Hae
Palasia Arjestani

Parasta just nyt

Sain Annalta ja Patulta haasteen pohtia mikä mun elämässä on parasta just. Aloin miettimään asiaa enkä keksinyt pitkään aikaan yhtäkään asiaa. En sitten niin yhtään! Tajusin, että olen viime päivinä vain päivitellyt niitä elämän huonoja asioita ja niitä on nyt riittänytkin: kotona jyllännyt vatsatauti, ongelmat peukalon kanssa, kiire ja stressi töissä, sotkua kotona. Niitä normaaleja arjen ongelmia. Sit aloin miettiä, että pakkohan tässä elämässä on jotain hyviäkin puolia löytyä, ne täytyy vaan kaivaa esiin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tulevat pyhät ja loma

Me lähdetään tytön kanssa torstaina junalla kohti Kuopioo. Mennään pääsiäiseksi siskon tykö ja käydään samalla moikkaamassa myös mun porukoita, jotka asuvat samalla suunnalla, eri osoitteissa tosin. Ihanaa päästä välillä ihan muihin ympyröihin ja nähdä mulle rakkaita ihmisiä. Tehdään hyvää ruokaa ja ollaan vaan. Huhtikuun lopussa mulla on tulossa mun ”talviloma” eli lomailen viikon verran. Tahtoisin kovasti matkustaa jonnekin lämpöiseen, mutta rahatilanne ei ehkä tällä hetkellä sitä salli.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oma perhe

Olen joka päivä kiitollinen, että olen saanut itselleni ihanan miehen ja suloisen tyttären. Miehen mukana olen saanut elämääni loistavat appivanhemmat sekä kälyn ja hänen perheensä. Mulla itelläni on todella pieni suku, joten oli hienoa saada lisää ”sukua”. Välillä haaveilen toisesta lapsesta, mutta vielä se ei taida olla ajankohtaista. Riittää tekemistä tuon yhden hulivilinkin kanssa ihan riittävästi! Tyttö alkaa olla jo siinä iässä, että hänen kanssaan voi puuhastella yhtä sun toista ja keskustellakin asioista. Elämä helpottuu tällä saralla koko ajan 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Harrastukset

Olen onnellinen, että oon pikkukremppoja lukuunottamatta säilynyt suht terveenä ja saanut treenata säännöllisesti. Saan haastaa itseäni treeneissä joka päivä ja oppia koko ajan uutta. Siitä, että pääsen säännöllisesti treenaamaan, täytyy kiittää omaa elämäntilannetta ja miestä, jotka mahdollistavat kotoa irtautumisen pariksi tunniksi. Ihan huippua on myös se, että olen löytänyt elämääni ruokaharrastuksen eli kokkauksen ja leipomisen. En ole aina ollut kiinnostunut keittiöpuuhista enkä esim. miehen kanssa tavatessa osannut laittaa muuta kuin riisiä ja kanaa. Ja siitäkin puuttui aika usein mausteet 😀 Blogi on myös mun rakas harrastus ja sen pystyssä pysymisestä saan kiittää paljolti teitä lukijoita. Ihan mahtavaa miten paljon jaksatte kommentoida ja antaa neuvoa. Arvostan sitä paljon ja niiden avulla jaksankin palata blogin ääreen päivittäin. Tykkään kirjoittaa ja tykkään kuvata, joten erittäin mieluisaa puuhaa tämä minulle on.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Työ

Töissä kaikki hyvin. Olen löytänyt erittäin sopivan ammatin sekä työpaikan itselleni. Saan tehdä töitä ihmisten parissa päivittäin ja osaan hoitaa hommani hyvin. Vaikka työni on hyvin rutinoitunutta niin jokainen päivä on kuitenkin erilainen. Olen erittäin tyytyväinen työnkuvaani juuri nyt. En todellakaan havittele mitään esimies-asemaa, koska en koe sen olevan minua varten. Seuraavat pari kuukautta tulevat olemaan hieman kiireisempiä ja stressaavampia, mutta uskon selviäväni niistäkin ajoista kun vaan jaksan keskittyä hommiini. Saan olla mukana projektissa, jossa kehitetään ja parannetaan nimenomaan mun (ja vähän muidenkin) työoloja ja nämä muutokset tulevat vaatimaan ylimääräistä aikaa ja koulutusta. Uskon, että lopussa kiitos seisoo 🙂

Elämä yleensä

Kaiken kaikkiaan elämä on aika mallillaan just nyt. Rennolla meiningillä eteenpäin. Turha sressata tulevista saati menneistä. Kaikesta kyllä selviää ja jokainen mahdollinen vastoinkäyminen kehittää jollain tavalla. Meillä on oma asunto (+asuntolaina), hyvät työpaikat ja ollaan terveitä. Mitäpä tässä valittamaan?

Noin! Johan niitä hyviäkin asioita löytyi, kun aloin syvällisemmin asiaa pohtimaan eikä ollut loppujen lopuksi edes vaikeaa 🙂 Mikä sun mielestä on parasta just nyt?

Kuvitukset viime viikonlopulta: lettukestejä ja vähän karamellejä, aamukahvi uudesta Tanssi-mukista ja LPS leikkejä tytön kanssa 🙂

4 kommenttia

 1. nella kirjoitti:

  Miulla on mennyt vähän ohi, mikä olet koulutukseltasi ja missä olet töissä? 🙂

  • Jonna kirjoitti:

   Mä olen laboratorionhoitaja eli bioanalyytikko ja töissä yksityisellä lääkäriasemalla 🙂

 2. Outi Karita kirjoitti:

  Nää parasta just nyt postaukset on ihania luettavia 🙂
  Hyvä pysähtyä joskus miettimäänja sitä voi huomata, kuinka hyviä asioita sitä elämässä onkaan <3

  http://outikarita.fitfashion.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *