Hae
Palasia Arjestani

Duunibloggausta.

Töissä tällä hetkellä hieman hiljaista niin joudan vaikka jorinoimaan tänne. Eiks oo kiva? Tämä postaus ei sitten sisällä uutta kuvamateriaalia vaan kaivelen jotain vanhoja otoksia tuolta blogin kuvamuistista. Varmaan tooooosi hienoja kuvia 😀 Katsotaan mitä löytyy..

Toissa päivänä salilla jalkoja. Oon nyt jokusen viikon tehnyt jaloille vähän pidempiä sarjoja ja tuntuvat tuottavan tulosta. Jalkojen hermotus on nimittäin selkeästi alkanut paranemaan ja pumppi sekä tuntuma koipiosastolla on melkoinen 🙂 Hyvä veto siis tähän väliin. Jonkun aikaa vielä jatkan näillä samoilla liikkeillä, katsotaan mitä muutoksia tulee tuossa vähän ajan kuluttua…

1a. Takareidet istuen 5x
1b. Takareidet maaten 5x
2a. Prässi kapealla 3x
2b. Hack kapealla 3x
3. Pakarakone 2x

Prässiä joskus vuonna nakki.

Palautukset supereiden välissä 1 minuuttia ja toistot noin 20. Sanomattakin selvää, että veri kiersi jalkaosastolla kohtuullisen vilkkaasti, vaikka tein pari sarjaa vähemmän kuin normaalisti. Laatu kyllä korjasi tässäkin treenissä määrän! Treenin loppuun 15 minsaa matolla köpöttelyä ja jalkojen venyt. Ilalla vielä lisää venyttelyä. Meinas taas unohtua koko venyt, mutta päätin nipistää hieman uniajasta pois ja panostaa pieneen vanumishetkeen. Ehkä se kannatti 🙂 Venyttelyhän on melkein kuin laittais rahaa pankkiin, kun vaan aina muistais…

Eilen sit selän ja hauisten kimppuun. Oon jotenkin nyt tykästynyt tekemään hauikset selkätreenissä. Ovat mokomat paljon paremmin lämmenneet ja ottavat jotenkin paremmin treeniäkin vastaan kuin jonkin muun lihasryhmän kanssa tehtynä. Suosittelen kyllä testaamaan!

1. Alatalja käppyrätangolla 5x
2. Tuettu kulmasoutu 5x
3. Vipuvarsi pulldown 5x
4. Hk scott mutkatangolla 3x, yhdessä sarjassa rest pause.
5a. Hk seisten mutkiksella 3x
5b. Hammer eteen kp 2x
6a. Takaolat ristitaljassa vinopenalla maaten 2x
6b. Pekback 2x
6c. Vipunostot kp vinopenkillä maaten 2x

Selkäliikkeissä minsan palautukset ja toistot 10-15. Järrrrrkyttävä pumppi! Nyt jos ei selkä ala kasvaa niin ei koskaan 🙂 Tuntuma ainakin on törkeän hyvä niin luulis jotain kehitystäkin tulevan. Hauiksille tein vähän rest pausea ja supersarjaa. Välillä pitää kikkailla jotain uutta ettei pääse luiskahtamaan mukavuusasteelle. Takaolkapäät mulla on aina olleet jotenkin aika vaikea treenata, mut tämmösillä triplasarjoilla kyllä saan hyvän tuntuman. Pitänee ilmeisesti ennemmin suosia tuommosia kuin perus suoria sarjoja. Mitäpä sitä tekemään semmosta mikä ei tunnu missään, right?

Huh, mulla on ihan kauhee sisustus- ja siivousvimma menossa. Haluaisin laittaa melkein koko kämpän lattiasta kattoon uusiks, mut taidan ensin yrittää saada jotain aikasiks keittiön puolella. Meinasin nimittäin maalata sen violetiks 😀 Isäntä ei ollut ihan niin innoissaan ideasta kuin minä, mut mullahan on selkeät suunnitelmat! Yhdelle seinälle haluaisin jonkin kivan erikoismaalauksen, en vaan tiedä vielä minkä! Kisuthan olis kivoja, mut löydän varmasti vielä jotain kivempaa kunhan alan asiaan oikein kunnolla paneutua. Perjantaina mulla on vapaapäivä ja taidan lähteä ostamaan uudet keittöpyyhkeet ja patalaput sun muut sekä kasan kivoja puhdistusaineita. Ne ne vasta on mielenkiintoisia 😀 Huvinsa kullakin… Aion myös heittää kaiken ylimääräisen kaman roskiin. Ärsyttää nurkissa pyörivä turhanpäiväinen roina!Ekoihin kisoihin valmistautumassa 2007..

Viime viikonloppuna silittelin pyykkejä.

  

Olispa näky peilistä tälläkin hetkellä tämmönen… Paitsi suuremmilla lihoilla varustettuna!No siellä alla se kroppa piileksii ja varteen taotaan lihaa sen minkä keritään 🙂 Ei muuta kuin kohti seuraavia suunnitelmia ja unelmia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.