Hae
Palasia Arjestani

Omituisia asioita imurissa

Onhan ollut päivä. Vaikka sitä yrittää kuinka tehdä työnsä hyvin niin välillä tuntuu ettei mikään riitä. Paskaa satelee niskaan niin että tuntuu. Juuri tällainen päivä oli tänään. Koko päivä oli mennyt niin hyvin ja kerrankin olin virkeä ja hyvällä fiiliksellä. Ja sitten se alkoi – paska satelu niskaan – ja päivä oli pilalla. Noh, onneksi osasin kääntää paskan fiiliksen toisinpäin ja ajattelin, että tulipahan tämäkin nähtyä ja tasan tiedän mitä teen seuraavan kerran samassa tilanteessa. Se vain ottaa niin kovasti aina päähän, kun luulee tekevänsä asiat hyvin ja siitä huolimatta tulee sanomista. Sitäpä se elämä on välillä. Töissä oli niin hoppu ja kiire etten ehtinyt edes blogipostausta saamaan ilmoille. Normaalistihan mulla on aina luonnoksissa joku postaus jo valmiina, jonka voin kiireessäkin julkaista mutta eipä ollut tällä kertaa. En ole ehtinyt tällä viikolla mitään kirjoitella varastoon, joten nyt mennään näillä mitä on!

Onneksi mulla on jakaa teille mun eilen julkaisema uusi video. Mun kanavalle pääset muita videoita tsekkailemaan tästä ja muistahan tilata myös kanava, se ei maksa mitään!

Leppoisaa torstai-iltaa tyypit!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *