Hae
Palasia Arjestani

Mitähän anoppi taas sanoo?

mitähän anoppi taas sanoo?

Koko päivä on ollut aikataulujen osalta ihan vinksin vonksin ja tunnit on vain lipuneet huomaamatta ohi. Tätä kai se lomalla oleminen on? Herään kymmeneltä ja huomaan muutaman tunnin päästä, että kappas kun alkaa olla jo iltapäivä! Mennään vasta puolenyön aikaan nukkumaan, koska ketäpä nyt väsyttäis vielä klo 21 kun on herännyt 11h aikaisemmin… Noh, nautitaan nyt vielä tämä ja ensi viikko! Huomiselle on ihan kunnon postausta tulossa, mutta tänään jaan teille vain uusimman videoni. Toivottavasti pidätte siitä 🙂

Jos video näkyy hassusti tai sitä on raskasta katsella tästä blogista niin löydät sen myös täältä. Nyt tää lähties viemään pyykkejä kuivamaan ja tekemään kaikki ne kolmesataa hommaa, jotka on vielä tekemättä 😀

2 kommenttia

  1. ulla kirjoitti:

    tykkäsin 🙂

    kyllä on muuten kylmä sää tänään … hrrr….

    • Jonna kirjoitti:

      Joo, ei ole mikään maailman lämpöisin…mutta eikös se luvannutkin nyt vähän huonompaa säätä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.