on? Meillä on valmentajan laatima hyvä ohjelmointi ja sillä on kehittynyt hyvin. Mulla kyykyt on aina olleet vahvimpia oon sitten pystynyt treenaamaan säännöllisesti tai en. Melkein vois tehdä oman postauksensa aiheesta!

   • Henna kirjoitti:

    Ehdottomasti postausta kyykyistä ja vaikka ylöstyönnöstä. Varsinkin työntövoima tuntuu kehittyvän käsittämättömän hitaasti :S Yleensähän puhutaan, että jotta liikkeessä kehittyy pitä sitä tehdä vähintään 3 kertaa viikossa, crossfitissahan tämä ei usein toteudu jos seuraa salin ohjelmointia, miten siis lisätä voimaa?! Vastasin sulle s-postiin noista treenisaleista!

    • Jonna kirjoitti:

     Työntöjen osalta en oo mikään paras neuvomaan kun en itse pysty työntelemään ollenkaan, mut shoulder pressillä perusvoimaa ja siihen lisäks tenkiikkaa jerkkeihin. Täytyy toki tehdä aina sen mukaan mitä on muissa treeneissä ettei olkapäille tule liikaa rasitusta. Mut huoletta työntelisin pari kertaa viikossa! Työtnöjen ohella kannattaa treenata myös ojentajia, koska ojentajat avustaa jonkin verran kaikissa työntöliikkeissä 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.