Hae
Palasia Arjestani

Jumppati.

Tälle viikolle on tehtynä jo kolme salitreeniä ja suunnitelmissa olis vielä kaksi 🙂 Aika kova motivaatio on taas päällä, en tiedä onko kisakuvilla vai millä sormensa pelissä. Motivaatio oli kyllä aika katossa jo ennen kuin pääsin käsiksi viime viikonlopun kisakuviinkaan. Ruokasysteemit on laitettu uusiks ja nyt on kalorit vähän ylempänä. Totetis ettei diettaamisesta ja imetyksestä tule mitään samaan aikaan. Se on joko tai. Loput rasvat saa kyllä sitten kuorittua kun sen aika tulee. Nyt keskityn vauvan ruokkimiseen ja muskulan metsästykseen!

Maanantaina salilla olkapäät ja katöset, ne surkeaakin surkeammat. Vatsaa myös pikkasen.

1a. Takaolat kumarassa kp 4*15-22*5kg
1b. Sivuviparit kp 4*14-16*4-5kg
1c. Etuolat kp 4*13-15*4-5kg
1d. Pystyp. kp 4*13-15*4-5kg
2a. Scottkone 2*21-22*15-20kg
2b. Ojentajakone 2*20-22*15-20kg
3a. Hk talja 2*19-21*15-20kg
3b. Ojentajat köydellä 2*20-23*15-20kg
4a. Hammer kp 2*18-20*5-6kg
4b. Penadippi 15, 14*bw
5a. Polvennostot tuolissa 3x
5b. Rutistukset maassa 3x

Aikamoista pumpposettiä vuorossa ja voin sanoa, että meni perille! Oon niin tyytyväinen, kun oon alkanut saamaan kunnon tuntuman taas olkapäihin ja käsiin. Aina ei ole ollut näin..

Tiistaina vuorossa rintamus, takajalat ja perberi.

1. Vinopena kp 4*6-10*12,5-20kg kolmannessa sarjassa yksi pudotus.
2. Pena smith 4*6-10*30-40kg
3. Punnerrukset superina edellisen liikkeen sarjoissa 3-4.
4. Takajalat maaten 3 sarjaa, joissa kaikissa kaksi pudotusta.
5a. Pakarat selkäpenkissä 2x
5b. Penkille nousu 2x
5c. Yhden jalan lantionnostot 2x

Vinopenaa sain tehtyä jopa 20 kilon painoilla. Oli aika raskasta.. Poissa ovat ne ajat kun tehtiin oikeesti isoilla painoilla! Ei ole enää voimoo tässä naisessa 🙂 Kaipa ne voimatkin pikku hiljaa palaavat takas. Takareisitreeni oli extratreeni tälle viikolle (huomenna jumppaan jalat kokonaisuudessaan) niin päätin keskittyä vähän enemmän tonne hanuriosastolle. Ei huono päätös ollenkaan 🙂

Penakonetta muutama viikko sitten.

Tänään kirmasin EB:lle jumppaamaan olkapäät ja selän. Olkapäät saa tällä viikolla kunnolla runtua 😉

1. Pystyp. tangolla eteen+taakse 3x
2. Sivuviparit kp 2 sarjaa, joissa kolme pudotusta ja lisäksi 2 normaalia sarjaa.
3. Pystysoutu taljassa 3*10-12*35kg
4. Sixways 3x
5. Leuat kapealla kahvalla 6, 5, 3*bw
6. T-kulmasoutu 4*7-9*20-35kg ekassa sarjassa kaksi pudotusta
7a. Ylätalja lapiokahvalla 3x
7b. Alatalja kapealla 3x
Treenin päälle 10 minsan kuolema-intervallia crossarilla.

Taas sain olkapäihin tosi hyvän tuntuman. Ainoo mikä ei tunnu mulla toimivan mitenkään päin, on pystysoutu. Ihan sama teenkö sen tangolla vai taljassa, leveällä vai kapealla niin en vaan saa sitä toimimaan. Taidan jättää koko liikkeen pois ihan suosiolla. Mitäpä sitä väkisin tekemään semmosta mikä ei tunnu hyvältä. En tiedä johtuuko tuosta mun selästä vai mistä, mutta nykyään mun on tosi vaikea saada tuntumaa ylätaljasta. Kapealla se uppoo hyvin, mut leveällä ei. JA sitä leveyttä nimenomaan kaivattais 🙁

Ylätaljaa pari viikkoa sitten.

 Selkää on nyt hierottu vähän ajan sisään kaksi kertaa ja lisäksi kävin naprapaatilla. Kyllä se oli muutaman päivän tosi hyvänä, mutta yöimetykset kipeyttää sen joka päivä 🙁 Saa nähdä pitääkö tehdä stoppi jossakin vaiheessa yösyötöille jos selkä alkaa tästä vielä huonontua. Uskon, että niin kauan kuin se on tässä kunnossa niin selkäpuolta ei pysty kehittämään maksimaalisesti. Katsellaan, katsellaan…

Heh, ei muuten kannata ottaa kuntokuvia ennen salille lähtöä jos ei halua kunnon masista päälle. Tietysti jos on oikeesti hyvässä kunnossa niin sit kannattaa 🙂 Huhhuijaa tässä on työmaata!!! No, aikahan ei tästä maailmasta lopu.

Ei kait tässä muuta kuin iltapalan kautta yöunille. Meillä heräillään taas kiitettävän monta kertaa öisin… En tajuu.

3 kommenttia

  1. Laura kirjoitti:

    Ne imetysasennot on kyllä välillä aika killereitä..Mullakin tuli yhdessä välissä joku ihme kausi, että punnasin itteeni ja koitin syödä vähemmän. No, siitä seuras se, että koko ajan oli kauhee nälkä ja söin sitten herkkuja senkin edestä 😀 Nyt oon päättänyt heittää vaaan nurkkaan siiheksi, kunnes en enää imetä ja syödä just sillon kun on nälkä ja just niin paljon, että se nälkä menee pois.Toivottavasti teidän tyttelillä on vaan joku heräilykausi, ihmeellisiä nää lapset, kun niillä on jotain ihme kausia koko ajan..

  2. Jonna1983 kirjoitti:

    Kaikista pahintahan on kun siihen huonoon asentoon nukahtaa moneks tunniks 🙁 sitten sitä ollaankin koko ajan kipeitä.Mulla on enemmänkin se ongelma ettei nälkää tule. Pakko siis pitää tarkat ruokailuvälit tai huomaan jossakin vaiheessa iltaa et oon syönyt päivän aikana tasan kerran…Huh, viime yö meni taas vähän paremmin. Yhdellä herätyksellä selvittiin 🙂 nyt hän tuhisee tuossa vieressä päiväuniaan <3

  3. Anonymous kirjoitti:

    jälleen niin tutulta kuulostaa…minä oon aina imettäny vieläpä istuen,makuulla vaan jos neiti jäi viereen nukkuu jostain syystä.joten selkä huutaa hoosiannaa harva se päivä,eikä kyllä hieronnasta apua oo kun ranka niin täynnä lukkoja:/syömisen kans jännä,sillon kun on kiire tai syömiset jostai syystä jää vähemmälle,multakin häviää nälkä kokonaan ja saa tosissaa muistutella itteesä syömään,mutta sit kun syö säännöllisesti ja enemmän,tuntuu että nälkä on jatkuvasti..kroppa hakee tasapainoa:Dja vaiheita,niitä sitä riittää.no onneks hankalamman vaiheen aikaan osaa jo ajatella,että kohta sekin taas menee ohi,ensi viikolla voi olla taas jo ihan eri vaihe:D-Riitta

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *