Hae
Palasia Arjestani

Söntsä.

Eilen vietettiin  meidän perheessä ensimmäistä isänpäivää 🙂 Tyttö oli valppaana jo heti seitsemältä. Isille paistettiin aamupalaksi riisipiirakoita.

Isi sai lahjaksi vauvataidetta kortin muodossa sekä valokuvamukin, jossa tyttö hymyilee kaikkien kahden hampaan voimin 🙂 Mukin sisälläkin oli jotakin, mutta jätetään jotain salaisuudeksi. Lahjakortti Jonnan tekemään jalkahoitoon siirrettiin myöhemmin käytettäväksi.

Taustalla taiteilija itse.

Vauvataiteen teossa oli oma urakkansa, kun värjätyt kädet yrittivät ensin suuhun ja kortin lähestyessä nyrkkiin. Yllättävän hyvähän tuosta tuli. Nätti ja persoonallinen kuin mikä! Kortin sisällä on myös tyllerön jalanjäljet 🙂

Aamupalan jälkeen lähdettiin miehen vaarin luokse isänpäiväkahville. Sieltä se pullan syönti sitten alkoi…

Hissipose!

Vaarilta anoppilaan vielä lounaalle. Anopin ruaat on ehdottomasti parhaita, niissä on sitä jotain 🙂 Kahvilla joutui vielä sacherkakkua maistamaan. Huh, miten tujua tavaraa se on! Onneksi tällaisia päivia ei ole kovin usein..

Kotona lähdin välittömästi viettämään hieman omaa aikaa –  sauvakävelylle siis!

Kaapista kaivelin vanhat Better Bodiesin ”tuulihousut”. Mahtuivat jalkaan!

Reippaana.

Malliainesta?

”pose, pose, pose” huutaa kuvaaja.

Tärähtänyt.

Lenkin jälkeen jaksoin touhuta kotosalla. Kukkien kimppuun siis. Anopilta pelastin yhden cliivian, joka oli tapatusyrityksen alla. Katsotaan saanko sen vielä elolle. Mukaan lähti myös pari oksaa posliinikukkaa sekä rahapuun tynkä.

Kukkia alkaa olla meillä joka nurkalla. Siitä huolimatta kotiutan niitä vain koko ajan lisää. Kivahan noita on hoitaa ja katsella. ”Kiva, lisää tapettavaa taas Jonnalle”, totesi mies kun näki uuden rehunipun 😀 Pitkään aikaan en edes ole tappanut kukkia! Päinvastoin, orkideatkin näyttää siltä että innostuvat kohta kukkimaan. Hortonomi tahdon olla ma. Istutusurakka loppui ruukkujen puutteeseen. Reissu Ikeaan suunnittelun alle siis 🙂

Iltaruaaksi sain miehen tekemää ihanan mausteista jauheliha-tomaattikastiketta kera makaronin. En edes muista koska olisin viimeksi makaronia syönyt. Ja taas tänään sitä söin 🙂

Ostin Punnitse&Säästä- putiikista maitosuklaalla päällystettyjä parapähkinöitä. Niitä on naposteltu pitkin viikonloppua. Ehkä vähän maanantain puolellakin 😉 Pussin jouduin piilottamaan keittiön laatikkoon etten söisi kaikkia pois.

Tänään vietän vielä lepopäivää ja huomenna pistetään rähinä päälle salilla! Tytön kanssa käytiin tänään illalla kävelylenkillä ja kiikkumassa. Tyttö kiikkui, minä työntelin vauhtia 🙂

Täällä on muuten istumisharjoitukset alkaneet!

Mahtia, kun onnistuin ensimmäiset harjoitukset saamaan videollekin 🙂

Kylläpä on tänään taas huomannut, että viikonlopun aikana on tullut herkuteltua normaalia enemmän. Koko päivän on ollut kauhea jano ja vaakakin melkein räjähti aamulla, welcome diet <3 Hirveästi on myös tehnyt herkkuja mieli koko päivän. Sitä se sokerilla ja rasvalla mässäily teettää. Myönnettäköön, että kahvin kanssa upposi tänään kolme Domino-keksiä ja muutama suklaa-parapähkinä. Viimeinen viikko kuitenkin ennen dieettiä, joten menköön nyt tämän kerrän kunhan ei tavaksi oteta! Huommenna taas tiukan kurin alle.

Huippua alkanutta viikkoa! <3

3 kommenttia

  1. Hande kirjoitti:

    Nuo suklaalla päällystetyt pähkinät ovat suorastaan demoninen keksintö! Niitä ei vaan voi ostaa kotiin, jos yrittää välttää suklaata 😉

  2. X-Ray kirjoitti:

    Hullua, ekssyin vahingossa sivuilles 🙂 Terveisiä vaan toiselta(kin) karttulalaiselta, hehheh.

  3. Jonna1983 kirjoitti:

    Hande: näin on 😀 joutuu koko pussin tuhoamaan aina kerralla! Mikähän siinäkin on ettei vaan voi vastustaa?X-Ray: hahaa, pieni on netin ihmeellinen maailma 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.