Hae
Palasia Arjestani

Liikaa informaatioo

Processed with VSCOcam with c1 preset

Mä olen tainnut saada nyt jonkun some-yliannostuksen. Oon normaalisti melko aktiivinen somen käyttäjä ja oman blogin kirjoittamisen lisäksi luen paljon muita blogeja, päivitän ja selaan instagrammia, seikkailen facebookissa… Nyt on tullut stoppi vastaan. En vaan jaksa. En ole juuri jaksanut blogeja lueskella saati instaa selailla. Valokuvaamiseen on motivaatio nollassa, vaikka on miljoona eri asiaa mitä voisi kuvata ja haluaisinkin kuvata.

Blogi on mulle rakas harrastus, mutta viime aikoina olen tuntenut sen tiimoilta lähinnä epäonnistumista. Se liittynee myös tähän kaikkeen some-elämään ja yliannostukseen. Pitäis jaksaa olla koko ajan perillä tärkeistä asioista ja uusimmista villityksistä. Keksiä hauskoja, puhuttavia ja mielenkiintoisia aiheita. Mut ei se aina niin mene. Kun pää on liian täynnä kaikkea niin mitään ei tule ulos, päinvastoin. Luulen, että huomenna alkava loma tekee mulle todella hyvää. Me lähdetään ensi viikolla Turkkiin viikon mittaiselle matkalle ja olen antanut itselleni luvan ottaa taukoa myös blogin kirjoittamiselta, jos siltä vain tuntuu. Luulen kyllä, että matkustaminen saa vaan mun sormet syyhyämään kirjoitushommiin!

IMG_20150730_172136

Tänään pidin toisen lepopäivän putkeen treeneistä. Onnistuin venäyttämään niskaani jotenkin omituisesti tiistaina ja niska on vieläkin todella kipeä. Ulkoiluhommia, siivoilua ja ruuanlaittoa on ollut tänään ohjelmassa. Eilen sen sijaan vedin kahden tunnin päiväunet töiden jälkeen. Millonkahan viimeksi olis ollut moiseen mahdollisuus! Mutta nyt ruokaa napaan, suihkuun ja unille. Huomenna vika duunipäivä ja sit koittaa neljän viikon loma!

6 kommenttia

 1. tinni kirjoitti:

  Sun blogi on mun lempiblogi täällä fitfashionissa!sulla on monipuolisia juttuja ja hauskoja arkipäivän tarinoita 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Ompa mukava kuulla! Olen itsekin huomannut, että aiheet ei pyöri enää pelkästään treenaamisen ympärillä kun mielen päällä on niin paljon muutakin 🙂

 2. Anniina kirjoitti:

  Samaa mieltä ylläolevan kaa! älä ota paineita, jatka samaan rentoon tapaan!!

  • Jonna kirjoitti:

   No näin tehdään! Kirjoitellaan siitä mitä mielen päällä on ja niin usein kun on inspistä 😉

 3. Outi Karita kirjoitti:

  Mun teepussissa luki tänään ”a relaxed mind is a creative mind”. Rentouttavaa lomamatkaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.