Hae
Palasia Arjestani

Mur mur sanoi maha kun ruokaa odotti.

Ehkä ärsyttävintä mitä tiedän on odotella, että kello kulkisi eteen päin että voisi syödä jotain. Että mä vihaan näitä välipäiviä. Aika ei kulu ei sit millään ja ruokailutkin on suoritettava kellon mukaan..No, tunnin päästä pääsen iltaruualle ja sit onkin kohta jo nukkumaanmeno aika 🙂

Eilen olin ihan valmista kauraa unten maille jo puol ysi. Väsytti aivan törkeen paljon ja kömmin jo hyvissä ajoin peiton alle. Unta sain vasta kymmenen aikaan ja sit joku helvetin urpo ulkomaan numerosta soitti mulle vähän yli ykstoista. En tiedä kuka oli,  mut ei ihan kauheesti kiinnostakaan jos ei osaa heittää kun hälyjä..

Josko jotain viikon reenejä päivittelis..

Tiistaina eutreisiä ja vähän vattaa päälle. Supersarjoja etujaloille.

 • 1a. Hack kapealla 8*60kg/ 9*55kg/ 11, 9*50kg kaks vikaa sarjaa leveellä.
 • 1b. Prässi 11, 9*180kg/ 8*170kg/ 9*150kg
 • 2a. Pallokyykky kp 12, 11, 10*8kg/käsi
 • 2b. Askelkyykky kävely kp 4x paikasta A–>B–>A

Vatsoille voimapyörää, vatsoja koneessa ja jotain syviä alavattoja. Treenin jälkeen vielä poseerausharjoittelua.

Keskiviikkona olikin sit takajalkojen ja pohkeiden vuoro.

 • 1a. Takareiskat istuen 11, 9*35kg/ 11, 9*30kg
 • 1b. Suorinjaloin mave 8*75kg/ 9*70kg/ 8*65kg/ 9*60kg
 • 2a. Takareiskat maaten 7*45kg/ 10*30kg
 • 2b. GHR selkäpenkissä 9*10kg/ 10*5kg
 • 3. Hack väärinpäin 13, 11, 10*45kg Tää on sit hyvä!!

Pohkeille aasinnostoja ja seisten koneessa superina 3 sarjaa. Mulla on muuten alkanut taas pohkeet kramppailla kun harjottelen poseja. Mistähän mahtaa johtua? Kuitenkin suolaa on ruokavaliossa aika lailla ja mankut ja pelitkin käytössä. Ehkä ne on vaan niiiiin jumissa..

Eilen tissejä ja hauivista. Taas olis tisseille riittäny yks supersarja, olivat mokomat jo sen jälkeen ihan kauheessa pumpissa. Omituiset laitokset.

 • 1a. Vipuvarsi vinopena 10*42,5kg/ 8*40kg/ 10*32,5kg / 10*30kg
 • 1b. Vipunostot tasapenalla kp 11, 10, 9*12kg/ 10*10kg
 • 2a. Pentti 9*50kg/ 10*45kg/ 11*40kg
 • 2b. Vinopena kp 10, 7*15kg/ 8*12,5kg
 • 3. Pullover kp 1*15*15kg
 • 4a. Vipuvarsi scott 9*11,25kg/ 7*10kg/ 9*7,5kg
 • 4b. Hk kp istuen 12, 11, 10*8kg
 • 5a. Hauistalja 11, 8*15kg/ 9*12,5kg 
 • 5b. Hk köydellä taljassa 11, 10*20kg/ 13*15kg

Tänään sit vaan ollaan ja ihmetellään. Tarkotus oli lähtee tänän yksin katsomaan uusi Sinkkuelämää-leffa, mut en sit jaksanut. Kävin makuunissakin pyörähtämässä jos lainais jonkun leffan, mut en osannu päättää minkä ottasin niin en ottanu mitään. Painelin sit salille solkkuun tiristämään läskiä tummemmaks ja oikein lahjakkaasti nukahdin sinne. Olin täysin kuutamolla, kun solkun valot sammu. Ei ollu kerrassaan mitään tietoo mikä maa ja mikä planeetta..

Ruokajutut on pysyny aika lailla samoina ja samat ruuat tulee syötyä kuta kuinkin päivittäin. Yks päivä alko hirveesti tekemään mieli jauhelihapiffejä niin piti kehitellä diettaajan versio niistäkin. Normaalisti laitan jauhelihataikinaan paistijauhelihan lisäks kermaviiliä, kananmunan ja sipulikeittoa. Köyhempään versioon tuli 10g kauralesettä (ei ollu vehnäleseitä..) ja punasipulia sekä maustaat. Ihan hyviä niistä tuli noinkin. Kaverik bataattia ja omnom.

Viikonloppuna sit treenataankin kaks kertaa päivässä! Ei tääl oo muutakaan tekemistä. Huomen aamulla käyn tekemässä hauikset ja vatsat ja lisäks 30 minsaa aerobista ja sit illalla selkää ja 30 minsaa aerobista. Vähän vaihtelua normaalielämään! Nyt ruuanlaittoon.

5 kommenttia

 1. "Mr.M" kirjoitti:

  ”BOOOOM!!!” ;)(inside joke)

 2. Riinu kirjoitti:

  Kohta se on kiriä ku viulun kieli :)”Piuuung” 😀

 3. Annemari kirjoitti:

  Onpas sillä Jonnalla vyötärö kaventunut 🙂

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Todellakin ”Booooooom!” 😀 Ei helvetti 😀 :DRiinu: ”kohta” on suhteellinen aika 😀 KAtotaan miten pitkä aika se on kun kyse on minusta…Ansku: Joo, onhan sieltä joku sentti lähteny ja varmaan reilu 10 AINAKIN vielä lähtee..

 5. Tiina kirjoitti:

  Oi, nää saat syödä ihan punastakin lihaa dieetillä. Multa se on kokonaan kielletty ja yks päivä teki ihan hirviästi mieli jauhelihapullia. No, hyvältä se btoilerikin maistuu, kun on nälkä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *