Hae
Palasia Arjestani

Sunnuntaina salilla vetävät lihasryhmät

sunnuntaina salilla

Kovasti on toivottu ihan perinteisiä treenipostauksia, joten tässä kuulkaas pesee! Treenaan edelleenkin 2-jakoisella ohjelmalla, jossa teen työntävät ja vetävät lihasryhmät eri päivinä. Ihanteellinen treenimäärä olisi neljä kertaa viikossa, mutta se ei kyllä ihan aina toteudu. Tällä viikolla saattaa toteutuakin, jos oikein hyvä tuuri käy (ja haluan treenata lauantaina). Kroppa on alkanut vastata hyvin tällaiseen treenityyliin ja voimatasot kasvavat koko ajan. Ehkä pitäisi ottaa treenipäiväkirja käyttöön pikku hiljaa, jotta tietäisin missä mennään minkäkin liikkeen osalta. Toisaalta, jokainen päivä on erilainen ja vaikka tänään kyykkäisin painolla x 10 toistoa, saattaa seuraavalla kerralla olla huonompi päivä ja tuloksena olisi vain 6 toistoa. Pidättäydyn toistaiseksi fiilispohjalta treenaamisessa ja jos jossain vaiheessa on intoa niin sitten aletaan kirjaamaan treenejä tarkemmin ylös. Sunnuntaina tein salilla vetävät lihasryhmät ja kuvasin kyseisin treenin teille ihan valokuvina.

1.Suorinjaloin maastaveto 5 x 6-8

sunnuntaina salilla

sunnuntaina salilla

2. Takareidet maaten

sunnuntaina salilla

sunnuntaina salilla

Paita ja sen alla oleva toppi Nike // housut täältä // kengät täältä.

3. Alatalja 3 x 8-10

sunnuntaina salilla

sunnuntaina salilla

4. Ylätalja leveällä 3 x 8-10

sunnuntaina salilla

sunnuntaina salilla

5. Hauiskääntö mutkatangolla 4 x 6-8

sunnuntaina salilla

sunnuntaina salilla

Loppuun pohkeet seisten + lantionnostot laitteessa supersarjana 4 x 8-12

sunnuntaina salilla

Nyt ollaan tiistaissa ja mun takareidet on edelleen ihan överikipeet. Ylipäänsä reidet, selkä ja rinta ovat mulla ne lihasryhmät, jotka ottavat hyvin treeniä vastaan ja saan niihin aina salilla tosi hyvän tuntuman. Pienemmät lihasryhmät (hauikset, olkapäät, ojentajat) on mulle ne suurin ongelma. Tosi vaikea saada tuntumaa ja siltä ne kyllä näyttävätkin. Toisaalta, en ole kovin kauan tehnyt systemaattista salitreeniä taas, joten turhapa nyt olisi olettaakaan että ne kauheasti olisi kasvaneet. Tämän hetken dieetti ja miinuskalorit takaavat myös sen ettei mitään suuri lihaskasvupyrähdyksiä ole tiedossa ihan hetkeen.

Tällä hetkellä mulla on enemmän voimapainotteisia treenejä. Teen pikkuisen lyhyempiä sarjoja ja pyrin nostamaan kuormaa treeni treeniltä. Tähän mennessä tavoitteessa on onnistuttu varsin hyvin. Toivon vain, että saan treenata terveenä ja motivaatio pysyy yllä. Ai niin, teinhän minä loistavan vatsatreeninkin loppuun, mutta laittelen siitä videon instagramiin!

Terhakkaa ja treenin täyteistä tiistaita tyypit! Minäpä lähden kohta kyykkimään salille 🙂

Ps. Latasin eilen huuto.netiin ison treenivaatepaketin huudettavaksi! Jos treenivaatteet kiinnostaa niin löydät mun paketin täältä. Fitnesstukulla myös treenivaatteita alessa! Tsekkaa valikoima täältä.

 

 

 

4 kommenttia

 1. Jenska kirjoitti:

  Kiva postaus! Treeneistä on aina kiva lukea ja vielä kuvien kera! 🙂

 2. ninna kirjoitti:

  Kiva saatykkäsin myös vaihtelua ja harvoin nähty treenipostaus. painot olis ollut kiva tietää aika kovaa settiä, hyvä kun treenaat ns kunnolla. kuka ottaa kuvat? huomasin sun tatuoinnin, ihana tykkään. tatuointipostaus? onko monta milloin otettu? fiilispohjalla menen myös, liian tiukat paperille kirjoitetut ohjelmat vaan stressaavat jotenkin ainakin mua. pääasia että treeni kulkee, lähtee hymyssä suin pois ja on pirteä olo.

  • Jonna kirjoitti:

   No en mä tiedä onko painoilla niin merkitystä. Joka paikassa kuitenkin eri laitteet jne. En oo mikään sikavahva. Ennen olin suht vahva, mut en enää 😀 Ja ihan itse otin kuvat ajastimella! Hyvin onnistuu silläkin kun vaan saa kameran sopivalle paikalle 🙂

   Mulla on yhteensä 6 tatskaa. Osa otettuna jo 17-vuotiaana ja pakko sanoa etten niistä enää niin kauheasti pidä, mutta tuskin alan poistattamaankaan. Niilläkin on se oma tarinansa kerrottavana!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *