Hae
Palasia Arjestani

Semmonen viikko.

Kyntöhommissa.

Heippa! Vähän turhan pitkä aika taas viime päivityksesta. Jokusen kerran alotin viime viikolla ja viikonloppuna blogia päivittämään, mut joka ikinen kerta jälkikasvu onnistui punkeamaan itsensä hereille jostain unen keskeltä.. Ennen hän heräsi just kun aloin syömään, nyt kun avaan koneen 😀 Varmaanhan tuolta makkarista alkaa kohta kuulua ähellystä ja pöhellystä.

Viime viikko oli treenien osalta aika onneton. Salille pääsin kaksi kertaa ja lisäks joitakin vaunulenkkejä. Tytön kanssa en enää salille pääse, kun hän ei suostu aamupäivällä nukkumaan puolta tuntia pidempään. Eilen tein viimesen yrityksen ja kun neiti kiljui täyttä häkää koko bussimatkan ja kauppareissun sekä bussimatkan vielä takaisin kotiin niin päätin et nyt riitti. Ei kestä enää pää samanlaisia reissuja 😀 Tästä lähtien siis treenaillaan vain iltaisin. Viikonloppu oleskeltiin taas mökillä enkä saanut siellä aikasiks mitään urheilumuotoista. Tarttis varmaan ryhdistäytyä!?

Yritin taas vähän pudotella kaloreitakin, mut niinhän siinä kävi että maidon määrä alkoi vähentyä vähän turhan paljon ja oli pakko palata entisiin määriin. Tää mun kroppa jaksaa kyllä aina ihmetyttää. Rasvaa se kerää superherkästi, mut toisaalta painon pudottaminenkin on tähän asti ollut suhteellisen helppoa. Täytyy vaan löytää oikeat kalorimäärät ja treenimäärät. Nyt vähensin pari sataa kaloria ruuista ja jo se pudotus sai maidon määrän vähenemään huomattavasti. Loppuviikosta aloin syömään aiemman ruokavalion mukaan ja nyt evästä riittää muksulle vaikka kuinka. Omituista, mut näin se vaan on. Imetys ei tunnu mulla kuluttavan yhtään mitään ja se tuntuu välillä melko epäoikeudenmukaiselta. Monillahan raskauskilot lähtee ihan heittämällä pelkällä imetyksellä. No, noihin onnellisiin en todellakaan kuulu vaan joudun taas tekemään töitä aika lailla ennen kuin loput vauvakiloista on saatu pois. Perkele. Tytöllä on nyt ikää 2,5 kk eli vähän ajan päästä voi alkaa maistattaa soseitakin 🙂

Töttöröiset.

Joo eli pari treeniä tuli viime viikolle ja eilen pääsin jumpalle kans! En oo treenannut nyt millään tietyllä ohjelmalla vaan vaihtelen jako ja liikkeitä fiiliksen mukaan. Samat raskaat perusliikkeet yritän aina pitää mukana, että kehityksen näkis ees niistä. Nyt ollaankin treenit tehty niin, että isäntä tekee mun päivän treenin paperilla samana päivänä. Joka kerta on yhtä jänskää, et mitähän se on tällä kertaa keksinyt 😀

21.5 Jalat
1a. Takareidet maaten 5*11-16*20kg
1b. Suorinjaloin mave smith 5*9-12*50kg
2a. Reidenojennus 4*9-15*25kg
2b. Hack kapealla 4*5-10*40kg
3. Pohkeet istuen 4x

Tän treenin keksin kyllä ihan itse. Oli aika kortilla niin päätin tehdä vain pari liikettä per lihasryhmä superina ja nopealla tahdilla.

24.5 Rinta-olkapäät
1. Vinopena kp 9*21kg+6*15kg/ 9*17,5kg ekasta sarjasta video.
2. Pena kp 8, 6*21kg/ 12, 10*15kg
3. Dippi rinnalle 20*110 lbs/ 13*95 lbs
4. Pystypunnerrus koneessa 5*10-13*10-15kg
5. Viparit kulmassa kp 5*11-13*4-6kg
6. Viparit sivulle kp 13*7kg+10*5kg/ 12*7kg+9*5kg/ 15*6kg+10*4kg

Dippi rinnalle tehtynä on mulle täys mysteeri, ollut aina. En vaan saa sitä menemään kunnolla rinnalle vaikka kuin yritän. Tekniikankin pitäis olla kunnossa mut joku mättää. Ei vaan taida olla mun liike. Olkapäät tekasin aika nopealla tahdilla ja kerrankin sain hyvän pumpin niihinkin 🙂 Harvinaista herkkua. Vipareita en tee millään tietyllä tyylillä vaan vaihdan tekniikkaa melkeinpä joka sarjaan.

Eilen salilla vähän pidempi treeni, kun isäntä otti tytskän mukaan jonnekin muuttohommaan. Mä sain sit viettää laatuaikaa salilla ihan kunnolla 🙂

 Selkää, hauiksia, pohkeita, vatstaa ja vähän olkapäitä.
1. Leuat vo 6, 5, 3*bw
2. Ylätalja leveällä 3*9-11*45-50kg
3. Kulmasoutu mo 3*12-13*40kg
4. Mave sääristä 3*6-7*60-65kg
5. Hk tangolla 8*22,5kg+9*12,5kg/ 9*17,5kg+9*12,5kg
6. Hammer kp 3*7-8*10kg
7. Sivuviparit kp 1x nouseva-laskeva sarja
8. Abcoaster 3x
9. Lankku 2*45 sekkaa
10. Pohkeet istuen 3x, vikassa kaksi pudotusta.

Ei mene leuoissa ihan samat toistot kuin ennen mut niitä kohti mennään. Pitkä matka on vielä entisiin tuloksiin.. Ekaa kertaa raskauden jälkeen kulmasoutu tangolla ja ihmeen hyvältä tuntui, tätä siis lisää 🙂 Maastavetoa tein nyt toista kertaa ja aika buenolta tuntuu sekin. Ihan maasta asti en vielä uskalla vetää, mut eipä noi toistot montaa senttiä maasta jääneet. Vatsojakin oon alkanut tehdä ihan normaalisti ja sieltä ne pikku hiljaa vahvistuu!

Jaahas, neiti tuntuu heräilevän eli ensi kertaan!

4 kommenttia

 1. Laura kirjoitti:

  Ohhoh, kylläpä aika rientää, 2,5 kk jo!Tuntuu olevan tosi tosi yksilöllistä toi imetys ja painonpudotus. Toisilla vaan sulaa kilot pois ja toisilla ei millään.Miten tehdään dippi rinnalle?

 2. Anonymous kirjoitti:

  Hei!On joo yksilöllistä imetyshomma ylipäätään :)Mulla pudonnu paino siten, että 3 kg enää ”entiseen” painoon matkaa..tosin lihasmassahan on hävinny joten ei voi oikein verrata..Muuten edelleen ihailen sun treenisitkeyttä, ite jos vaunuilun lisäksi saan 1-2 treeniä viikkoon, niin se on jo hyvin..Tosin koliikkiin taipuvaisen pojan kanssa elämä nyt 9 viikon kohdalla on muutenkin haasteellista, se sali saa odottaa siis edelleen 🙁 Ihania kesäpäiviä teille!! -Peppi-

 3. Sinikka kirjoitti:

  Älä huoli Jonna, ei kaikilla lähde raskauskilot imettämällä. Itekin tein ihan hulluna töitä sen eteen, että pääsin entiseen kuntoon. Ajattelen, että se on sitä palkitsevampaa, kun tietää, että jokainen menetetty rasvagramma on pitänyt omalla työllä saada häviämään.Tsemppiä treeneihin ja muista nauttia vauva-ajasta. Se on ohitse ennenkuin huomaatkaan… 🙂

 4. Jonna1983 kirjoitti:

  Laura: näinhän se on, kaikki on niin erilaisia 🙂 rinnalle dippi tehdään leveämmällä otteella kuin ojentajadippi ja voimakkaasti eteen päin nojaten. Käy mulla aika paljon olkapäihin niin kuin käy ojentajadippikin. On noi olkapäät vähän turhan tiukalla :(Peppi: kyllä mullakin on lihasmassaa aika paljon hävinnyt. Varsinkin jaloista huomaa ettei siellä enää kummosia jälellä ole. Harmillista, että teidän poitsulla on vatsavaivoja 🙁 Mut onneks sekään ei loppuelämää kestä, nyt vaan koettelee 🙂 Meillä on sinänsä hyvä systeemi, että käydään miehen kanssa vuorotellen illalla salilla nyt kun mä en enää aamupäivällä pääse. Tekee ihan hyvää viettää vähän omaakin aikaa.Sinikka: se on kyllä totta! Tuntuu sit tuplasti paremmalta 🙂 Vauva-ajasta nautitaan täysillä! Ihana nähdä kuinka tyttö kehittyy ja oppii joka päivä jotain uutta, aivan mahtavaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.