Hae
Palasia Arjestani

Puhtia riittää!

Heh, teki tankkaus tehtävänsä ja virtaa on riittänyt tänään vaikka kuinka. Olisin voinu juosta vaikka maratonin 😀 No, huomenna ja maanantaina on taas pienemmät eväät kehissä niin muuttuu äänikin kellossa. Ihan mukava oli syöpötellä välillä jotain muutakin, mut oli kyl ihana palata normiarkeen. Aamulenkki sujui varsin vauhdikkaasti tänään, samoin salitreeni!

Flexin nettisivuilta löytyi pari hyvää videoo, joista sain muutamia hyviä vinkkejä omiinkin treeneihin. Harmillisen vähän kerkeää nykyään videoita netistä etsimään ja katselemaan. Tässä kuitenkin pari hyvää videoo.

Tosta kakkososasta testasin tän päivän treenissä kapeaa vetoa yläviistosta ja tuntu aika toimivalta. Tulee vähän erilainen fiilis latseihin kuin normaalista kapeasta ylätaljavedosta. Alotin tänään raskaan pumppiviikon eli teen kaikki sarjat samalla painolla ja 30 sekunnin palautuksella. Yritän ekaan settiin löytää painon, jolla saan noin 15 toistoa ja jatkan loput sarjat sitten samalla painolla. Hyvin pumppaa tämmönen systeemi lihaksiin verta ja saa kyllä lihatkin väsytettyä aika huolella.

 • 1. Ylätalja leveällä 15, 11, 9, 8*50kg
 • 2. Kapea alatalja 16, 11, 9, 7*45kg
 • 3. Kapea veto yläviistosta 15, 11, 9, 8*60kg
 • 4. Kulmasoutu mo 15, 10, 8, 7*45kg
 • 5. Selänojennus 14, 10, 8, 6*BW nikama nikamalta-tyylillä

Pienen videon pätkänkin sain otettua ekan liikkeen ekasta sarjasta. Loppu kyl harmittavasti akku kesken sarjan, mut on tossa ainakin pieni pätkä 🙂 Parempi kun ei mitään.

Treenin päälle vielä vaparin hiomista ja poseerauksia 45 minsaa. Ja hiki virtas…

Tankkaus möhömaha.

3 kommenttia

 1. Tiina kirjoitti:

  Wautsi! Sullahan näkyy vatsapalikatkin jo kivasti. Tsemppiä treeneihin!

 2. Riinu kirjoitti:

  Ihanan puhdas setti, mul on taas jälleen ja aina ja ikuisesti johonkin aina niin kamalan kiire ja hoppu et menee sellaseks ihme rykimiseks :/Pitäkin ottaa todistusaineistoa joskus…

 3. Elina kirjoitti:

  Todella puhdas setti -kuten Riinakin tuossa kommentoi! Ja vau, mikä vatsa. Tsemppiä tsemppiä! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *